Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за педиатрите в района на Младост?
Какво е запис на тонове и кога започва?
Какви са препоръките за справяне с кашлицата и възможните контракции по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за педиатрите в района на Младост?
-
Какво е запис на тонове и кога започва?
-
Какви са препоръките за справяне с кашлицата и възможните контракции по време на бременност?
-
Какви са мненията за лечението на лишеите по време на бременност?
-
Какво представлява кардиотокографията и какви са препоръките за нея?
И после, ако някои се оплаче че собствениците на частни фирми са гадни и не плащат- моят е адски коректен плаща всичко и на време, че и бонуси има, ама ето несериозни хора- 100 пъти питах харесва ли и работата смята ли че я устройва- дада и и сега айде чао
особено бебешорски...
Говорих с нея, че съм с Хашимото и тя попита дали мисля да кърмя и дали ендото ми е разрешил да кърмя

После ми беше много криво, бебо мн се вълнуваше, корема ми ту се издуваше ту нещо изпъкваше от една ,от друга страна, и някакви чести, но тъпи болки по целия корем, притесних се и веднага си легнах . Сутринта усещах някава тежест ниско в корема, сякаш скоро ще ми идва , но сега съм добре. Утре ми е последния работен ден и с нетърпение чакам .