Време е за Икеа! - Тема 17

• 84 211
  • 759
  •   1
Отговори
# 720
Масата е страхотна, ползваме я вече 3 месеца. Комбинирахме с белите столове Инголф.
Стабилна е, за момента рядко се е налагало разгъване и от двете страни. Разгъната е само от едната. Устойчиво покритие, лесно се чисти. Като нова си е.

# 721
В старите теми беше коментирано за фабрики в БГ, които произвеждат маси и столове за Икеа, сега не мога да ги намеря.  Харесала съм тези:
столове Ingolf http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=26282
маса Ingatorp http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=82286
За столовете разбрах , че се произвеждат в Ст. загора, някой случайно да знае координати?

И друго да питам: с мъжа ми имаме спор за цвета на столовете. Аз искам бели, той твърди, че много ще се цапат, още повече, че сме с малко дете вкъщи. Ползващите бели столове имат ли подобни наблюдения? А какво мислите за комбинацията бяла маса+дървесен цвят столове?

# 722
# 723
  • София

И друго да питам: с мъжа ми имаме спор за цвета на столовете. Аз искам бели, той твърди, че много ще се цапат, още повече, че сме с малко дете вкъщи. Ползващите бели столове имат ли подобни наблюдения? А какво мислите за комбинацията бяла маса+дървесен цвят столове?

Столовете все пак са дървени, не са с дамаска, за да им трепериш. Ако имате черен стол и е накапан няма ли да го забършете? Ние сме с бели столове, дори възглавничката е бяла, не съм имала проблем, нито съм ги мислила като са купувани. Столът забърсвам, възглавниците се перат, проблеми никакви Simple Smile
Комбинацията е хубава, стига да ви се вързва на останалото обзавеждане  Peace

# 724
Аз имам Инголф в естествен цвят, още стоят един вид " на склад" и ги ползваме само инцидентно за сядане или за да се кача да взема нещо от високо. За мен проблем е това,че дървесината е много мека и бързо се очукаха, а не знам като направим трапезарията и преминем към ежедневна употреба, какво ще стане  ooooh! Иначе са много готини и препоръчвам офертата на Magrat 2007.

# 725
Здравейте, момичета!
Имам един въпрос за карта Икеа. Не съм от София. Подадох документи по интернет и вече съм към края на процедурата по издаването. Днес ми изпратиха да подпиша  общите условия. Там пише, че с картата се пазарува в търговския обект на ПОС-терминала. Оказва се, че може да се ползва само на място. Така ли е? А аз имах планове да пазарувам по интернет, защото съм много далеч от Сф...

# 726
  • София
В Икеа не може да се пазарува по интернет. Ти говориш за карта на Пощенска банка, която работи с Икеа. Другата е Икеа фемили, която също важи само в магазина.

# 727
  • София
Amica, ние имаме Ingolf бели. Ползваме ги от година и да ти кажа цапането не е проблем, чистят се лесно, но както и Амели е писала, много е мека дървесината и по краката са се поочукали леко.

# 728
# 729
Аз писах в Продавалник по предложението на Magrat, но нямам отговор все още. Страшно много харесвам столовете, но ако действително е толкова мека дървесина...ми се струва множко 95лв. на стол  Naughty

# 730
  • Варна
Направо ме разочаровахте за столовете Инголф. Laughing Аз си мислех, че при тези, които са в естествен дървесен цвят може да има проблем, понеже са от иглолистна дървесина, но на белите пише, че са от бук/каучуково дърво и си мислех, че ще са по-здрави, все пак едно е бук, друго е иглолистна дървесина. И на мен много ми харесват, но сега съм направо раздвоена.

Някой сеща ли се какъв беше адреса на магазина в Стара Загора, в който правят столове за Икеа, че ще ходим там и да погледна какво предлагат?

# 731
адреса на магазина в Стара Загора:
ул.Средна Гора- кръстовището на Калояновско шосе и ул.Промишлена Peace

# 732
Аз често пътувам до там, моля ако някой го посети да даде отзиви дали има смисъл да ходя. Ако предлагат нещо на нормални цени веднага тичам. Интересуват ме столове и маси   bouquet

# 733
  • Варна
Аз Веси, благодаря за адреса!  bouquet

Ние ще ходим до Ст. Загора този уикенд и ако отидем до магазина после ще споделя какво има.

# 734
  • Стара Загора
Съвсем нормални са цените в магазина. Маси и столове има.
Скрит текст:
KAUSTBY  столовете струваха около 26 лв преди. Детския стол струваше 14 лв http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=6182

Общи условия

Активация на акаунт