Кюретаж и забременяване след това - 42

• 25 528
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
оооооо 3 деца.....ех че хубаво...аз се моля малкото да е живо и здраво, а ако е речено да имаме още- никое няма да върна Blush не знам дали съм ви казвала, лятото като почнахме да излизаме първите пъти с детето, седим в парка и минава един тати и бута двуместна количка, след него мамата бута единична и до тях върви 3-4 годишно момче, а малките видимо бяха тризнаци...на една възраст...горката жена, като знам аз едно как го износих, направо я съжалих, но пък като пораснат малко със сигурност е безценно Heart Eyes пожелавам ви на всички да се сдобиете с такава радост по- скоро отколкото се надявате Hug Hug Hug

Сасче, в отчетните са сложили розовите очила отдавна Rolling Eyes

Вале, стискам палци скоро да се престрашиш да започнете пак опитите Hug

Дани, за съжаление ситуацията е такава че малко насила се налага да се съвземаме...това че имате вече едно детенце със сигурност ти помага Hug

Бени Hug Hug Hug много силно искам както плаках с теб в деня на последната загуба, така скоро да плача от радост за появата на вашата жива и здрава рожба Hug Hug Hug

# 631
Теди и всички Ви Hug Hug Hug

# 632
Здравейте дами преди няколко дена ви споделих ,че имам закъснение на М.Тази сутрин си направих уринарен тест EFP .Днес ми е 4 ден закъснение,но много се притеснявам че имам леки болки все едно ще ми дойде Sad И сега съм в такава паника,че изобщо не мога да се зарадвам а изпитвам страх.Ако отида днес при АГ нищо няма да се види,но може да ми изпише нещо.Бях чела ,че на дамите с аборт се изписвало Утрогестан мисля,че беше newsm78.Моля дайте ми съвет.  bouquet

# 633
Пепси, тихичко честито мила! Hug
За болките, може да са нормални, ако са лекички. Но ако искаш се обади на док. за по-сигурно! Стискам палци всичко да е наред до края! Praynig
От колко време пробвате след К?

Ех, как ми повдигна настроението още от сутринта! Hug

# 634
  • Варна
Пеп.си, няма да те поздравявам (да не дърпам дявола за опашката), защото знам как се чувстваш и аз така се чувствам все още въпреки че карам вече 9 г.с. и минах злощастния период от първата ми бременност. Само силно ти стискам палци и вярвам, че всичко ще е наред!!!!!!
Около дата на М и аз имах ужасни усещания че всеки момент ще текна, ни принципно е нормално. КОгато аз видях двете чертички, звъннахме на моя док и той ми каза да почвам веднага да пия дуфастон, фолиева, но-шпа и магнерич 2 пъти по 1 на ден и така до края на третия месец. Аз фолиевата я пиех вече не знам колко месеца, но каза и нея да увелича. Така че ако се притесняваш ако можеш звънни и питай дали е удачна някаква такава схема и при теб. Успех!!!!  Hug

Последна редакция: вт, 26 мар 2013, 08:26 от kremi30

# 635
Дани,Креми благодаря ви.След К са минали повече от година а опитите са от 2 месеца,тоест на втория месец виждам положителен резултат.И с предната бременност забременях от първия опит.Ох силно се моля на господ всичко да е наред Praynig.А какви мисли ми минават през главата не е истина просто.Нямам почти никакви симптоми.

# 636
За симптоми, не се притеснявай, и аз с двете бременности нямах никакви, само едни гърди по-големи. Даже с първата бременност гърдите ме почнаха след седмица от + теста, а сега беше веднага, даже дни преди датата на М. Пази се, не се уморявай, а пази леглото. Аз бях добре и не пазех леглото, но направих грешка. Надявам се, ако има следващ път за бременност, ще съм по предпазлива!

# 637
  • NE
Пепси Тихичко Честито! А ти как се беше отчаяла. Hug Hug Hug
Нека да те види АГ, дори и да няма нищо на ехографа все още. Утрогестан привантивно изписват при бременност след неуспешна. Hug Има време за симптоми. Hug

П.П. След известно време ще слагам новите бременилки, макар че списъка много намаля.

# 638
  • Варна
Дани,Креми благодаря ви.След К са минали повече от година а опитите са от 2 месеца,тоест на втория месец виждам положителен резултат.И с предната бременност забременях от първия опит.Ох силно се моля на господ всичко да е наред Praynig.А какви мисли ми минават през главата не е истина просто.Нямам почти никакви симптоми.
Доста си приличат случите ни. И аз като забременях сега стана точно 1 година от първото забременяване (тогава с цикъл на 5.02, сега с цикъл на 27.01). И аз първия път забременях от първия път, сега от втория месец непазене.
За симптомите обаче, този път се появиха по-късничко -при мен са болки в гърдите и едно такова като гадене, но не особено изразено, по-честичко ми се пишка и по-често огладнявам. А най-ужасното е че всичко ме отвращава като храна и не знам какво да ям. А като отворя хладилника ми се повдига, защото има храна вътре и мирише  ooooh! Но с времето дойдоха, не изведнъж...но и аз всеки ден се попипвам по гърдите от страх нещо да не изчезне, броя дните докато не мине и третия месец, а съм едва в началото му...ох, много добре те разбирам!

# 639
Pepsi, честито мила, пий но шпа за болките, за други медикаменти нека док ти изпише HugСтраховете ще ги има до края, бъди сигурна, но постарай се да се успокоиш до колкото е възможно, защото бебчо има нужда от спокойствие Hug

# 640
Пеп си, много тихичко честито!  Моите първи симптоми бяха именно болки в някой от яйчниците и до последно отказвах да си направя тест,  защото очаквах че ще ми дойде. 
И да се похваля на 34 ден ми дойде МЦ. Спрямо преди, много ме боли корема,  дори като се смея, но пък съм щастлива, че ми дойде.  В четвъртък си запазих час за ендокринолог,  а др седмица и гинеколог ще посетя.  От сега се стягам за тежка безвъгл.диета, но познати ме обнадеждиха, че след приема на лекарства бебето ставало много бързо Simple Smile И малко се успокоих.
Усмихнат вторник!

# 641
Теа, браво за циклъо. Grinning Това е първия, нали?
Успех при док. Peace

# 642
Да, първи МЦ ми е Simple Smile.

# 643
Теа, циклю е голяма работа! Няма толкова желан и чакан, както първия след К. Ти от къде знаеш, че ЩЖ ти е проблемна? / може да си казвала, но не помня...извини ме!/ Имаш ли стойност на ТСХ?
Бени, сигурна съм, че там някъде твоето щастие те чака. Може да е 1, може 2... може 3 наведнъж. Господ ще те дари с изобилие и ще бъдеш много щастлива майка, защото много ти е взел. А тази празнота ще я запълни с детски смях и безброй прегръдки. Hug Hug Hug
Светланица, драсни нещо...липсваш бе, жено!  Hug
Пепси, честито!  Hug Всичко ще е ОК.  Praynig
Поли, нещо да ми нямаш зъб, а? Къв е тоя зъбльо? Ох, така ме разсмиваш  hahaha
Дани, така те искам - силна и борбена...остави писаниците в епикризата, те нямат значение!  Hug
От мен - много хубав ден, момичета!  Hug

# 644
  • Варна
Пепси, честито и от мен  Hug Всичко ще е наред, мисли позитивно  Peace

Теа, честит ти цикъл  Hug

БениHug 

Дани, знам че те боли, но гледай по-ведро на нещата, все пак ти се случва за първи и надявам се за последен път. Просто се е случило, вдигаш главата и продължаваш...все пак не са ти открили проблем...  Hug

Лек и приятен ден (доколкото е възможно в  това скапано време) на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт