ЕВРОВИЗИЯ - Malmö 2013 (тема 13)

• 26 388
  • 578
  •   1
Отговори
# 180
Аз наистина не мога да асимилирам едно нещо. Как при положение, че Шампиони е толкова харесвана уж, се озовахме с тези резултати от телевота? Умът ми не го побира, извинете! Дано всички, които сега протестират да са гласували, защото песента не се избира с фейсбук протести, а с гласуване. А то показа нещо съвсем друго  Shocked
Ужас  newsm78

# 181
  • София
Никой не си е взел никакви поуки от предишните ни участия в Евровизия. Все по-зле стават нещата. С тази песен ще се изложим безобразно. Безумна е. Не е дори бледо подобие на "Вода" - в пъти е по-евтина и елементарна. Дори българите не я харесват, какво остава за чужденците. Толкова ли сме неспособни да създадем една добра песен???
Вие там - в Евровизия България - направете нещо. Престанете да срамите страната.

# 182
Песента ще мине през промени, до 18-и март ще бъде излъчена финалната версия Wink

Чудесно. Дано по някакъв начин се махне това многогласово пеене, което просто не звучи приятно. Може би е по-добре само Елица да пее?  newsm78

# 183
  • Norge
Да прави какво!!!! newsm78 Да пее?  Joy И как да стане точно това? Laughing

# 184
  • tardis
Не зная как да отговоря в анкетата... (Може би да има още една опция - "Нито една"?Simple Smile
На мен нито една от трите не ми допада. Има хубави места, но като цяло и трите ми действат изнервящо.
Все пак, ако трябва да се избира задължително една от трите - най-прилича на нещо "Само шампиони"... пак казвам - с разни уговорки.

Последна редакция: пн, 04 мар 2013, 11:55 от rainbird

# 185
И на мен нито една песен не ми харесва. Само Шампиони има потресаващ текст, нещо между чалга и химн на футболен отбор. Не искам да съм критикарка и да съм позитивна, но не става.
Според мен хубава песен се прави с пари, а на никой не му се инвестира в това явно.

# 186
Никой не си е взел никакви поуки от предишните ни участия в Евровизия. Все по-зле стават нещата. С тази песен ще се изложим безобразно. Безумна е. Не е дори бледо подобие на "Вода" - в пъти е по-евтина и елементарна. Дори българите не я харесват, какво остава за чужденците. Толкова ли сме неспособни да създадем една добра песен???
Вие там - в Евровизия България - направете нещо. Престанете да срамите страната.

Прави сте, никой никаква поука не си е взел - а тя поуката беше да се ГЛАСУВА, защото след това се правят фейсбук групи. Е, разбира се, това няма значение, защото си имаме перфектният виновен в лицето на БНТ, защото остави избор на хората, ама следващият път ще трябва зорлем да се тикат телефоните в ръцете.

Последна редакция: пн, 04 мар 2013, 12:16 от Eurovision Bulgaria

# 187
  • София
Нямаше как да гласувам. Не мога да подкрепя нито една от песните, които бяха предложени.  Не бих пратила с гласа си нито една от тях да представя България. 

# 188
Прави сте, никой никаква поука не си е взел - а тя поуката беше да се ГЛАСУВА, защото след това се правят фейсбук групи. Е, разбира се, това няма значение, защото си имаме перфектният виновен в лицето на БНТ, защото остави избор на хората, ама следващият път ще трябва зорлем да се тикат телефоните в ръцете.
Eurovision Bulgaria,  защо се ядосваш!   Ако тук в темата сме малко повече критични, то е за да  донаправи нещо за подобряване на песента ни, както и изобщо на представлението на нашия финал, и на гласуването, което пак не беше прозрачно. Случайно виждам в http://video.bgnes.com/view/39764  под видеото:  „Маргарита Хранова обясни пред БГНЕС, че не "Кисмет" е била нейният фаворит тази вечер. "За нея не гласувах 7 точки – тъй като гласуването ни беше 7, 3 и 1 точка за съответните песни.”. Това трябваше да видим снощи – мнението на журито (какво харесва и какво не), както видяхме на други финали, вместо хвалебствията за Е&С.

Снощи гласувах с SMS за първата песен, защото при нея най не се прекаляваше с фолклора.
Още 4 песни предстоят да бъдат обявени за официалния втори полуфинал, но доколко (?) „Кисмет”се вписва в  десетте най-добри от досега обявените!
1.Албания
2. Армения
3. Азербайджан.......
4.България
5. Македония
6. Финландия
7. Грузия
8. Гърция
9.Унгария
10.Исландия
11.Израел.........
12.Патвия
13.Малта
14.Норвегия
15. Румъния.......................
16.Сан Марино .................
17.Швейцария

Последна редакция: пн, 04 мар 2013, 18:43 от Isis

# 189

При цена 1.20 лв за смс и "зорлем" да им натикате телефоните в ръцете, хората пак няма да гласуват.

# 190
Нямаше как да гласувам. Не мога да подкрепя нито една от песните, които бяха предложени.  Не бих пратила с гласа си нито една от тях да представя България. 
Peace

# 191
Песента ще мине през промени, до 18-и март ще бъде излъчена финалната версия Wink

Няма смисъл да се правят промени! Направо сменете песента като македонците! Не е ли възможна тази опция?? А някакво разследване на този странен резултат няма ли да направите? При това масово недоволство, в момента вървите срещу народа, извинете!

# 192
  • Norge
Peace
+1 и от мен.

Eurovision Bulgaria, наистина ли ТОВА е пропуснатият извод: негласуването! Шегувате се, нали? Представените ...ъъъ...неща са толкова безумно безвкусни, че в известен смисъл дори...Не, няма да изрека думата, но усещането е срам.
Включително от заглавията. Не съм и не мога да ги изрека. Срамувам се.
А би трябвало тези с неудобството да сте вие.
Точно така. В българската музика има едно виртуозно използване на народен мотив в модерна творба.

http://www.youtube.com/watch?v=M-PJp_ChZMM

Да беше някой се вдъхновил от гениалните идеи на тези големи музиканти Heart Eyes; но може би няма как да стане: битаците и по пазари, и в музика като цяло не позволяват това.

Моля, не измествайте вината върху нас!

# 193
Eurovision Bulgaria , каква поука?
От вчера чета форуми и страници, доста хора са пускали смс за "Само шампиони" - един не написа да е пуснал смс за Кисмет.
Защо не изнесат информация колко общо зрители са гласували?Или ги е срам да кажат колко са малко?
Не разбирам как въобще може да се хвърля вината върху драгия зрител за очевадното - че определено хората, които се занимават с този конкурс май не са въобще професионалисти.
И мен ме  е срам, макар да да не искам да си го призная!

# 194
Каквото и да беше представено, пак хората нямаше да са доволни. За 9 години това е положението - изредиха се разни и разнообразни певци - може да се каже цветът на съвременната българска музика, как така за толкова години никой не се хареса, барем ей така, малко. Минали селекции по 30-40 песни, с полуфинали пак така беше - на един мелодията, на друг пеенето, на трети косата и носа.
Миналата година като имаше 0,6 лв с ДДС SMS-и, кампания по цял месец да се гласува (в която кампания програмата на БНТ беше между рекламните спотове, а не обратното) и накрая някакви си 12 000 гласа, че и по-малко. И пак - тоя купил ваучър, онзи не знам си какво. Питаме "а вие гласувахте ли", отговорът се сещате какъв е.
Това е положението, извинявайте за раздразнението ми, но от 24 часа никакъв сън, защото трябва да се дирят отговорите на очевидния въпрос "Какво стана". А стана това, че масата хора си остана с "лайкването" на Шампионите само във facebook и сега се търси някой друг виновен за това. Ще се намери, не се и съмнявам.
Най-накрая сигурно пак ще има някакво компромисно решение, че да се чуе гласът народен, фейсбук-ски, защото сами разбирате положението е деликатно.

Общи условия

Активация на акаунт