Отговори
# 375
Тъкмо минах при зъболекаря и сега чакам ММ, че е на стола - много го мъчат него милия и постоянно има проблеми със зъбите. За щастие моите са добре, каза че нямам нищо спешно, а само 2 пломбички за подмяна, но ще ги прави ако имам проблем с тях ooooh! Питах го дали са ми възпалени венците, но той каза, че ако не се мият хубаво зъбите и ако не се ползват конци за почистване, тогава има вероятност да ми се възпалят. Иначе вторият триместър е най-подходящ да свършите и тази работа със зъболекаря Grinning А аз оставам да си чакам поне още час Crossing Arms

# 376
Аз ще кърмя стига да има с какво де, ама точно той е много отворен и си мисли, че то спи като него непробудно цяла нощ Twisted Evil ама ще има ела виж за кво реве тва дете Joy
Майтапим се, аз мисля да не го уча така ами да си спи на креватчето, защото после като порасне няма оправия Whistling

# 377
Божеееееееее Данииии аз си пиша, че  те чакам с изследванията днес!!!
И сега се опитвам да изчета и какво да видя  Shocked Искренно с най-големо съчуствие и мъка, даже думи нямам да се изразя и плача за теб!!! Болката е огромна ..... съжалявам с цялото си сърце!!!

# 378
Аз откровено си признавам, че не го искам на раждането. Не става въпрос да го жаля или да му спестявам някакви гледки, ами просто  аз съм такава, че в напрегнати, трудни ситуации всякакви хора ще ме дразнят  Mr. Green а най-малкото пък да ми се бута около мен  Mr. Green
Аз сега трябва да отида да си оправям болничния  ooooh! за един коректор ме върнаха... защото акушерката ми написа веднъж годините, но после видя, че преди две седмици съм навършила други и ги поправи с коректор. Иии ми го върнаха, трябавло подпис и печат, че корекцията е направена от нея... луда работа

# 379
Аз пък моя не го искам на раждането! Аз за мен ли да си мисля, за бебето ли, него ли да го гледам?! Той се побърква около мен, ако нещо не съм добре. Няколко пъти съм имала паническа криза ( или не знам точно какво) докато сме заедно и е ужас. Той ме гали, прегръща, пита ме как съм... а аз искам само да ми се махне от погледа и да не ме закача докато се свестя.

А бабата много си я искам след раждането! Вече съм направила план, как баба и внуче се гледат, докато аз покорявам нови учебно-професионални върхове. Да, да, знам че няма да ми се получи точно така, ама чакам да се случи нещо от 3 години и то ще вземе да стане точно октомври месец. Вече съм си казала на проекто шефката, че ще ми слага кошарка в ъгъла  Crazy

Цитат
Няма как мъжете да реагират като жените на бременността.
И по-добре! До сега да сме се избили, ако и той беше толкова нервен и уморен, пък и кой щеше да готви и чисти  Joy Я по-добре мен да си ме тресат хормоните, пък той да е стабилен

Последна редакция: чт, 21 мар 2013, 13:14 от new leaf

# 380
Памперсче - сякаш и при мен взе да отшумява и се чувствам по-добре сякаш по часовник с влизането във втория триместър. Незнам дали е внушение или просто така си е редът на нещата. Дори и да го има то  Sick е вече супер търпимо и не ме тормози така както преди. Ще послушам съветите ти за водата, знам колко е важна...вече ще ми понася и по-добре. Минах директно на Вомитусхил и ако действително нямам повече такова гадно гадене, дори няма да се наложи да мина към деган-а
Sonderzeichen - на прегледа бях в 13.1 ден и точно толкова отчете и апаратурата му. Доволна съм, не се тутка, не се прави на важен, говори само по същество, не те шашка. Гледа си работата човека. При мен всичко е наред и си отдъхнах страхотно
ух сега изчетох и неприятните новини, дано вече няма такива.
Танише - и аз съм на твоето мнение за присъствието на мъжа по същата причина и отказвам твърдо

Използвам случая да питам - вие започнахте ли да се насочвате към екипи? Как става тази работа, че нещо ми е мътна Индия

Последна редакция: чт, 21 мар 2013, 14:19 от Diadra356

# 381
  • До морето :)
За присъствието на раждането - НЕ, НЕ и пак НЕЕЕЕЕЕЕЕ! Вече съм минала през това и за мен в раждането няма нищо красиво. Нито ще мога да се съсредоточа, нито нищо. Идва един момент в който не можех да мисля, камо ли да търпя някой около мен. А при самото раждан - нямах сили за нищо, бях толкова уморена, само слушах докторите и машината за тонове. Трябваше ми цялата сила, за да се съсредоточа и да родя бебето. Ако мъжът ми беше там щеше да ми пречи, да трябва да ги мисля и него, не дай с Боже, да ми дава акъл или кураж, щях него да сложа на кушетката да ражда.  Joy

За кърменето - пак ще се кърмим, но този път ще го науча да пие и от шише. С Елена бяхме само на кърма и до 10-тия месец нямаше мърдане, не искаше шише и това беше. Не можех никъде да отида, а вече трябва да си взимам изпитите, че нямам време и ще си загубя студентските права.

# 382
за кърменето-и аз се надявам да кърмя бебка,но да видим-Марти можах само 2 седмици да го кърмя...
ох,толкова съм се настроила за момиче,че чак говоря за бебето в женски род  Heart Eyes

# 383
здравейте,мамчета Grinning :как сте,много мразя мрачното време,направо ми пада турбото Mr. Greenаз токущо си проверих резултатите от БХС ДАУН 1 от 8100.,ЕДУАРДС 1 от 11000.какво означава,от клиниката още не са ми съобщили резултат?

# 384
  • Пловдив
Здравейте, момичета! Ще се радвам да ме приемете в групата на септемврийските мами. Досега надничах плахо от балкона. Следя ви от началото, но имах един мисед в края на юли миналата година и от суеверие и страх исках да се поуспокоя, че бебето е добре и тогава да се запиша в отчетна тема. Миналия път се записах почти веднага след теста и после ми беше много тъжно. Иначе  се казвам Петя, на 34 години съм. Това ще ми е трето детенце и много се надявам на момиченце, защото имам двама големи батковци. Мислех, че съм приключила с ражданията, но преди време се разведох и въпреки, че се бях заклела повече да не се обвързвам, се оказа че никога не е късно да станеш за резил. Това в кръга на шегата. Днес бях на ФМ и бебочето е добре, развива се чудесно и вече мисля да се отпусна и порадвам на състоянието си. Утре ще дам кръв и за БХС. Терминът ми е 25.09. Голяма дунда съм, но сега по-важно ми е бебето. Качила съм само кг от началото, но апетитът ми е доста стабилен и направо не знам какъв хипопотам ще стана до края. Ще се радвам да ме добавите във ФБ групата. Извинете за дългия пост.  Embarassed

# 385
-Petia- , добре дошла, лека бременност ти желая и накрая едно хубаво момиченце, което батковците да пазят  Mr. Green

# 386
Добре дошла Петя  Hug Щом надничаш знаеш, че тук всички сме много готини  Joy Добре дошла  bouquet Пожелавам ти бременост до термин и на финал мома. А нали знаеш не казвай никога никога:)  Възхищавам се на жените и майките на повече деца за смелостта   bouquet За ФБ групичката пиши на Pampers тя е сладурката, която добавя.

# 387
Здравей -Petia- ,добре дошла   bouquet лека бременост и една прекрасна принцеса на финала Simple Smile

# 388
  • Пловдив
Много сте готини всички- за това спор няма!  newsm51 Докторът днес каза, че е рано да се види пола, но това обикновено го казват, ако не се вижда мъжки атрибут. Важното е да е здраво, за таткото ще е първо и съответно ще е щастлив при всички положения.

# 389
  • София
Здравейте!

Петя, радвам се, че е разписваш тук Hug  Интересно съвпадение, но и моето бебе върви с термин 25.09, днес бях на ФМ, а утре ще ходя за БХС Laughing

Да кажа за ФМ - всичко изглежда наред.  Най-вероятно пак ще е момиченце.  Аз тъкмо се бях понастроила за момченце, но и женско няма да го върна Laughing  Докторката, която ме гледа, ме посъветва все пак да направя БХС, така че утре ще отида да дам кръв. 

Цитат
Няма как мъжете да реагират като жените на бременността.
И по-добре! До сега да сме се избили, ако и той беше толкова нервен и уморен, пък и кой щеше да готви и чисти  Joy Я по-добре мен да си ме тресат хормоните, пък той да е стабилен

Добре казано Laughing

Общи условия

Активация на акаунт