Кюретаж и забременяване след това - 42

• 25 539
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Здравейте, мацки, поздравявам и се връщам да Ви чета, че май и нови имена виждам  Hug
При мен новото е, че вече съм 7 дни в цикъл, един такъв умален обем на кръвотечение, но за почти двойно по-дълъг период от нормалният за мен  ooooh!
Ама как го написах и аз ...
Мъжо ме дразни много и ми минават грешни мисли през главата  Tired

# 571
Flower Fairy, благодаря ти!

# 572
Благодаря ви момичета! Значи, все пак ако беше от плацентата щеше да имам болки и кървене, а аз нямах нищо! Tired

# 573
Теди, честит имен ден!  Пожелавам ти здраве, щастие и с много усмивки да се носиш името!

Моят спа уикенд почна с лоши изследвания. ЩЗ , по точно TSH ми е над нормалното и др седмица ще посетя ендокринолог. Sad Следобед ще се отдам на антистрес процедури.

Имам въпрос до колко дни след К трябва да дойде МЦ? 40/50? Знам, че няма правило, но след колко дни е хубаво да се посети гинеколог,  ако МЦ не идва?

# 574
  • NE
Чайче Дано нямаш против да ти викам така, че си правя асоциации с Алиса в страната на чудесата. Една от любимите ми приказки.
След повече от 50 дни. Според мен е нормално преди това. Имай в предвид, че първия спонтанен цикъл зависи от нивата на хормоните. Когато се нормализират тогава ще дойде. Първият път е малко стряскащ защото е по-обилен.
Хубаво е да знаеш,ако имаш проблем с ТСХ-то за да вземеш превантивни мерки. После няма да ти създава грижи. Хубаво, че си го пуснала. Peace

# 575
Дани, най- малкото болките няма как да не усетиш ако има отлепване...те са си контракции...но няма да намериш отговор каквото и да правиш...наистина станалото станало...гадно е, но можем само да се надяваме да не се повтаря Praynig

Феичка, така е, и аз понякога съжалявам като си отворя устата да търся подкрепа пък насреща ми се развеят цветя и рози ooooh! как видиш ли нищо няма...ама и бебе няма... ooooh!

Благодаря за пожеланията  bouquet

# 576
Теа, колко високо е ТСХ-то? За цикъла около 30-35 дни е редно да се появи, но тука във форума съм чела и за 40 и дори 52 дни. Ти си решаваш кога да идеш на лекар...Според мен не бива да се губи време...
Flower Fairy, аз затова не споделям с никого  Crossing Arms. Няма как да те разбере някой който не е минал през същото.... пък и да е минал - всеки си има праг на чувствителност. ММ и моята майка са ми достатъчни, макар че и свекървата знае...
Скрит текст:
Скоро една приятелка ми вика: абе преди 3 дни ти звънях и не ми вдигна, та си помислих да не си катастрофирала... Shocked ...  #Crazy Дали ако ти пука за някой и не ти вдигне ще чакаш 3 дни, та да го потърсиш пак, а? Иде ми  #2gunfire
Теди,

# 577
Тединко,Честит Имен Ден  bouquet  bouquet  bouquet Със здраве да носиш името си и бъдеш много щаслива жена,майка и съпруга и когато решите да се сдобиете с още 1 член в семейството,за да те радват повече и повече и повече Hug

Флауърче,много трудно някой би те разбрал в този живот  за каквото и да е,приятелки,приятелки,ама........винаги с едно наум и малко по-резерве,то вярно,че човек има нужда да споделя с някой,но като чели наистина по-добри приятели от майките няма,на тях винаги и за всичко ,по всяко време знаеш,че можеш да се довериш и разчиташ напълно Hug Както си цъфнала тъй и да си отива бързо,бързо,че ние друго чакаме fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Принцес,ето по това можеш да разбереш колко е приятелка Hug

Мира защо така тоя цикльо беее,ееей,да си отива вече и да не идва в близките 9 есеца Peace Praynig  bouquet

Теа,при всеки е различен цикльо,всичко е до хормони но според мен до 60 дена най-късно би трябвало,макар,че е имало момичета и повече са чакали Peace На лекар можеш да отидеш и 2 седмици след К и след първия цикъл,аз отидох след 1вия. ТСХ ще се оправи само ти трябва читав лекар fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 578
Момичета, пак да ви питам. Най-вероятно ще се наложи да ми се прави абразио заради неспирно кръвотечение, откакто ми дойде, не е спирало, вече 15 ден. В момента съм на оргаметрил и дицинон, но нещо няма ефект, ако не ми спре до още 2-3 дена ще ме кюртират. Днес взе да ми намалява, обаче се появи температура, 37,3, възможно ли е да е свързана с това? Нищо не ме боли, нямам и някакъв вирус като че ли?

# 579
Сега се връщам от Болницата, дадоха ми лист, в който пише само, че съм абортирала, датата на която е станало и кога са ме изписали. Нищо повече. Мислех, че ще е папка нещо, а то само един лист. Ама то няма и какво да пишат, понеже не е ясно как е станало. Tired
Иначе течението ми е слабо и май до 2 дни ще спре вече. Чувствам се добре, но не се натоварвам физически. В четвъртък ще ходя до личната за направление за АГ, дано да е там. А на АГ най-вероятно началото на април, понеже другата неделя и понеделник е Великден тук. Та така. Това за сега. А, забравих. Питах дали е записано някъде пола на бебето, но ми казаха, че нищо не е отбелязано в книгата. Във вторник, въобще не съм се сетила да питам, а и не ми беше до това хич. По-добре да не знам.

# 580
Момичета, пак да ви питам. Най-вероятно ще се наложи да ми се прави абразио заради неспирно кръвотечение, откакто ми дойде, не е спирало, вече 15 ден. В момента съм на оргаметрил и дицинон, но нещо няма ефект, ако не ми спре до още 2-3 дена ще ме кюртират. Днес взе да ми намалява, обаче се появи температура, 37,3, възможно ли е да е свързана с това? Нищо не ме боли, нямам и някакъв вирус като че ли?
Tемпературата постоянна ли е и от кога е ? Кървенето ярко червено и обилно ли е или кафеникаво? Имаш ли някаква миризма или не ?
Между другото аз имах постояно кървене в продължение на 4 седмици, но не ми се наложи никакво повторно чистене.

# 581
  • Варна
Lemy, извинявай ама аз нещо не разбирам от поста ти - бременна си и ти дойде и ти тече 15 дни или не си бременна вече, или какво - не става ясно от написаното....

ПринцескеHug добре съм, благодаря, старая се де  Whistling

Дани, няма как толкова рано да ти кажат пола. И според мен няма как да си пометнала заради предна плацента без да разбереш, а и те момичетата са ти го казали вече, но ако е тръгнало да пада, и да лежиш нон-стоп все тая.....Погледни го от тази гледна точка - естествен подбор, бебето не е били достатъчно силно и затова така се е случило  Hug  А колкото до това как си се чувствала ок и изследванията са ти били нормални - не е гаранция че всичко с плода е наред, първия път всичко беше наред и изследвания и всичко и въпреки всичко пометнах и понеже поисках изследвания на плода, се оказа че е било увредено, но е било твърде рано да се види на ехограф. Така след известно време осъзнах, че случилото се е били най-добрия изход в случая и така го преодолях по-лесно. И сега си отговаряше на седмиците и всичко беше наред и нито съм боледувала, нито съм пила лекарства, и аз не пия и не пуша и не работя в момента и ето - просто се случва. Гледай напред и не се измъчвай, няма как да разбереш какво е станало  Hug А епикризата винаги е един лист и никаква информация  Peace

Flower FairyHug и аз не споделям с никой освен с ММ и майка ми - няма смисъл, никой не може да ни разбере. А моята кума ако още един път ми звънне или ми пише - айде бе няма ли бебе вече докога ще ви чакаме.....незнам какво ще и се случи.....то верно че момичето идея си няма какво ни се случва, ама все пак......

# 582
Деси, благодаря ти. Мислех, че ще папка нещо,а не само един лист.  newsm78 Както и да е. Права си, че няма как да разбера какво е станало, но се сетих за тази предна плацента и исках да питам и вас, дали знаете нещо по въпроса! Важното е да не се повтаря случката, все вярбвам, че пак ще стана мама рано или късно. Това ми дава вяра и хъс, чакам да мине определеното време. Но май ще се точи бавно.... Crossing Arms Да видим и АГ какво ще каже и какво трябва да изследвам. Няма начин, ще се борим, ще успеем няма как. Аз винаги съм била оптимист и вярвах, че нещата ще са наред, но нещо се обърка и стана. Но е по-добре оптимист, отколкото песимист. Peace Peace
Вярвам в Бог и дано ме напътства и помага! Днес брат ми е ходил на един манастир и е запалил свещи за цялото семейство. Понеже той си е в БГ, а тук няма българска черква.

# 583
  • NE
Мира Как си? Разкажи какво става около теб. Hug Hug Hug
Деси За съжаление, хората около нас не са въобще съобразителни. Crossing Arms Аз много бях ядосана и понеже не мога да режа хората (правила съм го, но в момент на силно раздразнение) и не посмях да кажа каквото и да е било. Тъпото е че същия човек е преминал също през трудности в създаването на бебе и после имаше и трудно начало е забравила всичко и сега реши че всичко ми било наред, да съм си сменяла АГ-то и че проблема бил в моята половинка. ooooh! Нямам думи просто. Tired
Едно съм запомнила, че човек както се отнася с теб и ти трябва така да се отнасяш. Затова правя каквото си зная, ако ще да се разчуе. Peace

# 584
  • Варна
Flower Fairy, абсолютно съм съгласна  Peace  Давай смело напред, а на тези които не ни разбират - много им здраве.....Наистина хората много бързо забравят, а и повечето все много акъли дават, всички са големи разбирачи и специалисти, а не се сещат, че в случая неискаме отговор на проблема от тях, а просто малко подкрепа  Hug

Общи условия

Активация на акаунт