Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е важността на терапията при деца с аутизъм в сравнение с диагнозата?
Какви са някои методи за работа с деца с аутизъм?
Как могат родителите да работят с децата си у дома?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е важността на терапията при деца с аутизъм в сравнение с диагнозата?
-
Какви са някои методи за работа с деца с аутизъм?
-
Как могат родителите да работят с децата си у дома?
-
Какви са някои методи за стимулиране на вниманието и обучението на деца с аутизъм?
-
Каква е идеята зад заснемането на дете с камера?

трудно ми е да те разбера точно какво е положението.
.
:' Абееее пикльооо, няма начин на 6 г. ( 7, 8,.. 10 г.) да си по-умен , по-хитър и най-вече по-голям инат от мен!" След това просто се въоръжавам с търпение( което ми е особено трудно) и знам , че няма начин да не стане .. Тази увереност и вътрешна убеденост веднага се отразява на цялостното ти излъчване и на детето му става ясно, усеща, че НЯМА да отстъпиш. И без много молби и увещавания. Просто , кратко и ясно му предоставяш две гадни за него алтернативи- в конкретния случай риза с копчета или червената лятна шапка и той избира по-малкото зло .
Моята навърши 14 - още по зле. Нейни съученици вече пробваха наркотици и почнаха полов живот