Новите ни козметични похождения 40

• 51 864
  • 729
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Знаете ли дали лип бутерите на Ревлон ги има в България?

Няма ги  Peace

Някой по-напред пита дали whisper на мейбълин прилича на ревлон butter-а- ами не, според мен нямат нищо общо  Peace От ревлонските имам два- някак по-твърди са, средно пигментирани и не така лъскави ( поне моите цветове). От Мейбълин взех color ambition цвят- много ми допадна- леко, красив нюанс, овлажнява, но и е доста лъскаво и нетрайно. Въпрос на вкус. Може би все пак Ревлоните са по-добри.

# 586
Гледам, че коментирате YSL Glossy Stain. Аз имам 17 encre rose, нанасям го на 3 слоя като изчаквам по 1 мин преди да нанеса следващия. Трайността при мен е 3 максимум 4 часа при всичките ли цветове трайността е толкова или само при по-светлите цветове?

# 587
  • USA, Steak State
Гледам ги доста време, дойде им реда.  Mr. Green

# 588
  • В една слънчева къща...
Подаръци:

# 589
  • София

nikolinanik, може ли отзиви за спиралата? Удължава ли добре, извива ли миглите?

Green_Eyed , днес ползвах спиралата. Много съм доволна. Аз имам дълги мигли, плътен косъм и винаги съм имала труност с извиването им. Тази спирала от раз повдигна и изви миглите. Бързо съхне. След това ползвах спиралата за удължаване - определено има ефект на по-дълги мигли.
Препоръчвам тази спирала. Освен всичко, което казах до тук, не дразни очите, което за мен е много важно, защото съм алергична.
До края на този месец тази и още 2 вида спирали на Rimel са с 50% намаление в Lilly.

# 590
# 591
densi, честити придобивки от Mac, много са хубави Grinning

От мен:

# 592
Благодаря и твоята е страхотна! Heart Eyes Hug  bouquet

# 593
densi, благодаря ти още веднъж, че ми помогна с избора.  Hug

Много съм щастлива, какво съкровище е този лак!  Heart Eyes
Скрит текст:

# 594

http://girlstemptation.blogspot.com/2013/03/new-items-february-march.html

аз наскоро си взех няколко лака на флормар- определено са ми любими вече. Фдт-на на Римел ,сигурно за вас сега откривм топлата вода, но и той ми допадна. коректора не е мн сполучилив, обаче.

# 595

Скрит текст:

Преди няколко дена в Елитис във Варна (това е нещо като хоремаг за козметика  Mr. Green) видях голям стелаж на ОПИ и пясъците наредени най-отгоре. Заразглеждах черния и продавачката ми каза, че това се слагало върху червен лак, иначе нямало ефект. Другите съответно върху лилав и т.н. Оставих го на мястото му, защото помислих че не е този, за който говорите в темите.  ooooh!

# 596
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

Скрит текст:

Преди няколко дена в Елитис във Варна (това е нещо като хоремаг за козметика  Mr. Green) видях голям стелаж на ОПИ и пясъците наредени най-отгоре. Заразглеждах черния и продавачката ми каза, че това се слагало върху червен лак, иначе нямало ефект. Другите съответно върху лилав и т.н. Оставих го на мястото му, защото помислих че не е този, за който говорите в темите.  ooooh!

В кой Елитис видя ОПИ? В този на гарата ли?  Shocked

# 597
# 598

В кой Елитис видя ОПИ? В този на гарата ли?  Shocked

Да, в малката зала. В магазина до Делфинчето (църква Св. Никола) има пълен асортимент.

# 599
Хоп  Mr. Green

И аз съм в клуба с черния пясък  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт