Кюретаж и забременяване след това - 42

• 25 537
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Десис, докато не им кажеш на хората, няма как да знаят какво очакваме от тях Simple Smile

# 586
  • NE
Отношенията с хората никога не са ми били силата. Разбирам се с деца и толкова. Следвам инстинктите и никога не греша. Peace

# 587
  • София
Доста сте изписали днес Simple Smile Първо честито на именницата   bouquet Малко късно ама да не е без хич Simple Smile
Ох всички искаме отговори, но да ви кажа не знам дали те биха ни дали някакво спокойствие. Аз знам че моето дете е увредено и затова прекратих бременността, но пък не знам защо е било увредено. Въпросите изникват просто един след друг и нямат край, нито дават спокойствието което търсим. Иначе, да епикризата е едно листче и тук. Да не говорим, че в моята пише да са ми давали разни лекарства, които не са - това си е схема болницата да взима пари от здравната каса, Както и че съм стояла една нощ, а се водех 3. Но това са съвсем други теми. Иначе съжалявам, но се обърках от толкова нови момичета Даниел, ти в коя седмица беше. Аз знам какво беше детето ми - момченце, то и лекарката ми каза след аборта, а и генетиците му бяха прави изследвания и на половите хромозоми. Не че има някакво значение за мен дали е било момче или момиче, просто още повече го персонализирах и ми се сви сърцето, като ми казаха. 

# 588
Астинед, бях точно в 12-та седмица навършена. Имах си вече и коремче, което беше от бремеността. Иначе и аз питах просто така, дали някъде е отбелязах пол, но казаха, че не е.
А в епикризата, на мен ми пише че са ме приели на 19.03 и тогава, че съм изписана, не пише лекарства, нищо. Те ми сложиха 2 банки, една с антибиотик и друга да се свие матката. Правиха ми кардиограма, на няколко пъти много ми причерняваше и ми падаше кръвното, веднъж седнах прсто на земята, излизайки от банята, че иначе щях да падна, но се подпрях на стената. Мама беше с мен през цялото време, мъжа ми не го пуснаха. Лежах в Болницата, в една стая с родилките. и представете си като чуя плача на техните бебета, а моето вече го нямаше.  Cry Cry Cry  Иначе ми взеха и кръв за някакви изследвания. Нищо не съм плащала, нито за упойка, нито за нищо.Но не пише и името на лекаря, който е извършил процедурата. Както и да е, поне е все пак докумет!
Аз излизам след малко да пия кафе с приятелка, малко да се разсея.

# 589
Lemy, извинявай ама аз нещо не разбирам от поста ти - бременна си и ти дойде и ти тече 15 дни или не си бременна вече, или какво - не става ясно от написаното....
Не съм бременна, просто ми дойде цикъла и не ми спира 16 дена кръвотечението,доктора каза, че ме чака кюртаж. Решиме да пробваме преди това с оргаметрил и дицинон, и след 5 дена прием вече ми поспира кръвотечението. Сега обаче изскочи тая температура 37,3, а нищо не ме боли, нито пък съм грипава. Confused

# 590
Lemy, извинявай ама аз нещо не разбирам от поста ти - бременна си и ти дойде и ти тече 15 дни или не си бременна вече, или какво - не става ясно от написаното....
Не съм бременна, просто ми дойде цикъла и не ми спира 16 дена кръвотечението,доктора каза, че ме чака кюртаж. Решиме да пробваме преди това с оргаметрил и дицинон, и след 5 дена прием вече ми поспира кръвотечението. Сега обаче изскочи тая температура 37,3, а нищо не ме боли, нито пък съм грипава. Confused

37.3 не се зачита като висока температура.

# 591
Така е, но все пак е някаква температура и се притеснявам.

# 592
Съвсем нормално е да имаш 37.3 през деня, така че е никаква температура.  За висока температура се зачита температура над 37.6

# 593
Добър ден. Ние се прибрахме. Добре ми се отрази басейна и спа процедурите. От утре с нови сили ще боря ЩЗ и като я споменах
ето моите изследвания :
Както се вижда TSH и МАТ са завишени. Тази седмица както казах ще се посетя ендокринолог и ще обсъдим лечението. Казаха ми, че е възможно да имам и инсулинова резистентност. Като начало от утре минавам на диета и ще тръгна на фитнес.

# 594
  • NE
Tea Наистина това ТСХ е доста високо. Добре е да се консултираш с ендокринолог, който да ти изпише терапия. Стискам палчета всичко да се нормализира. fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Леми Какво реши? Мисля, че не е хубаво да чакаш.
Даниела Все ще ти казвам, че от тези документи няма смисъл да очакваш каквото и да е било. Аз дори не си взех епикризата.

Аз почнах да сънувам лапарото. Mr. Green Понеже по това време се очертава да ходим на първата сватба в нашата компания се чудя какъв план да измисля. Като гледам май ще е за след сватбата. Не че няма да отида като Робокоп,ама все пак. Peace

# 595
Флауарче, много ми харесва визията ти! Mr. Green Особено роклята е супер! Wink
Знам, че е нищо този документ, но исках да имам все пак такъв като ида на АГ. Трябва да има все пак “ черно на бяло“, че съм правила аборт.

Иначе на мен течението е малко и вече потъмнява, бие леко на кафеникаво, сигурно скоро ще спре!

# 596
  • NE
Даниела Благодаря ти! Hug
Да, вероятно скоро ще спре.При друг док ли ходиш? Достатъчно е да обясниш какво се е случило. Този преглед е важен за да се види дали всичко е наред след К. Надявам се да не чакате дълго време за подновяване на опитите. Hug

# 597
Флауарче,да сега мисля да ходя при друг, нов АГ. Докато бях бременна ходих в моя град, но града е малък. Сега ще ходя при друг лекар в съседен град,той  работи в Болницата иначе, дето правих и К. Много го хвалят, пък да видим. И моята приятелка беше при него по време на бремеността. Надявам се всичко да е ОК. Ще му занеса всички необходими документи, и от бремеността, изследвания, абе всичко. Надявам се да не чакаме много и ако стане, всичко да е наред. Иначе вече започвам да се съвземам, не е като първите дни, в които плачех всеки ден. Сега само като заговоря с някой, който е разбрал какво е станало и пак започвам да се натъжавам и да плача. Но опредено към подобрение вървя. Нямам избор, а и си имам син, който ни разсейва постоянно и да не го мисля толкова! Днешната разходка ми подейства добре. От утре започвам и да водя и взимам вече детето от училище. Heart Eyes

# 598
Момичета, пак да ви питам. Най-вероятно ще се наложи да ми се прави абразио заради неспирно кръвотечение, откакто ми дойде, не е спирало, вече 15 ден. В момента съм на оргаметрил и дицинон, но нещо няма ефект, ако не ми спре до още 2-3 дена ще ме кюртират. Днес взе да ми намалява, обаче се появи температура, 37,3, възможно ли е да е свързана с това? Нищо не ме боли, нямам и някакъв вирус като че ли?
Tемпературата постоянна ли е и от кога е ? Кървенето ярко червено и обилно ли е или кафеникаво? Имаш ли някаква миризма или не ?
Между другото аз имах постояно кървене в продължение на 4 седмици, но не ми се наложи никакво повторно чистене.
Снощи четох малко по диагонал, сега видях, че не съм ти отговорила на тези въпроси. Днес взе да става кафеничкаво течението, а в момента нямам температура, не съм пила хапчета за намаляването и.  Обаче и сега и миналата менструация ми направи впечатление, че имаше някаква странна миризма, като на химикали  newsm78  Ти след кюртаж ли имаше това кървене и пи ли нещо за да ти спре?

Последна редакция: нд, 24 мар 2013, 18:07 от Lemy

# 599
Lemy, температура 37.3 съвсем не е безобидна, говори за някакъв възпалителен процес.
Преди години поддържах такава температура (субфебрилна) няколко седмици и ходех като парцал.
Оказа се пневмония  Confused
Може и нищо да ти няма, но по-добре си обърни внимание  Peace

Общи условия

Активация на акаунт