СТРАСТИ - градините в София кампания 2013/2014

• 30 803
  • 754
  •   1
Отговори
# 450
Как може да се определи повече от един район за градина?

Живея на границата на 2 района и съответно най-близката ДГ е в съседния район.

През системата ли да пиша?

# 451
Здравейте! Искам да попитам за набор 2012 кога ще излезнат класиранията?Мерси!

# 452
  • София
Здравейте! Искам да попитам за набор 2012 кога ще излезнат класиранията?Мерси!

http://kg.sofia.bg/isodz/calendar

# 453
  • София

Отговаряли сме - не може. Районът се определя от градината, не от кандидатстващите.

# 454
Ми на календар намирам дати за класиранията на другите набори, за 2012 не мога да видя...

# 455
  • София
класират желаещите от социалната опашка и ако останат свободни места ги прехвърлят към общата опашка
при така образуваните свободни места започва класиране от общата опашка

пример: има 10 места за социалната опашка и 20 места за общата. класират се 5 деца по социални критерии. останалите 5 места се прибавят към 20-те на общата опашка и от нея се класират 25 деца... в зависимост от кандидатстващите се образува или не гранична група  Simple Smile
Ей, чак сега ми светна! Много благодаря за разяснението. Тъкмо и аз мислех да питам какъв е този втори етап.

Ми на календар намирам дати за класиранията на другите набори, за 2012 не мога да видя...

Защото трябва да минеш на април месец за да видиш. Чак на 25.04

# 456
  • София
1ви пост на темата

Цитат
26.04.2013 г. - Първо класиране по критерии за учебната 2013/2014 г. (под граждански контрол). Срок за записване до 17.05.2013 г.

Тъкмо и аз мислех да питам какъв е този втори етап.
Пак от 1вия пост

Цитат
Първото класиране се провежда на два етапа. Стъпка 1: Класиране на социалните и общите опашки според квотата; Оставащите свободни места от социалните опашки и от общите опашки се събират. Стъпка 2: Класиране на оставащите свободни места само с една обща опашка.
Двата етапа са "невидими" за родителите.

# 457
Здравейте! Имам въпрос- при класирането едно дете е прието по първо желание в дадена детска градина, премахва ли се автоматично от списъците в другите ДЗ където е кандидатствало или може евентуално да го приемат и в друго ДЗ на същото класиране?

Дано зададох въпроса си разбираемо! Rolling Eyes

# 458
  • София
Здравейте! Имам въпрос- при класирането едно дете е прието по първо желание в дадена детска градина, премахва ли се автоматично от списъците в другите ДЗ където е кандидатствало или може евентуално да го приемат и в друго ДЗ на същото класиране?

Дано зададох въпроса си разбираемо! Rolling Eyes
Премахва се. Системата го "отбелязва" като класирано другаде.

# 459
Благодаря!

# 460

Отговаряли сме - не може. Районът се определя от градината, не от кандидатстващите.

В такъв слуай това как да го разбирам:

•Семейството живее на територията на административния район на детската градина (може да се определи повече от един район за градини на границата между административни райони) (Красно село)

# 461
  • София

В такъв слуай това как да го разбирам:

•Семейството живее на територията на административния район на детската градина (може да се определи повече от един район за градини на границата между административни райони) (Красно село)

Детското заведение може да определи повече от един административен район - това е районът в скобите, но на практика май не го правят. Това е възможност за ДЗ, а не за родителите.

# 462
  • София, Люлин-8

3.Мога ли да променя адреса на таткото-защото му предстои смяна на док. - И тук като горе, промени до 1вото класиране.

Ама това сериозно ли е така  Shocked
И какво се случва ако между 1-во и 4-то класиране, семейството си смени адреса или някой от родителите местоработата. Това са почти 2 месеца все пак, пълно безумие. #Crazy
Нали затова има по две седмици между класиранията за да се актуализират профилите. То ако не можеш да променяш тези неща и да добавяш градини, какво ще се актуализира  newsm78

# 463
  • София
Не разбира се.  Embarassed Извинявам се за което.

# 464
  • София, Люлин-8
Слава бого, че се притесних като го прочето   Simple Smile newsm10
Няма проблем  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт