Отговори
# 360
katerina_d, този в Тракия ми е идеално удобен, мисля да го посетя тея дни. Мерси за инфото.

# 361
Sunny, да са Ви живи здрави сладурите и бързо бързо да наваскат с килограмите, важното е че са добре Hug Hug Hug Hug Hug
Дидолиния, в този в тракия няма толкова неша, в този до Тед и там бяхме има мнооого повече дрешки, а и този в Тракия е гадната продавачка, за която бях разказвала.В джъмбо също имам много сладки дрешки , да ти кажа по-хубави са за момченца според мен, може и до там да идете да си харесащ някои неща.
На мен вчера ми беше много зле- едвам се прибрах от работа, кръвбото ми беше паднало много болеше ме глава и коремът и просто се строполих в леглото и до вечерта не мръднах.На всичкото отгоре тази, която я обучавах за обекта ни цяла седмица( не за моето място, но все пак я обучавах като нали най-знаеща) напуска и това значи че трябва да обучавам наново на обекта и трябва да обикалям по етажите на сградата да показвам апартаменти пеша, а това ми тежи. ooooh!И после, ако някои се оплаче че собствениците на частни фирми са гадни и не плащат- моят е адски коректен плаща всичко и на време, че и бонуси има, ама ето несериозни хора- 100 пъти питах харесва ли и работата смята ли че я устройва- дада и и сега айде чао ooooh!

# 362
добро утро!
didoliniq, бих те посъветвала да си поръчаш от чужд сайт дрешки отколкото да обикаляш в Пловдив, или в продавалника наистина ако има нови неща, не съм гледала, но предполагам има.
имам впечатления от пловдивски магазини  #Crazy особено бебешорски...
дано намериш нещо все пак и там, но си е сигурно доста обикаляне.
аз обичам да поръчвам през нета, а за такива дрешки няма какво да му мислиш, носят се малко, стига да са памук и размер - няколко 0м, другите до 3м, мисля, че няма да има проблем.
а и като идея само, че и аз съм близнак, но с брат де, може едни и същи модели, а пък в различни разцветки.
най-добре за начало камизолки, които се прехвърлят отпред, боди с предно закопчаване, цели гащеризони с предно закопчаване, при които само се намушват ръцете и крачетата без да се вдига бебо да се промуши главичката. и ританки с петички, отгоре чорапки да не се изхлузват отдолу.

nanina, много кофти с колежката ти, но хора всякакви, не се знае и каква е причината наистина, но някои особено тези, които тепърва навлизат в някакво поприще са доста плахи, не са наясно какво искат, нито какво да очакват, не са уверени в собствените си сили и бързо се отказват. дано намерите решение, пък може и тя да се разубеди ако поговориш с нея.
все пак - успех, а това с етажите е кофти, особено нагоре  Crazy

как сте, другите коремчета?
и бебоците?

# 363
  • София

Привет и от мен  Hug

Минавам да честитя и на мама Съни Гърл близначетата. Да са й живи и здрави и бързо да папкат и да ги изписват  Hug

Вчера си избрахме най-сетне педиатър, много съм доволна, че си имаме  Hug
Но.. имам и ужасно притеснение  Tired Говорих с нея, че съм с Хашимото и тя попита дали мисля да кърмя и дали ендото ми е разрешил да кърмя  Shocked
Оказва се, че много зависи от нивата на ТСХ през бременността, както и дозата на Л-тироксин за след раждане дали ще се разреши да се кърми... Начев не ми е казвал, но аз и не съм питала..
Тя каза, че за Хаши, трябвало хормона през цялата бременност да е бил около и под 1.5, а дозата след раждане да не надвишава 75 мг. Аз ТСХ го държах, така че това няма да е проблем, но съм на висока доза (преди да забременея бях на 75 мг точно...) Ще се опитам скоро да се видя с Начев и да го питам и за това...

# 364
  • Бургас
Добро утро Hug

Не съм ви чела назад, видях последните постове само.

Нанинка, пази се, ти и бебето в момента сте по-важни от работата Hug

rainy... , аз ги питах вече няколко пъти за кърменето, най-вече този лекар от Варна, защото на нашите тук много не вярвам. Каза ми, че няма проблем да кърмя, аз в момента съм на 50 Л-тироксин, само трябвало да го вземам през нощта, преди най-голямата пауза между кърменията. Последният път ТСХ ми беше 1,94, сега този месец колко ще е не знам, но нищо не ми е споменавал за стойностите на ТСХ и т.н. Rolling Eyes Кажи, моля те, какво са ти обяснили и на теб.
Иначе чета, че много майки пиейки Л-тироксин си кърмят ... Thinking

# 365
  • София

Мон.. педиатърка ми го каза, чакам да се видя с Начев, за да разбера какво точно има предвид. Иначе да, много майки на Л-тироксин си кърмят. Ти си на ниска доза 50 мг, така че няма от какво да се притесняваш. Обещавам като се видя с Начев да докладвам веднага  Hug

# 366
за кърменето да питаме и консултант, с червено?
и аз имам позната дето кърми бебока си, но не знам на каква доза беше... не сме си говорили за това.
и за колко време действа, както упойка за зъб например ли е, 2 часа след това може да се кърми като се пие поне един литър вода или това се натрупва в организма  newsm78

дано наистина няма проблем и да може да си кърмите  Hug
все пак не може да няма вариант дори с изцеждане, поне първите месеци.

# 367
  • Бургас
Да, jos, добра идея. Hug

Забравих към кой точно трябваше да се обърна, но моля, ако консултантът по кърмене е наясно, да пише при каква доза Л-тироксин/Еутирокс може да се кърми и има ли значение колко е стойността на ТСХ през периода на кърмене /или колко е била преди това? Ясно е, че ендокринологът би трябвало да знае най-добре, но все пак още няколко мнения, не са излишни.

# 368
Здравейте ,момичета! Отново честито за 2-та бебоци!Да са живи и здрави, и дано Лилия скоро да не е на апаратно дишане !
Снощи се прибрахме късно с мъжа ми от работа .Имаше тежка катастрофа на Околовръстното  и си отчакахме  Sad  После ми беше много криво, бебо мн се вълнуваше, корема ми ту се издуваше ту нещо изпъкваше от една ,от друга страна, и някакви чести, но тъпи болки по целия корем, притесних се  и веднага си легнах . Сутринта усещах някава тежест ниско в корема, сякаш скоро ще ми идва , но сега съм добре. Утре ми е последния работен ден и с нетърпение чакам .

# 369
Мон, на мен Начев ми увеличи дозата на Л-тироксин преди седмица.От 50 мг на 75 мг.Каза, че като видим стойността на ТСХ след месец, ще видим с каква ще продължим.Но при всички случаи ще пия и след като родя.Съмнявам се това да влияе на кърменето.

# 370
  • Бургас
Трябвало просто да има минимум 2 часа между хормона и кърменето, по възможност да се пиел през нощта, преди най-голямата пауза. Само това ми казаха да спазвам на мен.

Най-после ми мина варицелата, карантината и всичко останало, отивам след малко на АГ да видя бебка как е.

Последна редакция: вт, 26 мар 2013, 12:47 от Мон...

# 371
Здравейте.
На мен ми е все още зле.Боли ме ниско долу, кръста също.  Не мога да си изнамеря поза, в която да се позиционирам и да почувствам облекчение.  Будих се и 2-3 пъти през нощта и ми се повдигаше.   
Има вирус ми казаха.Повръщане и отпадналост.Да не би това да ме е хванало.Но не съм повръщала, само си се гади.

# 372
здарвейте ,моми4ета  Hug
минавам да се разпиша ,4е след малко ще идва една приятелка с детенцето си да играят с нашата госпожица  Hug
Sunny Girl,aз ти 4еститих ве4е за бебоците  Hug да са живи и здрави!!!Но едва сега видях 4е си имате още 2 малки де4ица  Hug Браво  на вас,ти си мама -герой!  Hug Heart Eyes
Нанинка,наистина ве4е е време да се отдадеш на пове4е по4ивка Peace
Belle,дано се оправяш по-скоро от вируса,4е то не стига 4е ве4е ни е тежи4ко и трудно,ами и с вирус е съвсем кофти...

# 373
  • Бургас
rainy..., преди малко четох, че според най-новите изследвания ТСХ почти не преминавал в кърмата и мами дпри и с висок ТСХ си пият хормона и кърмят.
Ти питай пак де, аз само казвам какво съм срещала като мнения, че вече толкова горчив опит с лекарите натрупах, че за нищо не се доверявам само на един.

# 374
  Hola  Mr. Green
  Толкова съм била закъсала за движение след това лежане, че днес за пръв път в живота си чистих се кеф  rotfImao rotfImbo rotfImao Изчистих бебешката стая, първата партида парцалчета са в сушилнята, живот и здраве след два- три дни всичко ще е подредено под конец  Mr. Green
 Момичета, дано да можете да кърмите без проблем  Hug

Общи условия

Активация на акаунт