Време ни е за промяна номер седемдесет и седем

• 14 247
  • 731
  •   1
Отговори
# 255
  • София
ей го на пак се разготвихте, аз за днес съм лесна навън, ама за утре се чудя какво да е newsm78

# 256
  • Живее на Луната
аз днес ходих до метро и взех сьомга, сега се чудя как да я готвя, кажете някоя интересна рецепта  newsm78

# 257
  • София
Меме, ти отсега за утре ли го мислиш Rolling Eyes Rolling Eyes
Бела, за риба рецепти незнам. Само веднъж имах неблагоразумието у нас да пържа, е после 1 месец не мога да проветря, чак и щорите се бях осмърдяли ooooh! ooooh! Оттогава риба само навънка ядеме.

# 258
  • София
ами мисля го, щото днес ще се прибера късно, утре към 8ч и трябва да е лесно ибързо и вкусно и ММ да го яде Joy Joy Joy

аз рибата я пека във фурната, сьомгата с малко водичка и домат, докато стане златиста, става бързо и лесно

# 259
  • София
ами мисля го, щото днес ще се прибера късно, утре към 8ч и трябва да е лесно ибързо и вкусно и ММ да го яде Joy Joy Joy
яйца на очи, яйца по панагюрски, омлет или бъркани Joy Joy Joy Joy
или гювечета hahaha hahaha

# 260
  • Живее на Луната
Ванче, то и аз съм като теб, нито мога да я чистя нито да я готвя, та затова взимам винаги филе, то поне е лесно за готвене и не мирише

# 261
  • София
а мерси за гюведжетата те това ще е, иначе яйцата само мъж ми ги прави Joy Joy Joy Joy
 ито по добре от мен, като друго не може да готви поне това

# 262
  • София
Меме, твоя мъж ше е като моя: може да пържи картофи, яйца(ама незнаеше, че тигана и олиото първо трябва да се загреят) hahaha hahaha
ама пък иначе си е добричък и не мога да се оплача Laughing

# 263
бела,аз сьомгата я правя на тиган,много бързо и вкусно става

# 264
ама се разготвихте от следобед  Joy

бамби, няма неискам лягаш под ножа и това е  Tired аз залагам на 14-и  Mr. Green важното е дебелан и ти да сте добре  Hug твоя мъж май ще трябва да го свестяваш преди раждането  Joy

сигме, бебчетата повръщат понякога не се притеснявай. лия си наддава добре и ще си я получиш с големи бузки  Heart Eyes

гуге, не се ядосвай мила  Hug всяко зло е за добро. нали знаеш в тоя подфорум търпение му е майката  ooooh!

аз допреди малко търках хладилника и около него. сега вече съм почивка и ще си пусна филмче  Flutter

# 265
  • Живее на Луната
пими ще споделиш ли как точно я правиш, аз досега все на фурна съм я готвила. може и на лично да не спамим темата.  Laughing

# 266
Меме, твоя мъж ше е като моя: може да пържи картофи, яйца(ама незнаеше, че тигана и олиото първо трябва да се загреят) hahaha hahaha
ама пък иначе си е добричък и не мога да се оплача Laughing

Ванче, да ти е жив и здрав рожденика! Днес няма ли някаква празнична вечеря да му спретнеш?

# 267
  • София
Рали, спретнала съм резервация в ресторант hahaha hahaha

# 268
  • София
ванче същия .нали на един ден са раждани Joy Joy Joy
 а мен пък ще ме водят Flutter

# 269
аз сега отивам да бръкна в аквариума  Mr. Green, най го мразя тоя момент, ама кво да се прави - някой все трябва да го свърши, пък то няма кой друг
 Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт