Кюретаж и забременяване след това - 42

• 25 531
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Мишел, стиснати палци и от мен
Феичке, дали преди или след свадбата да е лапарото ти си решаваш, но сватбата е начин да се поразсеяш малко и то с много приятни емоции. А тая черна рокля ми взе ума. Искам такавааа
Ние със съруга ми преди да се оженим искахме 3 деца. Сега ще сме сме благодарни, ако второто се роди успешно. Аз така и не мога да се отпусна. В отчетната се вясвам все по-рядко. Тия момичета наистина от както видяха положителния тест и се хвърлиха на покупките. Аз едва миналата седмица се престраших да вляза в магазин за колички. Но няма да купим нищо преди раждането
Табея,  Hug
Астинед, раничко ми се струва след 1 цикъл. Не бързай. 13 седмица си е доста напреднала бременност.

# 616
Мишел  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed нека Благата вест при вас се появи в най-скоро време Hug

Флауърче, моя съвет е да се отдадеш на хубавия повод да щастие,играй,весели се,отпусни душата,може това да е вълшебния елексир Praynig Hug Peace Термометъра бързо ли ще го доставят?

Астинед,изчакай още 1 поне и действайте тогава,това е мое мнение Hug

Даниела,всичко ще се нареди,за жалост абортите вече много зачестиха по една или друга причина,много жалко Sad

Нека ако има именници да се почувстват специално поздравени с пожелание със здраве да си носят името и много благи вести да напълнят темичката ни Praynig

newsm38 newsm38 newsm38 скромна почерпка за моето име Hug Hug Hug

# 617
Боби, да си носиш със здраве името!   bouquet Скоро да сбъднеш мечтата си и да ни зарадваш с блага вест!  Hug

# 618
Боби, честит празник.  bouquet  Много скоро дано благата вест дойде при теб! Praynig

# 619
Боби, честит празник. Дано скоро ни зарадваш

# 620
Боби, да си носиш името със здраве и нека то ти носи много щастие от тук насетне Hug Hug Hug Hug

# 621
  • NE
Боби Честит имен ден!
Пожелавам ти да носиш вълшебното си име с много здраве, щастие, обич и не на последно място поне едно бебе в коремче. Hug Hug Hug
Дани Не ме е яд за термометъра. Бях си го отписала, но не бях сигурна дали не греша. Скоро ще дойде новия.  Peace

Само да уточня, че на сватбата се появявам само като гост. То днес научих, че на другия ден имам външно оценяване с VII клас. Веселба ще е! Но аз съм ходила на работа и след палатки, така че ако искам няма какво да ме спре. Peace

# 622
Flower Fairy, роклята е хубава, но обувките от подписа ти са моят най най любим модел  Flutter
Искрено се надявам май месец да не ти се налага да мислиш кога да я направиш, а да се радваш на  EFP
Astined, хубаво е че си решила да се изследваш. Ето на мен ми е 1К (надявам се и последен), но пък изследването на ЩЗ показа, че има проблем и трябва да се лекува.
Боби, честит имен ден! Пожелавам ти скоро да чуеш благата вест

Моята седмица започна с болки в яйчниците и гърба  Sick В очакване на МЦ съм и за първи път от години се радвам, че ме боли/респективно че ще ми дойде  Whistling

# 623
Честит празник на всички бъдещи и настоящи мами, нека сме здрави, борбени и позитивни!
Боби да ти е живо и здраво името  bouquet
Връщам се да ви чета, че май доста съм изпуснала!

# 624
Добър вечер момичета Hug Hug Hug,прибрах се от работа и заседнах пред компа Embarassed
Боби ,честит имен ден  bouquet  bouquet  bouquet.Да си жива и здрава и дано в скоро време се похвалиш с положително тестче Praynig Praynig Praynig
Дани,миличка не се рови много в тези епикризи по добре ,че нищо не пише.При нас като пише и какво нещата са надути заради скапаните им клинични пътеки,не можеш на нищо да повярваш,нали трябва да се отчетат пред здравната каса и се пищат много нереални неща.Аз като имам мнооого епикризи на нищо не вярвам,а уж съм здравен работник.Тука абортите също не са малко,много жени правят спонтанни аборти,аз вси казвам едно ние сме кекава нация.Виж при ромките е рядко да се види бездетна или с аборти.Дано някой да не скочи и да ме нападне.Нищо лично това са само мои впечатления.Работя сред тях и виждам как раждат и ги оставят без да се замислят с оправданието ,че нямали пари за аборт.
Астинед,според мен изчакай поне още един цикъл ,но пак поговори с твоя АГ.За имената вече съм спряла да мисля.Толкова мноооого имена бях измислила с всичките си неуспешни бременности ,че чак ме е срам от себе си Sad.Ако искате ми вярвайте като видя положителен тест ,аз се разплаквам от страх.Незнам дали ще се спра да правя опити,но си казвам едно все някой ден ще бъда мама.Винаги мечтаех за много деца поне 3 ,а погледнете даже едно не мога да износя Cry.Тежко ми е много ми е гадно,но се опитвам да се държа.Знам ,че борбата ще продължи и някога ако успея да си родя поне 1 дете без да се замисля ще пробвам за второ.Май много се отприщих да пиша дано не ви натоварвам....
Лека вечер на всички Hug Hug Hug

# 625
  • Варна
Да се отчета след док. Моят дълъг и предълъг цикъл днес спря и аз директно при док. Оказа се, че кистата я няма вече. Няма и фоликули, 9 ден на МЦ ми е  Tired

# 626
Бени, миличка, много си права за ромите. И аз мисля като теб! Peace Peace
Вярвам, че ще успееш да гушнеш някой ден своята рожба, а може и две. За + тест за бременност те разбирам. Сигурно ако и аз пак видя + тест ще ме е ужасно страх дали всичко ще е наред до края. Нормално е, като човек си изпати. Cry

Аз започвам да се съвземам вече. Някакси приех нещата. То нямам избор  Tired Tired, де. Но вариянтите са два. Аз предпочитам да изляза от дупката и да продължа да се боря напред, да се съвзема напълно. Дано имаме светлина след някой месец, защото искаме много още едно дете. Дано Бог ми помогне да стане и да го износя докрая! Praynig Praynig

# 627
И ние искахме поне 3 деца, сега ще сме щастливи ако си имаме и едничко  Praynig
Мира не се отчайвай горе главата Hug

# 628
  • София
Честит имен ден на празнуващите   bouquet

Май не сте ме разбрали съвсем правилно, никак не съм се разбързала с опитите, напротив. Просто допускам, че лекарката може да каже че всичко е Ок, но най-рано след Великден смятам да започнем, което си е още два цикъла. То и този планиран рафтинг и катерене съм само за забременяване Simple Smile Ще си спазя 3-те месеца със сигурност, а ако се наложи и повече ще чакам. Зависи и от изследванията какво ще кажат. Не мисля че и психически съм напълно готова пак да започна.

# 629
Честит празник, момичета! Боби, честит имен ден, от все сърце ти желая догодина да сте трима на този празник!   bouquet
Бени, и аз като теб и доста други момичета, искам 3 деца, а още доникъде не съм. Ама съм си казала, като не мога да ги родя, ще си ги осиновя. Дори вече не ми е и тъжно, по-скоро от ден на ден все по-безразлично ми става. От моя К. минаха доста месеци, все си мислех, че до предполагаемия ми термин поне ще съм забременяла, но не съм. Може и повече да се бях пренавила, следях си овулация, тестове и нищо. Не съм се отказала, но се чувствам изтощена вече от емоции.  Даже и сега пак ми беше влязла една муха, че може най-накрая нещо да е станало, уж гърдите ми са напрегнати, а аз нямам такива симптоми преди МЦ... Няма да се даваш, толкова си преживяла, ама от мен да знаеш, този горе помага на силните, и на твоята улица ще изгрее слънце.
Даниелка, дано повече да не ти се случва този ужас. И твоят син ще бъде батко един ден!
Мишел, и от мен  fingerscrossed
Сас, как сте? Знам, че е трудничко, ама само весели мисли в главата!!!
ПринцесииииtoothHug
ТедиHug
Незнам как е при вас, но след К. датата на МЦ ми се промени, различна е всеки месец.
Лека вечер на всички!

Общи условия

Активация на акаунт