Бременни майки в чужбина - тема 46

• 24 419
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
айде и аз тук  Simple Smile
Искам да попитам някоя от вас да има отзиви за middlesex hospital в северен Лондон ?
Понеже ми е най-близката, вчера ходих при gp-to и казах , че съм се спряла на тази болница и сега си чакам писмото за първият преглед.

# 136
Miva06 благодаря ,и аз мисля че има време бебо да се обърне,не се притеснявам за това ,а дали на самото раждане няма да ми пратят пак някоя стажантка Sad.

Nevbi добре,че има и мами като теб да обясняват всичко.Благодаря!

Dessy_Emilova имам приятелка,която роди в тази болница миналия февруари ,и беше много много доволна.Лека бременост ти желая.

# 137
Честито на Елица и Деси. Леко и безпроблемно бременеене. Нямам отзиви за тази болница,аз съм на юг Simple Smile
Здрасти Неви,вчера се бях сетила за теб Simple Smile Радвам се,че сте добре с малкия.За АМ само да кажа,че моята приятелка също започна да кърми бебето в болницата,но по едно време то пребледняло,та й искали млякото и са му давали с някаква чашка по скоро като спринцовка докато си възвърне цвета.Аз мисля,че всичко е до болница и малките разфасофки са стотинки,така,че аз съм на принципа-да има Grinning
Аз Pregnacare+Омега3 пиех до момента в който влезнах в 9тия и ги спрях.Не са ми казвали до сега,че имам недостиг на желязо или каквото и да било.Просто искам вече да се свършва.
Iveli1 не се притеснявай,както Мива ти е казала имаш много време,ще се обърне и ще ти се паднат готини акушерки на раждането Hug
Мива рано,рано ме разсмя с твойта габърка  Joy

# 138
Здравейте мами много полезни списъци въпреки че още доста време няма да ми трябват Simple Smile
Аз сега съм на вълна пелени  Joy (защо бързам незнам) чудя се дали еднократни или многократни. Аз май съм за вторите. Бяхте писали по рано в темата по тази тема връщам се да търся  Mr. Green
деси добре дошла. Аз съм в north middlesex hospital и да ти кажа за сега съм много доволна. Още не съм ходила да видя родилното но мисля че ще е ок. Четох отзиви но честно да ти кажа навсякъде има и много доволни и недоволни.
Хубав ден мами а на тези който и предстои скоро раждане-дано бебоците да се обърнат и леко раждане  bouquet

# 139
Miva06 благодаря ,и аз мисля че има време бебо да се обърне,не се притеснявам за това ,а дали на самото раждане няма да ми пратят пак някоя стажантка Sad.

Nevbi добре,че има и мами като теб да обясняват всичко.Благодаря!

Dessy_Emilova имам приятелка,която роди в тази болница миналия февруари ,и беше много много доволна.Лека бременост ти желая.

Иве ако болницата ти е university hospital на 90% са стажанти лекарите,но за акушерките не знам.Но въпреки всичко не се самонавивай,понякога те се справят по-добре,защото повече се стараят.Като отидеш да раждаш си мисли само за бебчо как ще го гушнеш.И аз имам такива притеснения,но съм ги бутнала на заден план.

# 140
Благодаря на всички   Simple Smile
Lili8507 в коя седмица ти направиха скан в болницата ? Чувам че чак в 12-тата, а нямам търпение  newsm78

# 141
Да Деси скана ми беше чак в 12та седмица. Тогава правят измерване на нухалната гънка и други. Следващия скан е в 20та. Спокойно всичко ще е наред най важното сега е да не се притесняваш за нищо. Ако искаш пиши ми на лични да не спамим тук.   bouquet

# 142
The light ,аз съм в Wipss Cross ,и съм на ясно ,че навсякъде NHS работят със стажанти,но предполагах че питат предварително пациентите дали са съгласни ,да бъдат преглеждани от тях.Например 2011 г аз се подложих на лапароскопия в Queen Merry Paddington,и преди операцията хирурга лично ме попита за съгласието ми,дали могат да присъстват стажанти ,и евентуално да се включат в интервенцията.

# 143
Иве и мен за операцията ме питаха същото.Според мен имаш право  да отказваш студенти.Аз в понеделник бях на консултация и едната акушерка беше студентка,но главната беше също там и след нея ми опипа много внимателно корема и през цялото време я гледаше какво прави-как измерва корема,тоновете и т.н.

# 144
мнения за количката  GRACO EVO TRIO 2013 http://www.carucioare-graco.ro/

# 145
  • Paris, France
eli_181288, в партера на нашата сграда оставят редовно една такава количка и аз понеже съм любопитна, веднага я огледах и бутнах оттук-оттам. Струва ми се много стабилна, но малко тежка. То едното май винаги е за сметка на другото. Аз съм в голяма драма с количките, понеже сме на 3-я етаж без асансьор (с партера 4-ти), та... не знам как ще разнасям количка всеки ден надолу-нагоре, а ми се иска да е стабилна, което автоматично я прави тежка. Малко ме е страх да я оставям като тази жена, имам чувството, че всеки може да мине и да си я вземе. Иначе съм се спряла на Quinny Buzz 3.

# 146
Добро утро от мен.
Къде се изгубихте всички??Включвам се малко да пораздвижа темичката Simple Smile
Бяхте писали ама за малко за чая от малинови листа.Аз сега прочетох набързо една статийка на английски и пише да се започне от 37ма сед.с по една чаша на ден и постепенно да се вдигнат до 3. Даже пише,че е много хубав за след раждането,защото матката се свивала по-бързо.Не прочетох обаче ако кърмиш дали е добре да се пие.Та днес или утре ще отида да си го взема и дано има някакъв ефект и да родя след 1-2 сед максимум хихи

# 147
А тук сме,ама аз нямам какво да пиша,чакам си тихо и кротко да се изнизват дните...

За чая много статии можеш да намериш,ама въпроса е от коя седмица да го почнеш,мен ми се струва много късно от 37а седмица,и аз още се чудя,че ме е страх  ако го почна по рано.Не че ми се вярва,че предизвиква по ранно раждане,имам позната,която го е пила и преноси,тъй че...А в България знам че има специален чай за увеличаване на кърма,незнам тук дали ще мога да намеря такъв,ама смятам по нататък да питам акушерката.

И аз много се кефя като се включи някоя вече родила мама,от голяма полза са ми обясненията им...

Лиленце,има голяма тема за многократните пелени,по добре я прочети нея,ще ти се проясни повече.Вече съм в очакване на бебчета...

# 148
Здравейте момичета,и аз четох доста за този чай,както казва the light,добре е да се почне 37 г.с.,че ако наистина предизвиква раждане да е след тази седмица,не по рано,но все пак всеки организъм е различен,и не при всеки действа еднакво.

Да ви питам,в кой месец гърдите започват да се надуват newsm78,че аз като гледам моите никаква разлика,винаги съм мислила,че започват да се подготвят към 6,7 месец от бремеността. Thinking

# 149
Здравейте и от мен, посрещнахме бабата вчера , но на мойта мадама още не и се чува. Утре ми е датата и почвам нещо да изпадам в истерия  Thinking . Иначе съм на преглед на 27ми дано да направят нещо , че вече не се издържа.. много тежи лелее  Praynig

На мен не ми пораснаха много гърдите..  #2gunfire за сметка на задника , но около 6 7 месец ги усещах по плътни .

лек ден   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт