Новите ни козметични похождения 40

• 51 839
  • 729
  •   1
Отговори
# 690
Това от Амазон, нали, Жаки?
Познах го защото там ги гледам яйцето и ябълката комплект с намаление мисля, че беше.  Thinking Базата хубава ли е и имат ли за смесена кожа? Simple Smile
от ebay Peace
Базата е само една, чудесна е на допир. Утре ще кажа как седи под фдт

# 691
Golden Rose Rich Color 21

# 692
  • София/Бургас
440 е Orange Attitude Simple Smile Аз не можах да разгледам много...

Благодаря!   bouquet
Аз вече имам 3 цвята - Pink Rebel (подарък от мама), Mocha muse и Faint for Fuchsia.
Аз съм се замислила да си взема още един цвят - Pink Posibilities.

# 693
  • Стара Загора

Благодаря!   bouquet
Аз вече имам 3 цвята - Pink Rebel (подарък от мама), Mocha muse и Faint for Fuchsia.

Стига с тези балсамчета, вземи си нещо цветно, за да е интересно. Mr. Green
Фуксията е готина, ама на моите тъмни устни съм сигурна, че нищо няма да личи. Tired

# 694
Това пристигна току що.
Скрит текст:
От къде ти е?Хайде с Лу после да споделите как е Peace

От Златната рибка .Ще споделя  bowuu

# 695
За какво точно е този серум?

# 696

Предполагам - че питаш за Керастас  Rolling Eyes
Скрит текст:
продукт разработен от Kerastase L’Oreal на основата на стволовите клетки.  Това е продукт предназначен за засилване на израстналия вече косъм. Косата става по-плътна, по-бляскава и по-жива. Но това не е продукт който ще се бори с  косопад! Продуктът е насочен към подпомагане и засилване растежа на косата

# 697
Предполагам - че питаш за Керастас  Rolling Eyes
Скрит текст:
продукт разработен от Kerastase L’Oreal на основата на стволовите клетки.  Това е продукт предназначен за засилване на израстналия вече косъм. Косата става по-плътна, по-бляскава и по-жива. Но това не е продукт който ще се бори с  косопад! Продуктът е насочен към подпомагане и засилване растежа на косата
Точно за него питах. Благодаря за отговора.

# 698
  • София/Бургас

Благодаря!   bouquet
Стига с тези балсамчета, вземи си нещо цветно, за да е интересно. Mr. Green
Фуксията е готина, ама на моите тъмни устни съм сигурна, че нищо няма да личи. Tired

В интерес на истината точно фукцията е много пигментирана. Стой много добре на устни на 2 пласта. Една идея по слаба е като пигментация от Avon Color Trend Doll Pink.

# 699
  • Стара Загора
Аз сега съм решила да ходя да пробвам как ще ми стои Flormar L05 (от дълготрайните). Отдавна искам да се видя с подобен цвят. От Притита също има подобен - 317. Да видим ще се харесам ли или уплаша по-скоро. Mr. Green

# 700
  • София/Бургас
Ивче, ще ти отиват каквито и да са цветовете, ти си беличка и цвета на косата ти не е толкова силен като моя.  Peace

# 701
  • Стара Загора
Ивче, ще ти отиват каквито и да са цветовете, ти си беличка и цвета на косата ти не е толкова силен като моя.  Peace

Той цвета на червилото в случая е силен и ярък, та не съм сигурна дали изобщо ще го изтрая още в магазина. Обикновено като се погледна в огледалото и директно искам кърпичка, защото положението е  Mr. Green

# 702
  • София/Бургас
Аз съм същата с всички цветове, които пробвах до сега. Като се видях с Avon Color Trend Doll Pink и ми идеше да се гръмна, но при мен трябва да се намери баланс между цветовете, за да стой добре.

Какъв е цветът на червилото ?

# 703
  • Стара Загора
Аз съм същата с всички цветове, които пробвах до сега. Като се видях с Avon Color Trend Doll Pink и ми идеше да се гръмна, но при мен трябва да се намери баланс между цветовете, за да стой добре.

Какъв е цветът на червилото ?

Ярка фуксия Crazy

Скрит текст:

Решила съм да пробвам и L14 отново, защото есента ми се струваше кошмарно оранжево. Но след като Адри и Жаки го сравниха с 2 Макски червила (едното от Арчитата, Бети Брайт май се казваше) и сега вече нося повече цветове от тогава, ще му дам още един шанс.

Скрит текст:

# 704
  • София/Бургас
Цветът е хубав и според мен ще ти ходи. Не се притеснявай и го носи с кеф. Не виждам за какво се притесняваш, особено след като разноси онова хубаво червено на Avon (щом можеш да разносиш такъв цвят, този ще е приказка просто).  Peace

Общи условия

Активация на акаунт