Кюретаж и забременяване след това - 42

• 25 532
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Момичета, при мен добрата новина е, че задържаните фоликули от миналия месец са се разкарали и този месец решихме да пробваме с инсеминация  Hug
От вчера пия Фемара - по 1т. 5 дни.
Дано този месец да е НАШИЯТ!!!  babydust7 babydust7 babydust7

# 601
  • NE
Мишел Стискам палчета да се получи бебето от първия опит.  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 602
Мишел Стискам палчета да се получи бебето от първия опит.  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Дано!!! Благодаря ти!!!  Hug Heart Eyes

# 603
Мишел, стискам палци да се получи бебето от първия опит.  fingerscrossed

Последна редакция: нд, 24 мар 2013, 20:56 от _Tea_

# 604
Мишел, и от имаш палчета! Praynig

# 605
Мишел, дано стане от раз Hug Hug Hug

Феичка, сватба-яко Laughing не мога да дам съвет преди или след...то не се ли съобразява с цикъла нещо newsm78

# 606
  • NE
Добро утро!

Теди Както казах на половинчо искам лапаро, не сватба. Лапарото се правело на 9-10 ден от МЦ. Затова смятах (не е сигурно) или на 1 май или на 30 май. Сватбата е на 26 и искам вече да ми е минало. Peace

Тази сутрин термометъра ми се счупи.Показваше 40,4 Crazy Това беше втория опит, при първия се скри БТ веднага. Хубаво че съм заръчала нов и сега си го чакам. Flutter

Хубава и слънчева седмица. Hug Hug Hug

# 607
Феичка- съгласна, лапарото, ако се решиш е по- важно от всичко останало, какъв термометър е това, специално за бт ли?

# 608
Феи, много ти е шик новата визия! Ох, тая сватба... хубаво нещо е, но като ти е свита душичката и не ти е до купони... Светът обаче не се интересува от лични драми  Tired и животът продължава....
Мишел, от мен също имаш стиснати палчоци!  fingerscrossed
Дани,
Скрит текст:
разбирам те, че си разочарована от факта, че никой нищо не е обяснил в епикризата, но и да беше обяснено пак нямаше да се разбере причината. Обикновено се използва един термин " наличие на хориални въси", което в общи линии означава, че е имало бременност и толкова. Поне тука в БГ. При мене пишеше и "частична некроза на плода", да не споменавам, че кюретажа го направих след диагноза "кухо яйце"... за какъв плод става въпрос  newsm78 Както и да е... Имам снимки от преди и след кюретажа и видео на диск с оглед на матката и яйчниците.... и какво от това??? Пак си имам 1000 въпроса без отговор.
Днес е БЛАГОВЕЩЕНИЕ ! Пожелавам на всички много благи вести през годината! Само хубави неща да ви се случват! И сбъднати мечти!   bouquet

# 609
  • Близо до морето :)))
Здравейте момичета  Simple Smile отдавна не съм се включвала, виждам, че отново има много нови момичета, съжалявам, че попадате в тази тема, но искам да знаете, че сте на точното място за да можете по-леко да превъзмогнете това през, което минавате и ще бъдете разбрани за това, което изживявате.

Табеа много се радвам за теб. Дано всичко мине така безпроблемно и до края. Аз също бях с предна плацента и усетих бебчо за пръв път около 21-22г.с.

Мишел стиснати палчета и от мен, вярвай силно и мисли положително, нещата съм сигурна ще се случат.  Hug

Феичка, дано нещата се подредят така както ти желаеш. Мисли за хубавите неща, които ти предстоят, макар да ти е притеснено, аз поне така бих направила, подготовката за сватба е едно прекрасно и неповторимо изживяване.  Heart Eyes

Специално влязох днес за да Ви поздравя с този светъл празник и да пожелая на всичко, които очакват точно тази блага вест, съвсем скоро да я получат.  Hug

Хубав ден   bouquet

# 610
  • София
Добро утро Simple Smile Дано е хубаво и усмихнато.

Мишел и от мен имаш палци Simple Smile Дано някой се похвали с хубава новина.

Пепси с теб какво стана? Дано лелката да не е дошла и ти да се похвалиш Simple Smile Но и да е, важното е да не се отказваш.

Дани, а ти не си ли разбрала кой е лекаря който ти е направил К. Всъщност при теб не се ли е наложило да извадят плода и евентуално нещо да го анализират. То и при мен пише в епикризата хориални въси - това е резултат от хистологичен анализ на плода и на мен не ми е ясно какво значи. А за генетичните анализи вече съм казвала тук че анализират 4-те най-популярни хромозомнни дисфункции и при мен не беше никоя от тях.

Иначе докато бях бременна бях сигурна че ще е момче, защото аз много исках момиче, а знам че никога не става каквото аз искам Simple Smile Когато разбрах, че е увредено си втълпих, че е момиче, не знам защо. Може би защото пред кабинета за феталната морфология, четях именника и вече окончателно се спрях на женското име. За мъжките бях още между два варианта (за напред май отпадат напълно предвид съдбата на детето ми). И тогава реших, че е момиче, а и в рода на мъжа ми са само мъже и взех да си мисля дали не е дефект на половата хромозома. Абе всякакви дивотии, какво ли не ти минава през главата. Истината е, че наистина няма значение, но това че знам че е било момченце просто кара конкретен облик да излиза пред мен, име и така все едно съм загубила родено дете. Знам че и аз съм виновна, че бях само 13 г.с. а вече имена измислени, разглеждах ясли, харесала си бях количка. Абе само дето университета където ще учи не бях избрала. Не знам какво да правя при една следваща бременност Sad Да не мисля и планирам нищо, за да се предпазя от това чувство ако стане нещо. Просто не знам, дали щеше да боли по-малко.
Хмм малко изпаднах в дупка сега като пиша това, а ми се иска утрото да е много хубаво Simple Smile и по-оптимистично. Чакам с нетърпение прегледа в сряда, но дори да ми кажат, че съм ОК да започваме опитите, ще изчакам изследванията и най-рано след Великден.
 Hug Hug Hug

# 611
Честит празник, момичета!!! Нека Богородица закриля и помага на всички ни и всички скоро да получим благата вест!  Heart Eyes

# 612
Феичка, много кофти с термометъра. Confused Електронен ли беше?
Принцеске, при мен пише само аборт и нищо друго! Даже и седмицата не е спомената! ooooh! ooooh!
Астинед, права си, на мен го извадиха, даже мама беше с мен в кабинета и е видяла. Стана и зле и я накараха да излезе. Cry Не са го изследвали, доктора нищо не каза, не се знае как е станало и защо?В този момент не знаех къде съм и не са ми минали такива мисли. А и все пак да му се невиди не съм в БГ. Иначе и аз исках много момиче, а си мисля, че може да е било момче. Тук повечето аборти са с момчета! Много често са абортите тук, имам чувството, че в БГ не се правят толкова. Всяка втора жена е с аборт. Не знам защо,  климата ли? Какво е, не знам? както и да е, важното е да не се повтаря повече! Praynig И при евентуална бременност повече пазене и без планове за напред! Naughty Астинед, колко цикъла минаха след К? Какви изследвания си правила след това? Дано док. в сряда ви даде зелена светлина!

Днес наистина е Благовещание! Хапнахте си сладичко нещо първо? Аз хапнах мед първо! Дано да имаме само благи новини занапред и без страдания повече! Praynig Praynig Praynig

# 613
  • София
А само един цикъл е минал, но гледам че на някой момичета ако са се възстановили им дават зелена светлина и след 1 цикъл. Аз се чувствам много добре и даже първия цикъл беше доста нормален, така че имам усещането, че лекарката ще каже че е Ок. Пада се да съм около овулация сега в сряда като съм на преглед. Така или иначе ще чакам да минат още два за след Великден да остане, защото нали пътувания са планирани, а изследвания още никакви не сме си пускали. Чаках да мине този първи цикъл, за да ги стартирам. По план ще пускам кариотип (на мен и мъжа ми), антифосфолипидни антитела, тромбофилия (4-гена, така че предполагам е основният пакет, а не разширеният) и TSH (хормон на щитовидната жлеза). Тези изследвания се водят пакет при повтарящи се спонтанни аборта и се препоръчват при три и повече. Просто няма какво друго да направя и няма да чакам да ми се случи три пъти пък тогава да се изследвам. Сега не пия и фолиева киселина - така че и с нея сега ще трябва да понаваксам преди да започнем с опитите. Тук тези изследвания излизат около 500/600 лв, зависи дали основен пакет или разширен се пуска.

Иначе и тук има много жени с аборти, не вярвам да е нещо от климата. Ох аз това лято бях в Италия на конференция и толкова много ми хареса Simple Smile Не вярвам, че толкова красива страна може да причинява това на жените Simple Smile А и е една от малкото в които няма нито една ядрена електроцентрала Simple Smile Ти в северна или южна Италия си и за постоянно ли сте там? Аз бях в Удине, много сладък град Simple Smile Знам че не по-малко те боли, но не забравяй че ти имаш най-голямата утеха в лицето на детето си. Аз също искам да имам най-малко две деца, но на този етап и с тези проблеми съм сигурна, че много от нас просто се надяват да станат майки. Пред тези от нас които нямаме деца стой въпроса дали въобще ще имаме и това е голям товар.

# 614
Астинед, аз съм в Южна Италия, иначе сме за постоянно за сега, но не и завинаги. Тук сме от 4 години и половина. Синът ми беше на 2,5 години, когато дойдохме. Не знам от какво правят аборти, но са много жените наистина. Sad Пожелавам ти да станеш скоро майка и да имаш поне 2 дечица! Praynig  И ние отлагахме за второ, по една или друга пичина, а когато се появи, то беше за кратко. Sad Добре че си имаме едно детенце и покрай него мислите за случката са по-малко.

Иначе на мен вече ми свършва, от снощи до сега не съм имала и зацапване даже. Дано първия цикъл дойде навреме. Надявам се да се възстановя бързо, аз физически съм ОК за сега, дано всичко да е наред и скоро да имаме и ние светлинка и надежда! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт