Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е общата цена за регистрация на ЕООД в България?
Можете ли да препоръчате звукозаписно студио за професионално записване на текст?
С какви възможности разполагам за инвестиране на 10 000 лв. в бизнес начинание?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е общата цена за регистрация на ЕООД в България?
Общата цена за регистрация на ЕООД в България обикновено включва такси за нотариално заверени документи, такса за публикуване в Търговския регистър, такса за регистрация в Националната агенция по приходите и други административни разходи. Таксата може да варира въз основа на различни фактори, като например капитала на фирмата.
-
Можете ли да препоръчате звукозаписно студио за професионално записване на текст?
-
С какви възможности разполагам за инвестиране на 10 000 лв. в бизнес начинание?
С бюджет от 10 000 лв. можете да стартирате различни видове бизнес, като например малък магазин, кафене, франчайз, услуги за красота или здравеопазване или онлайн търговия. От решаващо значение е да извършите задълбочено пазарно проучване, да създадете бизнес план и да изберете идея, която съответства на вашите лични умения и интереси и отговаря на пазарните нужди.
-
Кои са най-популярните идеи за микро бизнес в момента?
-
Какви идеи мога да разгледам за отваряне на магазин за спално бельо в Пловдив?
. Като почна да ги работя изпитвам едно чувство на истински кеф от работата си. Докато в големите фирми все нещо е неуточнено, загубени документи, незасечени салда, все има някой казус дето направо се чудя как да си изсмуча решението от пръстите. Ако разделя заплащането на отработените часове се получава,че малките фирми ми плащат на час дори и по-скъпо от големите. Ако можех да имам само 20-25 такива малки фирми и само с тях да се занимавам щях да съм много щастлива. Обаче лошото при тях е, че рядко са стабилен бизнес и не можеш да разчиташ на тях за постоянен доход. Имам само 2-3 такива малки клиенти, с които си работим заедно от години, другите всички се появяват с някаква идея, работят по 1 година и после зарязват всичко.

Иначе идеята много ми харесва, а снимките с тези цветни и пъстри гуми са страхотни!
Значи от сувенир до сувенир има голяма разлика. Много ми харесаха