Признаха вегетарианството за психично заболяване

• 81 564
  • 2 544
  •   1
Отговори
# 2 415
  • София
а на мен маникюрът ми е най-отгледан, когато не ми се налага ръцете ми да са твърде често мокри - когато спра да готвя, мия и пр. Правена съм за принцеса, то к`во! Crossing Arms

# 2 416
  • София
ноктите се скапват от прекалено висока кръвна захар, т. че пак има връзка с храненето.

# 2 417
Ох, колко ми втръснало да слушам как хлябът е вреден.

и явно за да ти се угоди, трябва човек с глутенова непоносимост или силна зависимост от тестено да се тъпче с хляб, пък няма значение, че кр. му захар после скача до почти 20 и че от 2 филии дневно само след месец качва поне 5кг сланина на корема

Не си добре, честно... Първо, не знам защо смяташ, че се обръщам персонално към теб и второ - аз не твърдя, че човек с изброените проблеми трябва да яде хляб, особено за да ми се угоди.
Но това, че има такива случаи, не прави хлябът вреден за всички хора по земята, нали така? И месото, особено мазното, е забранено при различни заболявания, които сигурно не си и чувала, но това не значи, че здравите хора не трябва да го ядат. И аз имам алергия към котки, но не започвам да тръбя как е вредно хората да си гледат котки. Надявам се, че съм ясна.
Вие се подигравате на Краси за паелята, ама не сте виждали майка ми каква паеля паеля прави, затова  Laughing В Красината поне ориз има.

# 2 418
ноктите се скапват от прекалено висока кръвна захар, т. че пак има връзка с храненето.
Ох, ни нам, ни нам, захарта му е в норми, костната плътност- също, но маникюрът- хич. От там човекът ще е с кофти самочувствие. Ако не се оправи до есента как ще работи? Как?
Толкоз дофтори тука, няма ли някой цяр да предложи?  Cry
Благодаря на Котьо!
Наследствено викате- ми вярно, то и аз нямам маникюр- на ръцете- тънки, на кАрката- с лозарската ножица мога да ги режа само. А се счупи преди два месеца, таман по Трифон Зарезан.  Нямаше за големия син да си ги резне неговите, на палците му излизат от обувките.

# 2 419
Често е липса на Биотин,силиций и цинк."Терапията" трябва обаче да е най малко 3 месеца,за да има ефект.И косата расте Wink

# 2 420
Само косата ли, или и другата растителност  Laughing

# 2 421
Само косата ли, или и другата растителност  Laughing
По тялото има само коса,не знам за друга флора Laughing

# 2 422
Мъхове, може би, лишеи, гъбички... но ще навлезем във фауната вече след гъбите.  Laughing

Последна редакция: ср, 17 апр 2013, 10:37 от Judy

# 2 423
Е, вие, някои толкова пари дават за обезкосмяване, ще се вкарат в преразход.  Wink

# 2 424
Често е липса на Биотин,силиций и цинк."Терапията" трябва обаче да е най малко 3 месеца,за да има ефект.И косата расте Wink

Цинка и силиция са важни за костите,биотина пък е важен за костния мозък...Нормално е да рaсте косата и тя е "отпаден" продукт на костите.

Само косата ли, или и другата растителност  Laughing
Е, вие, някои толкова пари дават за обезкосмяване, ще се вкарат в преразход.  Wink

Цинка регулира хормоните,така че на други места не трябва да избива растителност. Simple Smile

# 2 425

Цинка и силиция са важни за костите,биотина пък е важен за костния мозък...Нормално е да рaсте косата и тя е "отпаден" продукт на костите.

Само косата ли, или и другата растителност  Laughing
Е, вие, някои толкова пари дават за обезкосмяване, ще се вкарат в преразход.  Wink

Цинка регулира хормоните,така че на други места не трябва да избива растителност. Simple Smile

Цинк помага при настинки,грипни симптоми.В комбинацията,която написах сьс силиций и биотин се получава силен бустер за растеж на нокти и коса.(кератин).

# 2 426
Да,знам-продават такива комбинации по дрогериите и аптеките.За настинка помага и калций,приет в усвоима форма.Тези минерли ги има и в разни билки и в удобни форми,не е нужно да се пият таблетки.

# 2 427
Понеже съм добра, ще ви кажа една рецепта, богата на цинк и калций - става и за за вегани, и за месоядни. 200 грама сусам се смила на брашно, смесва се с една чаша чубрица и половин чаша розмарин. Това нещо се сипва в 1 литър зехтин и се оставя 40 дни да престои, като всеки ден бутилктата се обръща, за да се размесят пластовете. После се ползва за овкусяване на салати вместо обикновен зехтин. Полезно е и за черния дроб.

# 2 428
Цинк помага при настинки,грипни симптоми.В комбинацията,която написах сьс силиций и биотин се получава силен бустер за растеж на нокти и коса.(кератин).

За цинка и настинките се убедих тази зима.
За бустерите - на мене те ми действат само на ноктите явно. Всъщност на тях и бустери не им трябват. Много здрави и никога никакви проблеми. С косата положението е коренно различно. Та ми е много смешно като видя добавки тип "за коси и нокти". Идва ми да питам "За коси или за нокти?". При мене двете неща нямат нищо общо като състояние и това не е нещо временно, а от както се помня.
Май всичко е ген.

# 2 429
  • на брега на морето
Понеже съм добра, ще ви кажа една рецепта, богата на цинк и калций - става и за за вегани, и за месоядни. 200 грама сусам се смила на брашно, смесва се с една чаша чубрица и половин чаша розмарин. Това нещо се сипва в 1 литър зехтин и се оставя 40 дни да престои, като всеки ден бутилктата се обръща, за да се размесят пластовете. После се ползва за овкусяване на салати вместо обикновен зехтин. Полезно е и за черния дроб.

Суперска рецепта! Розмаринът е изключително полезен за мозъка.

Джуди, вижте за ноктопластика като временно решение

Общи условия

Активация на акаунт