Парфюмни размисли и страсти - 170

• 52 837
  • 710
  •   1
Отговори
# 75
  • на североизток от Рая
 Имам малка отливка от
 Вчера си пръснах скромно два пъти зад ушите. И установих, че е много трудно да го опиша. Свеж и някак хладен ми се стори. Непрекъснато ме лъхаше аромата. На моменти усещах нещо, което не е мое, но въпреки това го харесвах. Дали белите цветя ме дразнеха?

През целия ден се чувствах като леко ударена по главата, но не дотам зашеметена.

От любопитство днес отново си пръснах. Същата работа - хладен аромат, траен и се усеща от сутринта досега. Пак съм пръснала съвсем малко. Май си заслужава парите този парфюм, че не са и много за 30 мл.

# 76
  • София
Ох, и аз искам хладен аромат... точа се на Bvlgari Eau Parfumee au The Blanc, но само от една проба, наред с много други неща, ме е страх да не съм се объркала. Понеже е унисекс, а аз не харесвам такива, да ви питам - има ли и най-малък намек за мъжественост?
А как е Eau Parfumee au The Rouge Bvlgari http://www.fragrantica.com/perfume/Bvlgari/Eau-Parfumee-au-The-Rouge-146.html спрямо него?  Hug

# 77
  • София
Mini Rebel, скоро бях писала за Eau Parfumee au The Rouge Bvlgari. Определено е интересен аромат, който изисква щателно проучване и тестване. От едно пръсване на моята кожа изби първоначално страхотен черен чай, тръпчив, много ароматен, а след време се появиха рози (въпреки че в пирамидата не виждам такава съставка). В никакъв случай не е сладък. Мисля, че неговия сезон би бил пролетта. Eau Parfumee au The Blanc Bvlgari не го познавам, но гледам, че го сравняват с Omnia Crystalline Bvlgari, на който определено не съм му фенка.

Другият, който ми предложиха да тествам тогава, беше A Scent by Issey Miyake Issey Miyake.
neli mar4, аз усещам много зюмбюли в него, да не би това да е съставката? А може би от комбинацията с лимона, кедъра и върбинката? Хубав е.  Simple Smile

# 78
  • София
За мен също Eau Parfumee au The Blanc Bvlgari има много допирни точки с Omnia Crystalline Bvlgari. Eau Parfumee au The Rouge Bvlgari ми избива на чубрица, но не е ядивен и всъщност е доста приятен. И двата при мен не дават никакви директни мъжки индикации.

# 79
  • София
Scintillia, Атти, благодаря  Hug ще гледам да пробвам пак и двата чая на Булгари Simple Smile

# 80
Някой може ли да сподели впечатления за http://www.fragrantica.com/perfume/Laura-Biagiotti/Biagiotti-Due-Donna-1743.html - трайност, става ли за пролет-лято и т.н.?

# 81
Имам малка отливка от
 Вчера си пръснах скромно два пъти зад ушите. И установих, че е много трудно да го опиша. Свеж и някак хладен ми се стори. Непрекъснато ме лъхаше аромата. На моменти усещах нещо, което не е мое, но въпреки това го харесвах. Дали белите цветя ме дразнеха?

През целия ден се чувствах като леко ударена по главата, но не дотам зашеметена.

От любопитство днес отново си пръснах. Същата работа - хладен аромат, траен и се усеща от сутринта досега. Пак съм пръснала съвсем малко. Май си заслужава парите този парфюм, че не са и много за 30 мл.
Този парфюм е не само хладен, а мирише на препарат и е силно химичен. Много лошо попадение от бранда. И все на него ми предлагха тестерчета при разни покупки. Явно правя такава физиономия, че престанаха. Laughing Розовия е не по-хубав. Whistling

# 82
Относно тестерчетата искам да ви питам нещо. Рядко пазарувам от Дъглас, но имам впечатления, че преди поне даваха мостри за разлика от Бюти зоун, където винаги са били стипцави. Последните два пъти ,когато пазарувах, направих една сметка от почти 100 и една от 150 лева и...... ни тестер ни дявол. Стана ми някак тъпо да си искам, да не съм за някакви 2-3 милилитра от нещо, което е почти сигурно ,че няма да харесам.  Joy Но пък е обидно, защото в Германия съм пазарувала и за доста по-малко пари, пък тестерът е нещо задължително. И се питам, и при вас ли е така? Побългарихме ли и Дъглас или нещо аз не съм им симпатична, та не пускат и грам/милилитър/ аванта? После ще чакат да купя още нещо от тях, ...... на куково лято. Sick

# 83
  • Belgium
*Emia* Beauty Zone и Douglas са под една шапка в България и мениджмънта е един и същ.

Може би това отговаря на въпроса ти  Laughing

# 84
Не, не отговаря. Hug На книга може и да е един и също, но от Бюти зоун не съм видяла нито една мостра. Дъглас явно вече ги следват и то в отрицателен смисъл.  Grinning

# 85
Всъщност рядко пазарувам в Дъглас, но последно миналият месец при някакви покупки, които не помня ( не парфюмни) си получих мостри, както всеки път преди това. Wink

# 86
  • София
Хм, и на двете места са ми давали мострички, но като се замисля, все съм си правила устата. Последно в Дъглас ми дадоха без да си искам, но консултантката така го изтъкна че ми дава мостричка, че все едно е направила нещо, кой знае какво. А доколкото знам за това им дават мостричките, да ги раздават.  Close Единствено от Сефора са ли давали мострички без да си искам. Направо ми слагат в чантичката при покупката. И това е винаги. 

# 87
Цитат
ПП А парфюмите на Fragonard, трайни ли са? Нещо от бранда да ми предложите, цветно, розесто, пролетно? И трайно.Hug

BBeLLa, имам и познавам само Diamant Fragonard, изключително траен и шлейфов, трайноста му е съпоставима с Монталските парфюми , то и шишенцето е подобно-метално.
Не е изцяло цветен има и ванилия и карамел,но не е и гурмански парфюм.Не го ползвам много често, защото е обсебващ,усещам го цял ден и отнема пространството ми.Така ,че ако търсиш трайност няма да сбъркаш с Fragonard, предполагам и другите парфюми ще са така трайни.

# 88
  • Чукарландия
Цитат
ПП А парфюмите на Fragonard, трайни ли са? Нещо от бранда да ми предложите, цветно, розесто, пролетно? И трайно.Hug

BBeLLa, имам и познавам само Diamant Fragonard, изключително траен и шлейфов, трайноста му е съпоставима с Монталските парфюми , то и шишенцето е подобно-метално.
Не е изцяло цветен има и ванилия и карамел,но не е и гурмански парфюм.Не го ползвам много често, защото е обсебващ,усещам го цял ден и отнема пространството ми.Така ,че ако търсиш трайност няма да сбъркаш с Fragonard, предполагам и другите парфюми ще са така трайни.

Благодаря, Allysbouquet

# 89
  • София
Цитат

Благодаря, Allys!  bouquet
Подкрепям.
В Диаманта на Фрагонар има доста осезателно пачули, подобно на това в Ейнджъл, ванилията е доста по-обрана в сравнение с Ангела.

Белла, познавам Диамант, Солей и Belle de Nuit от Фрагонар - нито един от тях не е лек, свеж и пролетен. Цветни са, но плътни и сладки.

Общи условия

Активация на акаунт