СТРАСТИ - градините в София кампания 2013/2014

• 30 869
  • 754
  •   1
Отговори
# 270
marini цитатът няма нищо общо. Детето, което визираш, посещава от септември, към датата на първо класиране ще има 6 месеца посещение, и затова вече е отчетена.
Докато на tsvety_georgieva детето ще навърши 6 месеца посещение СЛЕД първо класиране, така че...

# 271
Да, инсп. Гаджет, осъзнах се и затова веднага си изтрих поста, за да не подвеждам!

# 272

А справката на МОМН се опитах да прочета още преди да питам тук, не се отваря - "Несъществуващ файл / папка".

Ето я справката от министерство на образованието към 01.12.2012г. - http://dox.bg/files/dw?a=254e660a6a.

Средната бройка на децата в яслените групи е 29.

Миналата година успяхме да направим справка колко процента от децата са приети извън информационната система. Ако се свалят данните от ИСОДЗ може пак да направим тази справка, но аз нямам никакво време за сваляне на данни от ИСОДЗ,

# 273
  • София
Здрaвейте.Искaм дa попитaм слледното:Имaм две дъщери 2010 нaбор и кaндидaтствaме зa първa гр от септември в грaдинaтa която е синa ми ..... зaщо системaтa не отчитa точкa зa товa?И още нещо ние сме с социaлен критерий 11.3 или 10+ но нa общaтa 7,3,a минaлaтa годинa 8,3...... мин годинa кaндидaтствaхме зa яслa и ни приехa но тaкa и не се зaписaхме и откaзaх кaндидaтурa,тa зa товa ли точките сa ни по мaлко?

# 274
Здрaвейте.Искaм дa попитaм слледното:Имaм две дъщери 2010 нaбор и кaндидaтствaме зa първa гр от септември в грaдинaтa която е синa ми ..... зaщо системaтa не отчитa точкa зa товa?И още нещо ние сме с социaлен критерий 11.3 или 10+ но нa общaтa 7,3,a минaлaтa годинa 8,3...... мин годинa кaндидaтствaхме зa яслa и ни приехa но тaкa и не се зaписaхме и откaзaх кaндидaтурa,тa зa товa ли точките сa ни по мaлко?
Градината приела ли е този допълнителен критерий? Ако не е, затова не ви се начислява, а ако е - трябва да пишете в Обратната връзка. Щом децата ви са били приети, но не записани, значи не сте използвали 3т. за първо желание. Ако не се е променило нещо друго във вашия профил, мисля че отново трябва да се обърнете към Обратната връзка.

# 275
  • София
има три критерия, по които се определя, че сте самотна майка (проверено е): в акта са раждане стои баща неизвестен, вдовица сте или на бащата са отнети по събеден път изцяло родителските права. тогава вече сте самотна майка и ползвате съответните привилегии

# 276
  • София
Честита баба Марта на всички! Пожелавам всичките ни дечица да ги примат там, където желаем ние родителите Simple Smile! Пожелавам на бъдещите родители да нямат нашите тревоги! Хубав живот!

# 277
Честита баба Марта на всички! Пожелавам всичките ни дечица да ги примат там, където желаем ние родителите Simple Smile! Пожелавам на бъдещите родители да нямат нашите тревоги! Хубав живот!
И от мен поздрави за празника днес! Да сте здрави, всичко друго ще се нареди Simple Smile И повече оптимизъм! Simple Smile

# 278
  • Ку-куландия
има три критерия, по които се определя, че сте самотна майка (проверено е): в акта са раждане стои баща неизвестен, вдовица сте или на бащата са отнети по събеден път изцяло родителските права. тогава вече сте самотна майка и ползвате съответните привилегии
НО само за кандидатстване в ДГ и ДЯ по този критерии.

# 279
  • Beyond the Frontiers

А справката на МОМН се опитах да прочета още преди да питам тук, не се отваря - "Несъществуващ файл / папка".

Ето я справката от министерство на образованието към 01.12.2012г. - http://dox.bg/files/dw?a=254e660a6a.

Средната бройка на децата в яслените групи е 29.

Е, директорката при нас е решила да повишава качеството - 20 деца в група е отпуснала. съответно 7 места за 2011 и 16 за 2012.

# 280
  • София
Тези дали мога да ги удуша?!?!?!? В сми - кое точно не са разбрали, че ми изпращат толкова малоумен отговор?!?!?!?!?!?!?  smile3511

Уважаеми господин/госпожо,

На 28.02.2013г. получихме запитване със следното съдържание:
Здравейте,

На 1во желание за прием в ДГ сме посочили 92 ЦДГ Лозичка. В момента в системата сме с 9.1 точки, което не мисля, че е правилно при положение, че покриваме 2 от 3те посочени допълнителни критерия на въпросната ДГ.
Ще съм благодарна да проверите и да ми отговорите дали системата отчита нещата правилно и ако има неточност - моля да бъде поправена.
Предварително благодаря!

С уважение,

Илияна Узунова

Нашият отговор:
Педагогическите съвети на ОДЗ и ЦДГ могат да избират един или повече допълнителни критерия. Конкретният избор на допълнителни критерии може да се види в страницата на всяко ОДЗ/ЦДГ в ИСОДЗ. Системата автоматично изчислява точките.

Поздрави,
Екип за обслужване на ИСОДЗ към Столична община

# 281
gia_fire сигурна ли си, че отговаряте на два критерия, а ви е начислен един?

# 282
  • СОФИЯ
Тези дали мога да ги удуша?!?!?!? В сми - кое точно не са разбрали, че ми изпращат толкова малоумен отговор?!?!?!?!?!?!?  smile3511

...Поздрави,
Екип за обслужване на ИСОДЗ към Столична община

Не може да ги удошиш. И динозавърски ръчички не стигат за тая работа.

На каквито и критерии да отговаря детето....
Поздрави,

# 283
  • София

ДК1. Детето има брат/сестра, които са записани в детската градина и не тръгват на училище от септември   0.1   

ДК3. Семейството живее на територията на административния район на детската градина (може да се определи повече от един район за градини на границата между административни райони)   0.1   
Лозенец

Допълнителни критерии за прием, 2013/2014
Детето има брат/сестра, които са записани в детската градина и не тръгват на училище от септември
Семейството живее на територията на административния район на детската градина (може да се определи повече от един район за градини на границата между административни райони) (Лозенец)

7. Александър Станимиров Узунов    9.1   3т. / (1-во желание)

ДА!!!

# 284

ДК1. Детето има брат/сестра, които са записани в детската градина и не тръгват на училище от септември   0.1   

ДК3. Семейството живее на територията на административния район на детската градина (може да се определи повече от един район за градини на границата между административни райони)   0.1   
Лозенец

Допълнителни критерии за прием, 2013/2014
Детето има брат/сестра, които са записани в детската градина и не тръгват на училище от септември
Семейството живее на територията на административния район на детската градина (може да се определи повече от един район за градини на границата между административни райони) (Лозенец)

ДА!!!

1. Живеете в Лозенец?
2. Имате друго дете, не тръгва на училище през септември и посещава точно 92 ЦДГ?

Общи условия

Активация на акаунт