Астрология-3 тема

• 68 491
  • 727
  •   1
Отговори
# 315
како рала, аз преди години от любопитство си направих натална карта. впечатлих се много. гледах я, гледах я, ама нямах никаква идея как да я тълкувам. погледах я няколко дни и реших, че трябва да попрочета нещо. отворих, ама много сложно ми се видя. и досгеа ми се вижда сложно Laughing Laughing Laughing

я да кажат и другите - как се запалихте по астрологията?

# 316
Аз се интересувам от астрология от както се помня, още от времето когато нямаше литература, а само апокрифни текстове за всяка една зодия, прилежно си ги преписвах. Когато започнаха да излизат книги си купувах, но така и не съм се заела сериозно да я уча, което не говори добре за  мен. Харесвам астрологията, не я намирам за сложна, а по-скоро необятна, като информация.......не мога да се организирам с времето, и това си е.......което не е оправдание.

# 317
како рала, аз преди години от любопитство си направих натална карта. впечатлих се много. гледах я, гледах я, ама нямах никаква идея как да я тълкувам. погледах я няколко дни и реших, че трябва да попрочета нещо. отворих, ама много сложно ми се видя. и досгеа ми се вижда сложно Laughing Laughing Laughing

я да кажат и другите - как се запалихте по астрологията?

Лошото е, че започне ли да става сложно губя интерес, а за това се иска търпение и постояннство. моя интерес идва от това, че ми се случиха разни неща и искам да разбера дали някъде в наталната ми карта е било зададено предразположение да се случат. С една дума търся логичното измерение на израза съдба

# 318
Точно необятна  Crazy  И при мен така се развиват нещата горе-долу. Натална карта, домове, знаци, планети ... и съм до никъде. Тук таме някой транзит, аспектче   Crazy  добре че има информация в нета. Тия дни ще кача една карта, че нещо много ми се объркват нещата и се чудя де ще му излезе края  Laughing Сама нищо не мога да разбера само се обърквам още повече  Mr. Green

# 319
Момичета, на новобранци тук не се ли отговаря?Темата може би е за напреднали, а за такива които нямат понятие нещата да се обсъждат в друга? Или пък просто въпросите са ми толкова тъпи, че не заслужават отговор?

# 320
Omi - благодаря за  отговора.  HugТака е както си го написала.

# 321
Здравейте!
Някоя от вас консултирала ли се е с астролог преди раждане със секцио? Препоръчайте ми добър остролог за консултация. Преди доста месеци гледах предаването "Откровено с Ели " по ББТ и имаше гост астролог. Изключителен човек беше, страхотно впечатление ми направи, но уви, не мога да се сетя за името му. Нищо не открих за предаването... Беше на средна възраст господинът.
Все пак приемам съвети и препоръки за добри астролози, които могат да ме насочат в избора на правилната дата за моето бебенце.   bouquet

# 322
Здравейте на всички Hug Темичката ми е интересна, и аз като вас, с моето хоби- астрологията....така че, се радвам,че ви открих!  Heart Eyes

Към по напредналите  имам въпросче... Blush

Момичета...пр. луна в опозиция с нат. уран винаги ли означава раздяла? Thinking
А някоя от вас  има ли наблюдения какви събития сте имали, когато пр. луна минава през 5 нат. дом,  и ще е в Скорпион...  Rolling Eyes
Иначе, когато сменя знак и е критичен 29 градус, се очаква да се случи  събитие....важно, нали?!  Също горед долу очаквам как ще се чувствам, когато луната ще е в Скорпион, но кажете нещо  за 5 дом,  какво може да се очаква като събития  Wink Ако някоя от вас има такава луна, моля споделете опит  Blush

Благодаря ви предварително!   bouquet

Последна редакция: чт, 04 юли 2013, 13:43 от куку-руку

# 323
Здравейте!
=====
Момичета толкова ли е лош този Плутон? Какво по-точно влияние оказва върху живота на човек и всеки ли човек изпада във такава фаза?Пълен лаик съм както ви казах и в началото, бихте ли ми обяснили с по-прости думи?
Момичета, на новобранци тук не се ли отговаря?Темата може би е за напреднали, а за такива които нямат понятие нещата да се обсъждат в друга? Или пък просто въпросите са ми толкова тъпи, че не заслужават отговор?

Peace Ти пък, недей с лошо де  Laughing  Аз не съм ти отговорила, защото не съм особено наясно. И другото е, че сама по себе си планетата има различно отношение в различните карти. Според мен не може общо да се говори. Като общо има информация в нета и гугъл може да ти отговори. Но е редно   да се погледне конкретният случай  Peace   И аз съм от не напредналите  Laughing но доста от информацията, която търся намирам в интернет. Виж сега се загледах в един Джуно ли е какъв е.. хич не го и знам как се зове дори, прави една опозиция с наталната ми Лилит, но инфо не намирам.... Ей на това му викам ядове аз  Laughing

# 324
куку-руку, на мен прогресивната луна в 5 дом ми даде забременяване (което беше много желано, но за съжаление завърши със спонтанен аборт). изобщо като цяло ми даде голямо желание за второ детенце.

илита, и на мен ми е интересен този джуно, ама и аз не намерих нищо за него, както и за една точка, дето я има в зета - point of children of a female...

# 325
Здравейте на всички Hug Темичката ми е интересна, и аз като вас, с моето хоби- астрологията....така че, се радвам,че ви открих!  Heart Eyes

Към по напредналите  имам въпросче... Blush

Момичета...пр. луна в опозиция с нат. уран винаги ли означава раздяла? Thinking
А някоя от вас  има ли наблюдения какви събития сте имали, когато пр. луна минава през 5 нат. дом,  и ще е в Скорпион...  Rolling Eyes
Иначе, когато сменя знак и на критичен 29 градус, се очаквам да се случи  събитие....важно?!  Също горед долу очаквам как ще се чувствам, когато луната ще е в Скорпион, но кажете нещо  за 5 дом,  какво може да се очаква Wink Ако някоя от вас има такава луна, моля споделете опит  Blush

Благодаря ви предварително!   bouquet

Куку -руку,

всичко зависи какъв й е статуса в натала на луната, какви асп. има, в дом е ,кой дом управлява,тези сфери съответно са засегнати от прогр.луна,по темите на дома ,където е тя се случват промени,в скорпи не е най- доброто място откъм емоц.стабилност ,за луната,но зависи в какъв знак е рожденната ти ,ако и тя е водна или земна- добре,но ако е във въздушен или огнен знак ще е мъка 2,5 год.докато пр.луна пребивава в скорпион,силни емоции,напрегнатост,а щом и е в опозе на уран -възможно е да имаш проблеми със съня,поради напрежение,стрес-период,този асп. и така позиционирана пр.луната в 5 дом ,може да е неочаквана бременост,или нежелана,или др.крайност - спонтанен аборт ,но трябва подтвърждения и от още прогностични методи , У5 дом къде, наталната сигнификатори на деца/по 5 дом/само така по един асп. е много общо,
освен това 5 дом е и  любов- в асп.в уран-внезапно влюбване и ще привличаш уникални приятели,
но емоциите са толкова нестабилни тип асансьо горе-долу,безрасъдство и непостоянство, възможно е отдадена на импулса да изхвърлиш хора от живота си,за които после да съжаляваш,ще ти бъдат необходими,затова се въздържай от необратими промени,хора се появяват и бързо изчезват от живота ти,ако вече имаш дете,то ще ти докарва доста стрес с непослушание,може да сте на различни позиции с майка ти по теми свързани с 5 дом
аспекта опозе уран-прогр.луна в 5 ,опозицията е поставена пред избор или това което по-горе изброих или позитивно може да го отработиш като канализираш тази енергия в пътуване,забавления ,купони у дома с приятели,да отидеш с тях  на почивка,море,забавления или да пренаредиш дома да промениш нещо в него,освежаване на интериора,обръщането ти към астрологията -също,социалните мрежи и контакти с виртуални приятели ще са активни  Peace

# 326
Е, я виж ти - още един с Луна (и Слънце бих казала) в 12-ти дом, дето живее далеч от родния дом.  Grinning Като казваш, че си нямала търпение да се отделиш, точно това казаха и моите приятели, дето живеят в чужбина. Че са нямали търпение, просто не са се чувствали на мястото си там. Много интересно.

А под да "излязат" от 12-ти дом предполагам се има предвид, че като живееш далеч от родния дом, планетите се поразместват.  Wink Наталната карта винаги си те следва, но според точката, където се намираш по света, планетите ти влияят по друг начин. Мисля, че в астро.ком имаше начин да построиш карта и да видиш къде по света коя планета например ти кацва на ъглите. И да си избереш място да живееш според планетата, която искаш да имаш на съответния ъгъл.  Grinning Понеже по-голямата част от Земята е покрита с вода, няма да е странно, ако мястото-мечта се окаже насред някой океан.  Wink

А, намерих го - в Special charts, astromap.  Laughing

Върнах се назад и видях,че сте нищили 12 дом и за слънце и луна там. Аз пък имам юпитер там и всички аспексти са му само квадратури , Mr. Green   като се почне - към слънцето, и към тежките/ плутон и сарурн/ и към хирон.  Rolling Eyes   И от много време пътувах извън страната, а сега от години емигрирах. У12 е Близнаци , Меркурий е в 9ти.  Ето защо ме влекат така чужбините ...активирани са силно 12 и 9 дом.  Simple Smile
 А за марс в 12 дом, какво ще кажете?  newsm78

Последна редакция: чт, 04 юли 2013, 14:47 от куку-руку

# 327
Omi, сега видях че си ми отговорила! Simple Smile Много ти благодаря!!!   bouquet  bouquet  bouquet

Всъщност пр Луна в опозе с нат Уран, не е мой аспект, а на мой близък.  Simple Smile Той е във връзка с една жена,  и затова ми беше интересно, понеже съм чувала, че този аспект е много често свързван с раздели. А иначе неговата пр Луна е в края 1 дом и ще влиза в 2ри другия месец. Луната/рожд/ му е в 7ми дом в Дева. Рак му е интересптиран знак.

Благодаря за моята пр луна в 5 дом в скорпион.  Hug   по натал ми е в рак, така че явно по плавно ще преживея тези 2, 5 години  Grinning

Последна редакция: чт, 04 юли 2013, 14:57 от куку-руку

# 328

Юпитер е символичен управител на 9ти дом

# 329
Абсолютно съм наясно, че нещата не са еднозначни, но аз така и не разбрах Плутон в кой дом ми е, и какво за Бога прави в къщата ми?! Що е то натал и има ли той почва у нас? И този Джуно рус ли е или с тъмни очи?
В първия пост има линк за Плутон, но той не се отваря, а и аз с английски трудно боравя.За съвсем начинаещи, какво е добре да се прегледа първо?

Общи условия

Активация на акаунт