Сайтове за колективно пазаруване - сделките в ПЛОВДИВ 6

• 47 343
  • 745
  •   1
Отговори
# 420
Влизам да похваля офертата на Автосвят http://grabo.bg/za-kolata-0bg6zfv оценка 10 от 10!Справиха се страхотно!

# 421
Разбирам,че е относително,но би ли споделила колко доплатихте за фреон и масло! Благодаря!

П.С. Мъжа ми звънна-с уклончиво увъртане са му казали,че " източват фреона само ако има причина"  Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 06 юни 2013, 15:49 от Трапезица

# 422
Трапезица относително е наистина,20лв доплатих,с последно поколение машина са,така казаха,не разбирам!Климатика ми духа перфектно,явно е имал нужда само от допьлване!

# 423
Току що си взех един ваучер за хапване в "Острова" : http://rio.bg/oferta/2345/mesno-plato-za-dvama-s-pusheni-svinski … lv-vmesto-17-90lv. Мисля да отидем с мъжа ми и с детето в събота. Знам че имат детски пързалки и люлки. Ако ми хареса басейна може и да се престраша по-нататък да отида за плаж Flutter.

Какво мислите за тази оферта, пак от Рио:
http://rio.bg/oferta/2294/zabavlenie-6-opita-na-stenata-v-mall-g … no-kafe-za-9-80lv  ?
Чудя се. Thinking

# 424
  • Пловдив
Трапезица относително е наистина,20лв доплатих,с последно поколение машина са,така казаха,не разбирам!Климатика ми духа перфектно,явно е имал нужда само от допьлване!
Взех и аз моя изобще не духа качествено - да видим какъв ще ми е късмета с доплащането........

# 425
  • Sunshine state
По-назад в темата имаше много хубав отзив. Peace

# 426
  • Пловдив
Много съм доволна от ваучера за ресторант Острова от Грабо ! Пак ще отидем !

# 427
  • Пловдив
Момичета, имате ли идея дали скоро ще има промоция за почистване на лиже в салон Куин?

# 428

Защото се обадих на фризьорката, за да си запазя час (ваучерът е за подстригване) и тя каза, че иска да ѝ го занеса принтиран, както и бележката от EasyPay, като доказателство, че е платен.  Thinking За първи път ми се случва да ми искат тази бележка, аз по принцип я изхвърлям още щом изляза от банката и получа смс, че ваучерът е платен. Добре, че я запазих този път обаче  Simple Smile Ще опитам да ѝ занеса утре на листче номера и кода, пък дано да няма проблем  Peace
Хм,наистина странно.Чак пък и бележката от Изи Пей да иска.. newsm78 По коя оферта е това? Thinking

Ставаше въпрос за тази оферта: http://www.lapni.bg/offer/6694 Останах с много противоречиво мнение.  newsm78 Жената си свърши чудесно работата - пострига ме, изми ми косата, сложи ми ампула и дойде време за изсушаване (предния ден ми беше обяснила по телефона, че под "стайлинг" се разбирало да ми изправи косата накрая). Аз имам дълга и гъста коса и разбира се беше ясно от самото начало, че тази дейност ще отнеме време. По средата някъде каза, че ще пусне климатика, защото ѝ станало лошо от горещата струя от сешоара. Аз вече започнах да се чувствам виновна затова, че имам много коса  Laughing След това започна да ми обяснява, че изобщо не изправяла косите на момичетата с чупливи коси, пращала ги направо да си ходят; каза "Ако знаеш само колко ток ще ми струва това изправяне" и накрая взе да ми обяснява, че по принцип такова изсушаване струвало 25лв при нея, че в тези 7лв за ваучера почти нищо не можело да влезе...  Crossing Arms Аз взех да се чудя дали не ми намеква да ѝ додам някой лев, но реших, самият факт, че отивам там с ваучер би трябвало да подсказва, че не ми се дават 25лв за изсушаване...   Rolling Eyes Накрая работеше с такава досада, но все пак си свърши жената качествено работата - не мога да си кривя душата. Просто това мрънкане беше нещо ново за мен и исках да споделя  Grinning

# 429
Значи да знаем да не ходим.Защо пускат ваучери изобщо?Има някои,които искат да си привлекат нови клиенти и се държат разкошно.Обаче има и ужасни случаи.Добре,че е тази тема,че да си споделяме опита...
Аз днес мисля да си взема тези оферти:
http://grabo.bg/plovdiv/fish-spa-07wt7?affid=6540&affid2=7-приятелка ходи в този салон от години и е много доволна.
http://www.deals.bg/Zlatna-terapiya-za-litse--ozonoterapiya-samo … m_campaign=173#ta-никакви отзиви не можах да намеря,но ми хареса,че ми е близо и няма стискане Rolling Eyes

# 430
По-назад в темата имаше много хубав отзив. Peace

E, тогава малката ще ходи с баба и дядо с ваучер  Laughing Майка ми се чуди какви са тези ваучери, като и казах взе да иска да и показвам как да си купува, хахаха, смях. Joy

# 431
  • Пловдив

Защото се обадих на фризьорката, за да си запазя час (ваучерът е за подстригване) и тя каза, че иска да ѝ го занеса принтиран, както и бележката от EasyPay, като доказателство, че е платен.  Thinking За първи път ми се случва да ми искат тази бележка, аз по принцип я изхвърлям още щом изляза от банката и получа смс, че ваучерът е платен. Добре, че я запазих този път обаче  Simple Smile Ще опитам да ѝ занеса утре на листче номера и кода, пък дано да няма проблем  Peace
Хм,наистина странно.Чак пък и бележката от Изи Пей да иска.. newsm78 По коя оферта е това? Thinking

Ставаше въпрос за тази оферта: http://www.lapni.bg/offer/6694 Останах с много противоречиво мнение.  newsm78 Жената си свърши чудесно работата - пострига ме, изми ми косата, сложи ми ампула и дойде време за изсушаване (предния ден ми беше обяснила по телефона, че под "стайлинг" се разбирало да ми изправи косата накрая). Аз имам дълга и гъста коса и разбира се беше ясно от самото начало, че тази дейност ще отнеме време. По средата някъде каза, че ще пусне климатика, защото ѝ станало лошо от горещата струя от сешоара. Аз вече започнах да се чувствам виновна затова, че имам много коса  Laughing След това започна да ми обяснява, че изобщо не изправяла косите на момичетата с чупливи коси, пращала ги направо да си ходят; каза "Ако знаеш само колко ток ще ми струва това изправяне" и накрая взе да ми обяснява, че по принцип такова изсушаване струвало 25лв при нея, че в тези 7лв за ваучера почти нищо не можело да влезе...  Crossing Arms Аз взех да се чудя дали не ми намеква да ѝ додам някой лев, но реших, самият факт, че отивам там с ваучер би трябвало да подсказва, че не ми се дават 25лв за изсушаване...   Rolling Eyes Накрая работеше с такава досада, но все пак си свърши жената качествено работата - не мога да си кривя душата. Просто това мрънкане беше нещо ново за мен и исках да споделя  Grinning

Аз пък не съм доволна  Crossing Arms Бях с ваучер на подстригване + ампула + стайлинг. Подстригването как да е.. не исках нещо сложно, само връхчета.. подстрига ме май собственичката, но после понеже имаше друг час, стаилинга го направи едно младо момиче - или беше нова, или беше стажантка, защото доколкото разбрах, там се провеждат и курсове. Е.. постара се момичето.. доста време ми отдели.. чак се изнервих от продължителната процедура.. накрая ефекта беше що-годе добър, но след половин час имаше само бегъл спомен от стайлинга.. а до вечерта изобщо нямах прическа вече. Не бих повторила.. още повече след като чета какво е било отношението при Gex.  Stop

# 432
Въобще не съм доволна от фотосесията в студио "Пинк" - "фотографът" нямаше абсолютно никакъв усет за снимки, декори реално няма, някакъв смотан син тапет и един диван, и това е  ooooh! ooooh!

# 433
Момичета, някой има ли отзиви за салон за красота Дива в ж.к. Тракия - често пускат добри оферти и им се чудя  newsm78

# 434
  • Пловдив
Погледни предната страница...
Съветвам те да Не ходиш...момичето дори неможа да ме изсуши Whistling

Общи условия

Активация на акаунт