Признаха вегетарианството за психично заболяване

• 82 459
  • 2 544
  •   1
Отговори
# 1 305
  • София
Кристияне, за точно това пръскане не мога да кажа, защото нямам никаква информация. Предполага м, че в градски район е забранено да се садят зарзавати. Аз говоря за това какво се случва на село, а не с двете лехи домати зад къщата, колкото да си нарежеш две салати и да чоплиш земята като хоби и отпускане от напрежението.

# 1 306
Кристияне, за точно това пръскане не мога да кажа, защото нямам никаква информация. Предполага м, че в градски район е забранено да се садят зарзавати. Аз говоря за това какво се случва на село, а не с двете лехи домати зад къщата, колкото да си нарежеш две салати и да чоплиш земята като хоби и отпускане от напрежението.
Двете лехи са начин да се изхраня независимо.И това не е желателно политически.

# 1 307
А те с какво са торили? Нали и те са използвали това, което са успяли да свият от АПК-то или ТКЗС-то! Винаги остават някакви количества в почвата! А с времето и вие ще започнетее да торите, защото доматите ще започват да стават по-малки и по-малко, особено ако нещо се очертава неблагоприятно време, та ще гледате да компенсирате вложения труд и средства, иначе ще сте на загуба.

Доколкото разбрах са пръскали със син камък. Аз не съм компетентна, така че коментарите са ми интересни и полезни. Не мислим да пръскаме, защото си отглеждаме домашна продукция - ще преживеем разхода за поливане, ако нищо не се получи Simple Smile. Майка ми сее от 6 - 7 години и не са пръскали досега, а не се оплакват от по-малко продукция. Но пък аз и майка ми не сме някаква представителна извадка.

# 1 308
още не знаем как са построили пирамидите, как са направили Стоунхендж, как са качвали вода в градините на Семирамида.....

Как да не знаем, замесени са българи. Сега македонците ни оспорват повечето открития.  Wink

# 1 309

Много параноя, много нещо! Това ми идва малко като да търсиш под вола теле.

# 1 310
Винаги е възможно човек да се коригира и да научи нещо, когато има нужда и пропуски.
Виж, с войнстващата простотия битката е обречена.......... Tired

Обещавам да не спамя вече темата. Peace

# 1 311

Много параноя, много нещо! Това ми идва малко като да търсиш под вола теле.
Много неща ни се виждат параноя,после се оказват точно такива.
За да може да вьрви глобалния бизнес се налагат закони,които да лишат от независимост дребния човек,който се опитва да оцелее без чужда помощ.

# 1 312
  • София
ти на две лехи домати насред Германия ли разчиташ да се изхраниш!  newsm78

# 1 313
ти на две лехи домати насред Германия ли разчиташ да се изхраниш!  newsm78

Австрия.

# 1 314
  • гр. София
Наука е нужна на някои,за да докажат по научен път познанията на древните-обаче методите за сега не дават резултат!

Това много ми допадна  Peace

# 1 315
  • София
В момента спорят за постите по ТВ.
Според мен, при съвременния начин на живот, при едно нормално хранене, живот, работа, стрес и т.н. е безумие да си причиниш 40 дни вегански пост!

# 1 316
В момента спорят за постите по ТВ.
Според мен, при съвременния начин на живот, при едно нормално хранене, живот, работа, стрес и т.н. е безумие да си причиниш 40 дни вегански пост!

Затова в Западния свят, хората масово отказват по едно нещо по време на постите.

# 1 317
какво отказват в Западния свят ?
те не постят и без това ...

# 1 318

Затова в Западния свят, хората масово отказват по едно нещо по време на постите.

Какви пости в западния свят?  Rolling Eyes

# 1 319
Хората са постили докато са нямали хладилници и  поради чисто практични причини при oтглеждането на животните.

Общи условия

Активация на акаунт