Време ни е за промяна номер седемдесет и седем

• 14 233
  • 731
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Меме, то и мене ще ме водят, ама аз звъннах да запазя, понеже съм си по организациите.
Иначе, пък мъж ми чисти банята, да го пофаля. И кухнята понякога, че кат се разготвя Василка трябва да се вика hahaha hahaha hahaha

# 271
аз и утре трябва да го избутам за готвенето и после съм лесна. в петък оставям кучето при нашите и мама ще ни и нахрани, съботата ще мааме гащи из страната - потвърдено и неделята пак при мама. кой като мене.

яд ме е ,че ще ви опусна сите на 9-ти, ама другия път ще съм първа писта

# 272
  • Sofia
Вико, събота няма ли да дойдеш на срещата? Къде ще маате гащи?

# 273
няма душко. преди обяд вече трябва да сме в пловдив, че има работа да се върши там, а после сигурно ще отидем и до огняново, дето е до елин пелин

# 274
  • Sofia
Ееее, жалко. Много щях да се радвам да се запознаем  Hug Аз през цялото време бях разбрала, че ще дойдеш. Пак съм бляла някъде. Но пък вие да си изкарате добре с мъжа ти по обиколките.

# 275
бела,ми в тигана ги пека без да му слагам мазнина,все едно пържола на тиган,но пържолата е от риба

аз мислех,че виконтето е главния организатор на събитието,а то тя намало да идва

# 276
  • Пловдив
Вико, аз още не знам дали няма да пътувам към Сф. в събота, но ако остана тук много ще се радвам да се видим, ще имаш ли време  newsm78 Hug
Белла, сьомгата най - простия начин, по който е правя е на фурна - посипвам я с подправка за риба и копър, заливам я със зехтин и много лимонов сок, правя я също и залята със сметана и подправки, но така става тежка, а едно време имах една рецепта с каперси и някакви други работи, увиваше се в хартия за печене, ама все нямам каперси и я зарязах  Mr. Green

# 277
  • София
сьомгата е гадна всякак, много смърди на риба  Sick

# 278
  • Пловдив
с копърчето и лимончето се поубиват миризми  Mr. Green

# 279
сьомгата е гадна всякак, много смърди на риба  Sick
съгласна ,
друго си е сафридче черникопче ,паламуд ,демек наща си рибка ,

# 280
  • София
пак я подушвам  Crazy
ама по-миризливи съм признала акулите, веднъж пекохме една, няма отмирисване и то лятото, когато всичко е отворено и се проветрява денонощно.

# 281
  • София
пепи молим те не говори за паламуд че ми текат лигите за него, е няма друга риба дет да я обичам толкома приготвена по всякакъв начин, а пушена мммммммммммм

# 282
  • София
ванче само така, тез наште мъже трябва да помагат, всяка събота чисти той, аз само по изключение, ама след него ходя да дооправям, ама пак е помощ да не се оплаквам.
а в кухнята не му давам да припарва даже и да чисти, освен ако не е фурната Joy Joy Joy

# 283
  • София
максче , тя виконтето спемена че има опция да не дойде, но не беше сигурна Hug
 нищо де сватя нас ще гледаш Mr. Green

# 284
  • Sofia
Меме, аз вас ще си ви гледам с най-голямо удоволствие  Mr. Green И много се радвам, че ще се видим.

И на мен една от най-любимите ми риби е паламуд, мммм, потекоха и моите лиги 

Общи условия

Активация на акаунт