Кюретаж и забременяване след това - 42

• 25 524
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
Деси, де да знам, проблем не казаха! newsm78 Но не съм изследвала хормони и ще го направя по-натам, май трябва да минат няколко цикъла! Ще видим с док. Иначе ЦМ правих 5 месеца преди да забременея, беше ОК. Кръвни и уринни изследвания правих към 8-9 седмица от бремеността, токсоплазмоза, ХИВ, рубеола и някакви други. Всичко беше ОК. Но ще направя изследване на ЩЖ и половите хормони. До сега се ровя в нета да ги преведа как са на италиянски точно. И съм си приготвила един лист голям с термините, които не знам. Grinning Надявам се, че наистна ще е за пръв и последен път.  Praynig Иначе вече го приех, такъв е живота и ние не можем да направим нищо просто! каквото ни поднесе съдбата - това ще е!

Принцес, такава съм пак. Човек трябва да е силен, за да се справя с трудностите! Peace

# 646
Princessa SS,

ето моите изследвания :
Както се вижда TSH и МАТ са завишени. Тази седмица както казах ще се посетя ендокринолог и ще обсъдим лечението. Казаха ми, че е възможно да имам и инсулинова резистентност.

# 647
Ох, Теа, май те накарах да ги постнеш още веднъж за мен изкукалата  Blush Вярно, че ги беше споделила.... Да ми прощаваш тогава  Hug старост не радост!  Blush Ако само това ти е проблема казват, че бързо влиза в норма. Така че няма да му се притесняваш.  Hug
Дани, за какво ти е да пускаш полови хормони? Ти щом си забременяла значи нямаш проблем с тях. Можеш да пуснеш тези като на Теа. Аз също ги пусках. Не знам по италианскому хламидии, мико и уреаплазма как са, но виж ги на латински как са, те нали докитата знаят да комуникират на него. ЦМВ също ти трябва ... въпроса е да нямаш някоя инфекция, която може да е убила бебето.
Деси, здрасти миличко!  Hug Не се сгаднясвай от времето!  Hug

# 648
  • София
Ех пепси Simple Smile имах усещане много силно за теб, защото аз такъв силен "предменструален синдром", както като забременях никога не имала:) Затова като писа, че имаш чувството че всеки момент ще ти текне и си помислих че няма начин да не си бременна. Всеки случай следвай стриктно съветите на лекаря, естествено ако му имаш доверие Simple Smile Ако му е хубав апарата мисля че вече плодно сакче трябва да се види. И не очаквай симптомите ти да същите, като при първата бременност и ако тогава са били по-ясно изразени, че и сега ще са. Нещата са различни от бременност след бременност, още повече че сме след К.
 Hug Извинявай ако съм изпуснала, но теб в коя седмица ти е правен К и по какви причини?

# 649
Принцес, благодаря ти мила! Hug Сега ги откриг в гугъла и си ги записах как се казват на итал. А за тези изследвания трябва да питам АГ ли? За половите - не знам и аз, ще видим какво ще каже док. Аз като ида ще занеса всичко възможно, което имам, изследвания, ехографи и т.н. , пък той да преценява после! А за тези изследвания, които изброи кръв ли се взима само от вената?

Имам и някои съкратени изследвания, но така като ги напиша в гугъла, нищо не излиза. Трябва да се поразровя как е пълното им име! newsm78

# 650
# 651
Здравейте мили момичета, вчера ви изчетох ама не остана време за писане и днес влизам и.....хубави новини Grinning
Пепси, да ти кажа при мен също беше една година разликата, аз като видях положителен тест и след 5 минути се бях обадила вече на док, за да питам за утрогестан - той каза да ги почвам за по-сигурно, въпреки, че аз вече си ги бях самоназначила  WinkОтносно ходенето, според мен още е рано, аз също избързах и после изпаднах в паника, защото нищо не се видя и аз съвсем се ошашках, успокой се, звънни му и му кажи всичко!   bouquet
Теа, честито оцикляне, сега да свършва бързо и да гледаме напред, моят е почти на привършване и мисля след няколко дни да бягам на преглед.
Принцесче, чета си ви миличка, ама не остава много време за писане с тази пуста работа, много  Hug
Сега да кажа за изследванията, днес милото ми взе резултатите от АФА, още не съм ги видяла но ми каза, че пише IgG -1.4 и IgM-0.6, а референтните са под 10, което май е добре нали? Хайде тези от вас който са ги правили да помагат, че до довечера ще изкукам Embarassed

# 652
Светланица, пушка си при тези резултати: това са резултати минало и настояще - нямаш нарушен имунен профил! Под 10 би трябвало да пише и на двете : отрицателен! Хайде дишай спокойно!  Hug
Дани,
Скрит текст:

С кръв се изследват:
-CMV IgG - цитомегаловирус за минала инфекция
-CMV IgM -цитомегаловирус в момента
-Rubeola IgG
-Rubeola IgM
-Toxoplasma IgG
-Toxoplasma IgM

С цервикален секрет се изследват:
- Ureaplasma parvum
- Chlamidia trachomatis
- Mycoplasma genitalium
- Mycoplasma hominis
- Ureaplasma urealiticum

Хормоните се изследват с кръв:
FT3, FT4, TSH, Anti-TG (TAT), Anti-TPO (MAT)
Това знам аз. Дано ти помогне!  Hug Ако греша, някой да ме поправи...

# 653
Дани,
Скрит текст:

С кръв се изследват:
-CMV IgG - цитомегаловирус за минала инфекция
-CMV IgM -цитомегаловирус в момента
-Rubeola IgG
-Rubeola IgM
-Toxoplasma IgG
-Toxoplasma IgM

С цервикален секрет се изследват:
- Ureaplasma parvum
- Chlamidia trachomatis
- Mycoplasma genitalium
- Mycoplasma hominis
- Ureaplasma urealiticum

Хормоните се изследват с кръв:
FT3, FT4, TSH, Anti-TG (TAT), Anti-TPO (MAT)
Това знам аз. Дано ти помогне!  Hug Ако греша, някой да ме поправи...

Много ти благодаря!   bouquet

# 654
Супер мерси Принцеска, утре ще отида да пусна и NK-клетките, пък дано и там да имам късмет!

# 655
Пепси,тихичко честито мила Hug Hug Hug.Дано изкараш най безпроблемните 9 месеца с пухкав ревящ финал.Ще ти стискаме палци.За доки не бързай ще се ошашкаш много ,раничко е да се види нещо,по добре най рано след седмица отиди,но за всеки случай се чуй с доки.За болките може да пиеш нош па 3 по 1.
Момичета гледам говорите за изследвания,аз какво да изследвам вече незнам Cry.Ще пусна разширения панел тромбофилия,аз имам изследвани само 3 или 4 показателя.Незам дали мога да пратя кръв по куриер,че в този молък град няма много лаборатории.Друго какво да изследвам незнам,може да си повторя хормоните на ЩЗ.Ако някой нещо се сети да пише.Днес ми е 28 ден от К,не ми е ясно кога ще ме посети цикльо дано да е скоро.Нямам никакви признаци освен по обилно течение ,но аз понастинах малко и най вероятно е оттам.На лекар кога ще отида и това незнам,трябва да се пътува до София а аз не се чувствам готова да се срещна с доки.
Теа честит първи цикъл мила.
Хубав ден на всички  bouquet

# 656
Бени, само не психясвай, мило.... и не се отчайвай!  Hug Hug Hug
И от много доктори файда няма, щото всеки говори неговото и да се чудиш кой да слушаш. Хормоните ги пусни след като ти свърши първия цикъл след К. Някъде към 12-14 ден. Не че е от значение деня, но горе-долу тогава да са се понаместили поне. Няма лошо да пуснеш пълен разширен панел тромбофилии и би трябвало да може с куриер. Може и нищо да не изскочи от там, но поне да си спокойна, че каквото зависи от теб си направила. А мъжа ти някакви изследвания правил ли е? Прости ми че питам, ама при тях последно се търси проблем... ама аз да кажа де  Blush
Не искам да си тъжна!  Hug Ще дойде циклю, няма къде да иде. Ей го на 30-тия ден може и 3-5 отгоре, ама наближава... Не е задължително веднага да ходиш на лекар, щом нямаш болки и някакви други неразположения.
Прегръщам те много силно да знайш  Hug

# 657
Принцес и аз много силно те  Hug Hug Hug
Добре ,че сте Вие да ме разбирате.Мъжа ми не го изследват незнам защо само кариотип направи.
Толкова много доктори обиколих никой нищо не казва за него.Не мога да си го обясня ,може би защото спонтанно забременявам или щото моите аборти са в по големи седмици имам и раждане в 27г.с smile3518 smile3518,все си мисля ,че заради това не го изследват.
Само ми кажете какво да му изследвам и веднага ще го направя,че с това моето ходене по мъките ми писна.Все от някъде трябва да излезе проблем.Но 10 год. отговор не намерих.Особено последния път ме побъркаха ,то направо си беше "тука има-тука няма".Опитвам се да съм силна,най вероятно ще продължа борбата ,но най вече искам да открия причината за 6 загуби #Cussing out
Стига съм писала ,че нещо взех да се забравям....
Хайде лека вечер  bouquet

# 658
  • София
Здравейте момичета, за жалост отново тук!
Абразиото ми беше преди 15на дни, минах на контролен преглед, възстановяване нормално. Дадохме и кръв с мъжа ми за генетични и имунологични изследвания и сега ще почакаме, пък да видим. Преди две години направих  мисед, а сега спонтанно изхвърлих плода в 7 седмица. Единственото което ме шашка за сега е че в хистологията са намерили ендометриален полип! По принцип Абразиото ми беше по спешност, бях изхвърлила всичко, но кървенето не спираше и док. прецени така.
Отимав да ви чета назад и да се запознавам с вас.
Видях и едно високо ТСХ Теа отивай на Ендокринолог , читав ! Ако нямаш кажи!

# 659
Бени, естествено, че ще продължиш борбата мила! Няма да се предаваш, дано износиш поне едно детенце.  Praynig Praynig Толкова се натъжих, 10 години не са малко, колко само си преживяла... Tired А за лигавицата ли казваше ти, че е тънка и това може да е проблема? Няма ли как да се удебели, знам ли и аз? newsm78 Пиши, за това сме тук, за да пишем и да се успокояваме, не задържай нищо в теб! Една прегръдка и от мен  Hug

Джули, съжалявам за това, което си преживяла. Sad Ужаса е голям. Cry Cry

Общи условия

Активация на акаунт