я да кажат и другите - как се запалихте по астрологията?
И при мен така се развиват нещата горе-долу. Натална карта, домове, знаци, планети ... и съм до никъде. Тук таме някой транзит, аспектче
добре че има информация в нета. Тия дни ще кача една карта, че нещо много ми се объркват нещата и се чудя де ще му излезе края
Темичката ми е интересна, и аз като вас, с моето хоби- астрологията....така че, се радвам,че ви открих! 

Ако някоя от вас има такава луна, моля споделете опит 
Ти пък, недей с лошо де
И аз съм от не напредналите
Темичката ми е интересна, и аз като вас, с моето хоби- астрологията....така че, се радвам,че ви открих! 

Ако някоя от вас има такава луна, моля споделете опит 

Като казваш, че си нямала търпение да се отделиш, точно това казаха и моите приятели, дето живеят в чужбина. Че са нямали търпение, просто не са се чувствали на мястото си там. Много интересно.
Наталната карта винаги си те следва, но според точката, където се намираш по света, планетите ти влияят по друг начин. Мисля, че в астро.ком имаше начин да построиш карта и да видиш къде по света коя планета например ти кацва на ъглите. И да си избереш място да живееш според планетата, която искаш да имаш на съответния ъгъл.
Понеже по-голямата част от Земята е покрита с вода, няма да е странно, ако мястото-мечта се окаже насред някой океан. 
Много ти благодаря!!!

Той е във връзка с една жена, и затова ми беше интересно, понеже съм чувала, че този аспект е много често свързван с раздели. А иначе неговата пр Луна е в края 1 дом и ще влиза в 2ри другия месец. Луната/рожд/ му е в 7ми дом в Дева. Рак му е интересптиран знак.
по натал ми е в рак, така че явно по плавно ще преживея тези 2, 5 години
Препоръчани теми