Време ни е за промяна номер седемдесет и седем

• 14 229
  • 731
  •   1
Отговори
# 285
Пък тия от аквариума не стават Mr. Green, даже и не ме изкушават да ги пръжна Joy

Ми ние с Пепина да вземем да се съберем в събота и да си се гледаме Mr. Green, пък може и чрез скайп връзка да се включим с вас, та да не чувстваме така дискриминирани по признак местонахождение Confused

# 286
  • София
имам 3 замръзнали паламуда, сега ще трябва да ги размръзвам заради вас  Mr. Green

да запитам запознатите със счетоводството, какво трябва да взема за мъжа от болницата, за да ползва 15 дни отпуск или болничен, там каквото се води?
и това нещо в нои ли се носи?

# 287
Гуге  Hug Hug Hug Hug Пази си нервите само Naughty

Аз до сега спах... ужас ooooh!
Сьомга обичам аз, ма само на едно място да я ям.
Паламуд много не харесвам, обаче сафридец.... аде бе туй лято да идва вече, че аман ooooh!

# 288
  • София
имам 3 замръзнали паламуда, сега ще трябва да ги размръзвам заради вас  Mr. Green

да запитам запознатите със счетоводството, какво трябва да взема за мъжа от болницата, за да ползва 15 дни отпуск или болничен, там каквото се води?
акт за граждански брак (много смешно, ама факт); акта за раждане на детето.

Последна редакция: ср, 06 мар 2013, 18:28 от Sharky*

# 289
  • София
пак я подушвам  Crazy
ама по-миризливи съм признала акулите, веднъж пекохме една, няма отмирисване и то лятото, когато всичко е отворено и се проветрява денонощно.
изкисва се в мляко или, за предпочитане, ракия.

# 290
имам 3 замръзнали паламуда, сега ще трябва да ги размръзвам заради вас  Mr. Green

издава се документ от болницата в деня на изписването, заедно с болничният лист за теб и се предава в работата на мъжа ти. от изписването има право на 14 календарни дни отпуск. поне ние така процедирахме и нямаше проблем, даже му изплатиха обезщетението много бързо от нои, което ни учуди. леко раждане.

# 291
  • София
аз докато се публикувам те са ти отговорили Grinning

# 292
  • София
благодаря  Simple Smile
ще искам значи от болницата, би трябвало да знаят какво точно да издадат.

# 293
  • София
да, да бамба знаят Hug

# 294
хътче, кажи две думи, то други май няма, по ресторанти са тая вечер, пък ние битов алкохолизъм го раздаваме cheers

# 295
наде, наздраве. чак сега ти видях писанията  Simple Smile аз пък съм си вкъщи цял ден. сега апнах за 4-ти път, дано да е последен  Crazy и си стоя в хола, че пералнята нещо сдаде багажа и сега мъж ми я ухажва да проработи  Joy

# 296
наздраве,наде
акулата я обичам,но друг да ми я пържи-няма такава миризма на амоняк,не че не съм му свикнала от цеха ама това е прекалено,аз се наяждам с миризмите и после не ми се яде
иначе най-обичам калкан,но много скъп бе ooooh!

# 297
  • Пловдив
наздраве и от мен Mr. Greenаз си попроветрих главицата и се завърнах  Mr. Green

# 298
а наздраве  beer3

# 299
сигме и ти ли душко с чашката /с бозичка/, то човещинка, какво да се прави Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт