Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е общата цена за регистрация на ЕООД в България?
Можете ли да препоръчате звукозаписно студио за професионално записване на текст?
С какви възможности разполагам за инвестиране на 10 000 лв. в бизнес начинание?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е общата цена за регистрация на ЕООД в България?
Общата цена за регистрация на ЕООД в България обикновено включва такси за нотариално заверени документи, такса за публикуване в Търговския регистър, такса за регистрация в Националната агенция по приходите и други административни разходи. Таксата може да варира въз основа на различни фактори, като например капитала на фирмата.
-
Можете ли да препоръчате звукозаписно студио за професионално записване на текст?
-
С какви възможности разполагам за инвестиране на 10 000 лв. в бизнес начинание?
С бюджет от 10 000 лв. можете да стартирате различни видове бизнес, като например малък магазин, кафене, франчайз, услуги за красота или здравеопазване или онлайн търговия. От решаващо значение е да извършите задълбочено пазарно проучване, да създадете бизнес план и да изберете идея, която съответства на вашите лични умения и интереси и отговаря на пазарните нужди.
-
Кои са най-популярните идеи за микро бизнес в момента?
-
Какви идеи мога да разгледам за отваряне на магазин за спално бельо в Пловдив?

Но посоката ти на мисли е правилна спрямо стремежите ми
. Също така всичко това което споменах като идеи мисля да работи по 24ч било то на морето или тука. Сега да се върнем малко назад... преди малко споменах нещо за морето през сезон, който не е обичаен / предполагам/... Наистина не знам как върви бизнеса най-общо казано по морето през периода, когато не е лято и затова го подхвърлих като идея... ако някой има наблюдения и идеи за морето през този период , когато не е лято да казва, защото не съм много запознат. А и също искам просто информативно да попитам, ако някой има личен опит с конкретно с този бизнес или има познати и са му споделили за какви пари приблизително става на въпрос, за да се започне такъв бизнес нека сподели. Всичко ще ми е от полза, така че давайте смело. Между другото забравих да спомена... обмислям и варянта да започна в Пловдив а пролетта например да отида на морето и да се опитам да дръпна и там поне за лятото. Какво ще кажете вие? Благодаря предварително!