Къде в Пловдив? - 41 тема

• 61 652
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
В "Хермес" срещу "Хепи" на центъра съм виждала голямата зелена и голямата червена книга с Енгри Бърдс, дано има още  Hug

# 346
Здравейте,
Търся черни цвички за момче, почти на 6 г. В детската градина ще имат тържество в края на месеца и ги искат. Понеже ще ги обуе точно един път, не ми се търсят по книжарници и др. магазини. Ако някоя от вас има останали, които не се ползват и не са необходими вече, моля да ми пише на лични.  Мерси много  bouquet

# 347
  • Шотландия
Здравейте, търся нотариус на приземен етаж - за да се заведе жена, която има трудности с изкачването на стълби. Не е проблем да я закараме дотам, но не трябва да има стълби, които да изкачва (или поне не повече от 3-4), за да се стигне до нотариуса. Опцията да се повика нотариус вкъщи не е подходяща.

Благодаря предварително, ако някой се сети за такъв нотариус и помогне.  bouquet

# 348
Здравейте, търся нотариус на приземен етаж - за да се заведе жена, която има трудности с изкачването на стълби. Не е проблем да я закараме дотам, но не трябва да има стълби, които да изкачва (или поне не повече от 3-4), за да се стигне до нотариуса. Опцията да се повика нотариус вкъщи не е подходяща.

Благодаря предварително, ако някой се сети за такъв нотариус и помогне.  bouquet

за приземен не се сещам, но скоро ходихме при една в нов офис, има асансьор и няма стълби. Ако ти е подходящо, пиши на лични да ти дам координатите.

# 349
Ох, не мога да си спомня името на една жена нотариус, чийто
офис е точно срещу входа на РДВР-то в Капана, няма стълби (може
би само 1-2).

# 350
  • Пловдив
би само 1-2).

Нотариус Таня Дойчинова се намира точно там на партера, предполагам за нея иде реч! Препоръчвам я горещо! Само звъннете предварително, ако е нещо различно от пълномощно , което помощник-нотариуса няма право да извърши , защото доста често е в отпуски.

# 351
  • Пловдив
В Делови ц-р Пловдив, розовата сграда зад площад Съединение, на 4 етаж е нотариус Николай Петров. Има рампа и асансьор.
В уличката отстрани на тази същата сграда, която води покрай паркинга и магазините за копчета към стълбите на пешеходния мост имаше нотариус на приземния етаж в 1 от сградите, не си спомням името му, но има табели със сигурност.

# 352
би само 1-2).

Нотариус Таня Дойчинова се намира точно там на партера, предполагам за нея иде реч! Препоръчвам я горещо! Само звъннете предварително, ако е нещо различно от пълномощно , което помощник-нотариуса няма право да извърши , защото доста често е в отпуски.
Да, точно  за същата жена става въпрос.

# 353
  • Пловдив
Момичета бихте и ми препоръчали инхалатор, от това което изчетох се спрях на омрон. Знам че не е много за тук въпроса ми , но тук сте най-активни.   bouquet

# 354
  • Пловдив
Здравейте,
Търся черни цвички за момче, почти на 6 г. В детската градина ще имат тържество в края на месеца и ги искат. Понеже ще ги обуе точно един път, не ми се търсят по книжарници и др. магазини. Ако някоя от вас има останали, които не се ползват и не са необходими вече, моля да ми пише на лични.  Мерси много  bouquet

М-н Матстар...напр. Кауфланд Тракия.

# 355
  • Пловдив
Момичета бихте и ми препоръчали инхалатор, от това което изчетох се спрях на омрон. Знам че не е много за тук въпроса ми , но тук сте най-активни.   bouquet

По Коледа купихме инхалатор на PIC Mr Carrot . Доволна съм. Купих го от аптеката пред ПълМед за 149 лева. Има ги и в Марешки, но там не знам колко струва. Те са Панда и Пингвин, освен Заека.  Peace

Последна редакция: чт, 14 мар 2013, 14:34 от razel_dazel

# 356
  • Пловдив
Нашият е този http://technika.bg/product/8197/kompresoren-inhalator-omron-ne-c801kd.html Доволна съм! Препоръчвам  Peace Взехме го от Метро за 115лв преди 2 год.

# 357
  • Пловдив
Момичета,къде на намеря книжка на Енгри Бърдс Rolling Eyes Детето ми я търси,ама по книжарниците не я чували...Била с едноименните герои от филмчето,но със задачи.

Препоръка търся за лечебен масаж.

В Кауфланд също има.
Лечебен масаж в кой район? Мога да препоръчам за Кичука, но все пак зависи от проблема.

# 358
  • Пловдив
Момичета,къде на намеря книжка на Енгри Бърдс Rolling Eyes Детето ми я търси,ама по книжарниците не я чували...Била с едноименните герои от филмчето,но със задачи.

Препоръка търся за лечебен масаж.

В Кауфланд също има.
Лечебен масаж в кой район? Мога да препоръчам за Кичука, но все пак зависи от проблема.

Peace
Ами по принцип сме в Тракия,но ми дай и координатите в Кичука.Мерси!

# 359
Момичета, къде се продава насипно кафе? Всички магазини, които знаех, вече са затворени  Tired Tired

Общи условия

Активация на акаунт