Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 28 ~

• 36 752
  • 749
  •   1
Отговори
# 465
# 466
Клоди - "тортаджийката"  Mr. Green и аз съм у маалата

# 467
Киара по този повод, ще публикувам една много вярна мисъл, която прочетох наскоро и важи за всички хора, независимо коя зодия са.

Един и същи човек веднъж може да бъде най-добър, а друг път лош. Зависи какво са поискали от него и на коя страница са отворили душата му.
+1
Скрит текст:
Наде, аз не говоря за добър и лош, а за съвместимост на характерире и за типични зодиакални черти. Аз съм водна зодия и по принцип рядко се разбирам с огнени. Моля те не се обиждай, не ми е била това целта, още по- малко, че почти не се познаваме.  Peace

Ко да става с Ч и Х, да не се гаджосаха най - накрая  #Crazy Praynig[/b]
Скрит текст:
Точно и аз това си помислих, щом не си Стрелец или Овен, може би ти е трудно с нас, лъвовете. Но всяко правило си има изключение.
Те и ФЕмир са като куче и котка, но в техния случай любовта им ги обедини и се напаснаха. Все има нещо или някой, който обединява, разделя или става причина за напасване.

# 468
Днес някой търси музика за клипче, предлагам товаhttp://www.youtube.com/watch?v=7-A6WLQqSCE , много добро е Peace
Бел, не е активен линка.

http://www.youtube.com/watch?v=7-A6WLQqSCE

# 469
Наде, ами то това си е значи, диагноза нашето хихихихи  

# 470
Много се зарадвах, когато Емир и Корай се сдобриха. Ех, много добри и сладки са тези момчета.  Heart Eyes
Ех, да можеше и Фемир да се сдобрят.. само се гледат милите, не могат и дума да си кажат.  ooooh!

# 471
Киара по този повод, ще публикувам една много вярна мисъл, която прочетох наскоро и важи за всички хора, независимо коя зодия са.

Един и същи човек веднъж може да бъде най-добър, а друг път лош. Зависи какво са поискали от него и на коя страница са отворили душата му.
+1
Скрит текст:
Наде, аз не говоря за добър и лош, а за съвместимост на характерире и за типични зодиакални черти. Аз съм водна зодия и по принцип рядко се разбирам с огнени. Моля те не се обиждай, не ми е била това целта, още по- малко, че почти не се познаваме.  Peace

Ко да става с Ч и Х, да не се гаджосаха най - накрая  #Crazy Praynig[/b]

Искам гоооо...ама да започнат поне с едно проектче,деее,ама общо...ко щЪ ка'ите... hahaha

# 472
Наде,то аз съм Дева,но с моичкия добре се разбираме,не се оплаквам  Mr. Green

Вие у маалата ли отидохте  Laughing

# 473
Леле, аз знам репликите наизуст, трябва да си премеря спешно температурата, да кажеш, че Шекспир ви цитирам, а то ooooh!
Нямаш температура, споко. Аз мога да разказвам реплика по реплика + положение на тялото на Ф и Е почти за всеки един епизод от втори сезон, а като го гледам на български съм сигурна, че нашите преводачи ще отнесат много благословии, както беше случая с Нехир и коментара и: "Те май са гаджета", вместо истинското "Тези, май, са влюбени."

Татарова, общо - отделно, все съм ЗА!  Mr. Green

# 474
Клоди - "тортаджийката"  Mr. Green и аз съм у маалата
Ама ядете нали и дебелеете Mr. Green

Оригинала на Стораро е друго Heart Eyes

# 475
И двамата се сблъскват с нещо ново, Фериха няма някав опит, Емир опитът който има с жените в този случай не му помага. Затова и на моменти им липсва куража, подхода, и може би малко смелост да направат първата крачка към другият. Но постепенно ще се научат, защото там където е любовта, това чувство което те кара да трепваш всеки път когато видиш любимият е по-силно от всичко друго. Фери ни го показва, когато отива у Емир. Макар, че би трябвало да си изаснят ситуацията, да говорят много по- рано.  newsm78

Татарова  Hug

# 476
# 477
Наде, ами то това си е значи, диагноза нашето хихихихи  
Абе, Неви, каква диагноза! Да не е лесно да си професор по Фемирология!? Гордей се!  Joy

# 478
Наде,то аз съм Дева,но с моичкия добре се разбираме,не се оплаквам  Mr. Green

Вие у маалата ли отидохте  Laughing
Да, разсейвам се с маалата и много се забавлявам.
Ванина и аз това имах в предвид, какви сме по темперамент нашата зодия, а разговора се измести в друга посока, както и да е.
Този Раян, чийто образ, ще играе Чаги е голям симпатяга.

# 479
  • в подножието на планината

Оригинала на Стораро е друго Heart Eyes

bouquet  bouquet  bouquet Те, това е... Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт