Идеи за стартиране и развитие на бизнес 20

• 140 267
  • 748
  •   1
Отговори
# 405
Не знам какъв е човекопотокът, но за 7000 хиляди население не ми звучи реалистично. Не знам колко хора идват от околните села, но все пак... И 1000 ми се струва много.

# 406
Е какъв е тоя мини град със 7000 население и такива ужасни наеми  Shocked
Как мислиш, че можеш да избиеш 2000 лв на месец с толкова малко клиенти  Rolling Eyes
Звучи ми безумно честно казано.

# 407
Точно така разсъждавам и аз. Наем от порядъка на 300 лв. звучи доста по-добре. Самото естество на бизнеса ти е такова, че не може да се очакват огромни печалби. Твоят близък избива ли ги тия 3000 лв.?

# 408
Запис да ви чета.

# 409
  • ВАРНА
Той произвежда мебели и там му е мострената зала. Добре му вървят нещата,но тои е от дълги години в бизнеса.Казва че ще съм много доволна и ако правя 5000 лв оборот на месец в  Т. то във И  ще правя 15000 лв месечно.Вариантите ми са два- голям  с 2000 лв. наем или по малък бутик 30 кв.м с наем 400 лв. и отново на главната улица.

# 410
Е как оборот от 2ра употреба 15 000 месечно - със 7000 жители ...
Изобщо не ми звучи реалистично. Ама хич.
А и той като е в бизнеса с мебели, какво разбира от дрехи  Crazy

По-добре започни с малкото магазинче, на което тия 400 лв също са му много... и после ако/като потръгнат неща - си търси по-голямо помещение.

# 411
Чисто любопитство, но в коя област на България е този град newsm78 Такива суми за наеми и обороти даже и за София вече не са реалистични, а за град с 7000 човека...какъв е главния поминък че хората имат толкова сериозни доходи?

# 412
Чисто любопитство, но в коя област на България е този град newsm78 Такива суми за наеми и обороти даже и за София вече не са реалистични, а за град с 7000 човека...какъв е главния поминък че хората имат толкова сериозни доходи?

И моето любопитство провокира същите въпроси.
Екатерина, би ли споделила за кой град става въпрос?

# 413
  • ВАРНА
Става въпрос за град до Русе.За същата квадратура в Д. плащам 500 лв

Последна редакция: чт, 22 авг 2013, 10:18 от *Ekaterina*

# 414
Става въпрос за град до Русе.За същата квадратура в Тервел плащам 500 лв
Исперих предполагам... То си е живо село това  Rolling Eyes Какви са тия наеми  Outta Joint
Била съм 3 пъти там не ми се стори да блести икономически  Rolling Eyes

# 415
  • ВАРНА
Не за Исперих,но както и да е..Между другото вчера разбрах,че Варна е градът с наи-много конкуренция на дрехи секънд хенд.Големите се увеличават,а малките затварят.Които се хване да направи голям магазин като Хипермаркет ще постъпи много разумно.

# 416
Тук в Пловдив масово откриха грамадански магазини 2ра употреба... И малки има колкото щеш - по-скоро от рода на "бутици" ...
Но с такива цени и парцали са напоследък, че честно казано ми се отщява да влизам... въпреки, че съм имала много добри попаденя.. нещо парцаляка стана повече от качествената стока.. на която блъскат едни цени  Shocked

# 417
по малък бутик 30 кв.м с наем 400 лв. и отново на главната улица.
Според мен това е за теб. Но опитай да свалиш наема на 300 - да се пазариш.
Роднината ти предполагам, че продава мебели на едро за цяла България. Това е нещо съвсем различно.
Хипермаркета предполагам го предлагаш за Варна. Там си има достатъчно население. Но щом казваш, че в региона където се целиш нямаш конкуренция - пробвай се там с по-малкия магазин. Поне така ми изглежда най-логично. Иначе ти решаваш.

# 418
Върти ми се един въпрос, та да се допитам до вас.
Как стои ситуацията с детските приказни герои и правата върху тях?
До сега не съм си позволявала да включвам в продуктите подобни, защото смятам, че са обект на авторски права.
Например ако искам да ползвам Хензел и Гретел - аз ще си ги прерисувам - дори не са ми необходими оригиналите. Но имам ли право?

ПП Мила 71, Октопод, къде се загубихте?

# 419
Какво стана с кюстендилката, която откри сладкарница и жената с кафе на пазара Красно село? Четях преди темата с интерес и съм ги запомнила тях двете.

Общи условия

Активация на акаунт