Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да използвате прахообразни хранителни оцветители?
Как да сглобя и нарежа многоетажна торта?
Как мога да добавя полезни азбучни съвети като скрит текст, без да претрупвам визуално страницата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да използвате прахообразни хранителни оцветители?
За да използвате прахообразни хранителни оцветители, първо ги разтворете в малко вода или безцветен алкохол. Можете също така да добавите пудра захар, за да постигнете по-лесна за смесване консистенция с моделираща маса. Уверете се, че следвате правилните пропорции и инструкции за разтваряне на оцветителя, за да постигнете желания ефект.
-
Как да сглобя и нарежа многоетажна торта?
За да сглобите многоетажна торта, първо пригответе тортите за всеки слой, намажете ги с маслена глазура и ги охладете. Покривайте всяко ниво поотделно и използвайте подложки за изолиране на тортата от покритието на долното ниво. Между етажите поставете спойка като маслена глазура или айс крем. За да нарежете многоетажна торта, използвайте дълъг, остър нож и поставете подпори между слоевете. Уверете се, че спазвате правилото за рамкиране на всеки слой, като всеки слой е намален по размер, за да се постигне добра пропорционалност в крайния продукт.
-
Как мога да добавя полезни азбучни съвети като скрит текст, без да претрупвам визуално страницата?
-
Как да предотвратим намокрянето на целувчените блатове от крема в тортата?
-
Каква е разликата между блатове с масло и целувчени блатове в тортата?
Ще ти потрябват със сигурност
/всеки по-горен етаж към по-долния с едни по-дебели и по-дълги бамбукови шишчета.Само след втория се наложи да им режа със секачки стърчащите тъпи краища, че нямаше как да ги забия в третия.Бяха по-дълги от 20 см.После третия го заковах без проблеми и шишчетата си влязоха чак в първия...Не се притеснявай- не е трудно!!
Също така не е трудно и обличането, но за да получиш равна, нецелулитна повърхност, трябва да точиш малко по-дебело.Целулитът се получава най-вече при пипането с ръце/ поне при мен

/Заредила съм се с една купчина четки за грим-дунапренови апликатори, и четки за пудра- големи и меки, както и цял набор рисувателни четки с по-мек косъм.Обикновено изчаквам да ми изсъхнат добре повърхностите, които ще оцветявам, и тогава го правя.Никога не топя четката директно в бурканчето с дъст.Отсипвам си върху обикновена книжна салфетка, разтривам с четката и нанасям върху детайла.Най-лесно работя с перлените дъстове, малко повече време изискват обикновените , прахообразни,а ако трябва да нанасям диско-дъст/ всички брокатени/ - първо оцветявам с течна боя и ръся отгоре, или ако трябва да е бяло- мокря със спирт и поръсвам на мокро.
Включване с коментари от мен- след утре!!!
мисля, че това е от крема , бихте ли ме посъветвали нещо? и ако е от крема с акакъв да работя за да нямам повече проблеми. благодаря ви предварително!

или направо да го копира от тук