Кога става "ние"

• 8 835
  • 124
  •   1
Отговори
# 60
Lizet33 , обиди ме яко. Вещите ми са били евтини,но не са боклуци. А мъжа ми ми е съпруг, а не любовник, за да ме издържа. Предпочитам да не съм нечия държанка.

# 61
Lizet33 , обиди ме яко. Вещите ми са били евтини,но не са боклуци. А мъжа ми ми е съпруг, а не любовник, за да ме издържа. Предпочитам да не съм нечия държанка.

Евтини но не боклуци? Joy  Извинявай ама такива неща по света НЯМА. Всичко евтино е боклук по презумпция. А колкото до съпруга...ако не си издържа жената и семейството, що за съпруг е? Даже любовник е недостоен да бъде. Достоен мъж НИКОГА не би оставил жена си изключително на нейната собствена мизерна издръжка при условие че е с добър доход. То бива скъперничество ама твоя бие всички норми на приличие...

# 62
Лизет, къде видя да казва, че я е оставил?

Аз я разбрах така - тя си купува неща според нейната си черга. Не ставаше дума за подаръците и тн..
И моят мъж е богат, но не съм си позволила да си купя още диаманти. Просто защото знам, че аз не мога да си го позволя, а не ако си поискам, че няма да ми купи.

# 63
Какво значи "къде видя че я е оставил"? Shocked Тя СИ КУПУВА евтини боклуци и това е достатъчен факт за това че я е оставил. Нормален мъж не би го допуснал изобщо. Аз пък никога не бих допуснала да ходя дрипава при условие че имам нормален мъж край себе си.
Цената на дрехи и аксесоари  си личи от километри. Ако сама не си купува, не му прави ни най-малко чест на него че не се сеща. А като се знае че е путьо и не се сеща, за тази цел се предоставя на жената карта от сметките му за да си пазарува сама.
Ако толкова и е културата че въпреки предоставените и средства, продължава да носи парцали, това е редно да и се каже в прав текст за да не се позори и да не позори другите.

# 64
Глупости!
Ако мъжът грам не е суетен, нима мислиш че му прави впечатление каква марка са дрехите на жена му?
Визирам моя случай, а не на Амели..

И "скъпо" отдавна не е критерии за най-доброто..)

# 65
  • София
Аз мисля, че ако съпругът изкарва повече от пет пъти повече от жена си, редно е поне да поема изцяло режийните разноски и битовизмите.
Отделно Амели какво ще си прави с парите си е нейна лична работа. Дали ще си купува боклуци или не, тя си решава. Може и да ги изгори ако иска. Това не е важно, изобщо.
На един мъж му правят впечатление марките, ако е гей. Те гледат цялото, как е постигнала жена му хубавата си визия, изобщо не ги интересува. Simple Smile

# 66
Милата Lizet33!
Струва ми се, че не си имала възможността в живота да изпиташ истинско щастие.
И малко инфо - можеш да го провериш точно този месец в магазините у нас и по света: всичко евтино само преди няколко месеца е било ужасно скъпо  Wink

# 67
Аз мисля, че ако съпругът изкарва повече от пет пъти повече от жена си, редно е поне да поема изцяло режийните разноски и битовизмите.
Отделно Амели какво ще си прави с парите си е нейна лична работа. Дали ще си купува боклуци или не, тя си решава. Може и да ги изгори ако иска. Това не е важно, изобщо.
На един мъж му правят впечатление марките, ако е гей. Те гледат цялото, как е постигнала жена му хубавата си визия, изобщо не ги интересува. Simple Smile

Глупости! Мъжът ми ако не е марка и не струва солидно, няма и да погледне дреха та не да я пробва. Не би го допуснал и за мен. Уверявам те че няма гейски наклонности.
Как ще си харчи парите жената разбира се че си е само нейна работа, но това че е облечена в парцали и носи евтини неща, далеч не е само нейна. За това как изглежда жената (а за да изглежда добре са нужни не малко пари) има грижата мъжът.

# 68

Глупости! Мъжът ми ако не е марка и не струва солидно, няма и да погледне дреха та не да я пробва.

И мислиш, че всички мъже (и жени) са еднакви ли?
Уверявам те, моят грам не е суетен и въобще не го вълнуват никакви марки.. С пистолет трябва да го заставя да отиде да си купи нещо въобще..
Това не значи, че е не обича да харчи пари, особено в чужбина - но за луксозни прекарвания и усещания (на тях е ценител, а не на дрехите)..
И както каза Ази - абсолютно го интересува само това, че изглеждам добре. А не каква марка е.

# 69
  • София
Лизет, не говоря за неговите, а за моите дрехи.
Отделно изобщо не пазарувам с мъжа си много отдавна и ако ме види с нещо хубаво не ме пита- ама марка ли е? Или ако не е марка- ами не може. А аз непрекъснато съм с хубави неща, ама не тичка да гледа етикетчетата, преди да ми направи комплимент.

# 70
И както каза Ази - абсолютно го интересува само това, че изглеждам добре. А не каква марка е.

Дори да не е любител и познавач на марково облекло, не можеш да ми кажеш че жена в евтини боклуци изглежда добре и че е нормално мъж с добър доход да допуска спокойно тя да се облича с жълтите си стотинки които изкарва.

# 71
Дай пример за евтини боклуци?
Защото аз основно си шия напоследък, т.к размерите ми са далеч от стандартните.
Та, ако си ушия рокля за 50 лв и тя ми стои убийствено - дали пак ще ме заклеймиш?

# 72
Дай пример за евтини боклуци?
Защото аз основно си шия напоследък, т.к размерите ми са далеч от стандартните.
Та, ако си ушия рокля за 50 лв и тя ми стои убийствено - дали пак ще ме заклеймиш?

Да шиеш е допустимо само ако си природно надарен дизайнер или шиеш по проект на професионален такъв. Шивашки боклуци по света също бол. От шито до шито разлика колкото от тук до Марс. Пък и дори да имаш под ръка професионален дизайнер който да ти шие дрехи по индивидуална поръчка, не може да се лишаваш от огромното количество готово произведени дизайнерски неща в най-разнообразни стилове. Не бих се обличала само от един дизайнер точно никога та дори да е толкова любим че да няма нищо по което да имам даже минимална забележка. Това е все едно да ядеш всеки ден едно и също.

# 73
не може да се лишаваш от огромното количество готово произведени дизайнерски неща в най-разнообразни стилове.

Мога, и ти казах защо - просто не ми пасват размерите (ханшът ми е 84 см).
И предпочитам да си прекарвам времето по-приятно отколкото да търся отчаяно по магазините нещо, което да ми стане..

# 74

Моя приятелка живее с приятеля си от доста време. Негласно доходите им са общи, въпреки че не ги разпределят, но харчат от където има за каквото трябва. Никой не е казал никога "аз пазарувах сега, дай ми еди си колко пари", единия плаща сметките, ако има пари, ако не - другия. И общо взето си живеят финансово щастливо и необременено. Даже събират пари - като им останат от някъде и не им трябват в момента. Само че наскоро мацката реши да си направи отелна сметка, в която да заделя като и остават повече пари. Като спестовна. Не обща, а нейна си. Обяснението й беше, че може да й се наложи за нещо, да иска да направи голяма покупка и т.н. Взе и част от спестяванията от останали пари. Това за мен е ок, ама иска само тя да си налива в сметката, от гледна точка на това, че ако един ден се разделят с нейния приятел (въпреки че правят планове за напред в бъдещето), да не спорят за пари.
И се замислих на тема "НИЕ". Ако това се случи на вас и вашата жена/мъж направи така, как ще се почувствате? Ще ви повлияе ли по някакъв начин или го смятате за нормално?
Няма да чета темата, не искам да ми влияят другите отговори....

Ако е била достатъчно честна с него, и му е казала, че смята да си прави отделна сметка, в която да събира лични пари за черни дни без него, и той няма нищо против, нещата са о.к.
Ако обаче е тайно, зад гърба му, е подло и нечестно.
Ако разбера, че моят мъж си е направил подобна тайна сметка, това ще е показателно, че вече няма Ние.

Общи условия

Активация на акаунт