Отговори
# 705
или рибни кюфтета. Пържени или печени. Като накиснеш рибата в смес от оцет и подправки; после във вода. изцедиш и смелиш на съвсем ситна решетка.
а от оцета разпадат ли се костите newsm78

# 706
омекват, да. Освен това се и мелят и така се яде тая ситна риба, защото е само кости. Без главите де. http://pep-4o.blogspot.com/2012/04/blog-post_27.html виж кюфтета.

# 707
хм а с какво да ги смеля, нямам машинка или робот , имам само пасатор newsm78

# 708
няма да стане с пасатора  Peace костите са тънки и ще се усукват сигурно.
Остава само пържена

# 709
И аз на тема риба.
По принцип не обичам рибена чорба, не знам дали е заради думата чорба, но  Sick. Когато живях в чужбина, се влюбих в едни полу-готови замразени миксове, съдържащи миди, скариди, филе от риба, подправки и доматен сос. Това беше самата супа - ставаше готова за 20 минути, и с твърд хляб (казаречо) беше прекрасна.
Как да я приготвя, и ще ми бъде ли от помощ замразения микс от съомга, който се продава в руските магазини? Т.е. ще стане ли вкусно с него?

# 710
омекват, да. Освен това се и мелят и така се яде тая ситна риба, защото е само кости. Без главите де. http://pep-4o.blogspot.com/2012/04/blog-post_27.html виж кюфтета.

Върза ми се погледа с тези кюфтаци  Crazy. И понеже си имам един пишман рибар у дома ( ходи за риба на 3 год веднъж) с кои от наличните рибоци в магазинната мрежа  мога да си ги направя?
Таранка, филе от скумрия и цаца , ще стане ли добре?

# 711
Здравейте момичета Simple Smile)) Не знам къде да попитам и реших направо Вас Simple Smile) От няколко месеца съм регистрирана но постоянно ми пише публикации 0 мнения 0..... има ли някаква граница, която трябва да се мине за да започне броенето или нещо не е като трябва при мен ? Съжалявам ако Ви затормозявам много Simple Smile)) Благодаря предварително!!  bouquet

# 712
  • Sofia
... От няколко месеца съм регистрирана но постоянно ми пише публикации 0 мнения 0...
Форум  "Правила, условия и указания". Там е мястото на въпроса Ви, а и отговорът.

# 713
Благодаряяя Simple Smile

# 714
публикации дават някой теми. тази - не.

# 715
Аз да докладвам по два въпроса Wink
Печеният джолан с кост и кожа, дето го правих преди няколко дена, стана невероятен! Върху морска сол, отгоре поръсих обикновена сол, чубрица и червен пипер. В началото на 250 фурната, после на 200.

Бисквитките на радос с парченцата шоколад и кафявата захар мусковадо, станаха много добри Simple Smile

# 716
Здравейте Simple Smile,
Омесих си тесто за домашна паста с идеята да си направя равиоли с рикота и спанак, тамън разточих тестото и установих, че нямам нито рикота, нито спанак.
Може ли да прибера тестото, както си е разточено, в хладилника до утре, когато ще съм вече по-подготвена?
Благодаря!

# 717
пробвай и докладвай.  и без това нямаш друг избор  Joy

# 718
Можеш Simple Smile И аз съм си правила домашна паста. А можеш и да ги напълниш с кайма или прошуто, ако имаш това в момента, и много ти се ядат. Макар, че моите любими са със спанак и рикота, също, заляти с червен сос. Heart Eyes

# 719
  • София
Здравейте Simple Smile,
Омесих си тесто за домашна паста с идеята да си направя равиоли с рикота и спанак, тамън разточих тестото и установих, че нямам нито рикота, нито спанак.
Може ли да прибера тестото, както си е разточено, в хладилника до утре, когато ще съм вече по-подготвена?
Благодаря!
Защо не сложиш друга плънка?Кайма имаш ли?Кашкавал,яйца?

Общи условия

Активация на акаунт