

До балкана живея и по балкана ходя /а не се мъкна/ всяка седмица, та съм съвсем наясно какво има там. Не е като да се информирам от форума основно.

Сега кой какво "по- добре бил знаел" си е лично твое разсъждение. Необосновано по какъвто и да било начин, освен по форумско- клюкарски. Аз такива съждения не правя.
Чудесно,значи ходим по различни балкани-което не е лошо в крайна сметка.

Като си толкова наясно кажи къде са местата в Бг,където може да се изхранват животни от пасище целогодишно?Сигурно не живeeш там,щото бай Тошо на времето беше решил да прави република на младостта,ама не усля.Оттук насетна няма и как да стане.Условията са точно там,но пък за хора не става.
Смятам да не се занимавам повече с теб,че си правиш компилация от постинги,както ти утърва.Мoже би професионално изкривяване...Тук обаче не си на работа,така че попревключвай.
ми го е казвал един много добър кардиолог. Допреди 50-60 години случаите на инфаркт са били толкова редки, че е било трудно на студентите да им се покаже какво е това. Точно, когато масово започва да се готви с олио, вместо с мас, заочват да зачестяват случаите на инфаркт и въобще на сърдечно-съдовите заболявания. Сега се клати и теорията за добрия и лошия холестерол.
Фуражите са богати на омега 6 и става недостиг на омега 3.Животинските източници на омега 3 балансират излишъка на омега 6-това е цялата работа.Омега 3 от растителни(лена) не е балансира нищо,само допълва недостиг.