Черен списък на храни и хранителни продукти - 5та тема

• 160 265
  • 635
  •   1
Отговори
# 135

Относно домашното мляко и сирене - крайно не препоръчително за бебе! Наистина гаранция за хигиената няма. Откъде можете да сте сигурни,ч е животното не е болно от нещо? И аз не бих рискувала. ПРепоръчвам за целта Елена. Боженци го развалиха също.
Абсолютно! Преди година, две имаше листериоза плъзнала например. И салмонелата също не е шега. 
То рядко ама.. веднъж да те хване язък за цялата здравословност...

# 136
  • София
Не виждам да е споменато, а като стана дума за захранване, ние ползвахме сирене "Съединение". Не е много евтино, имат краве, овче и козе (миришат си;-) ). И досега си го търсим и взимаме.
То стана за белия списък май.

# 137
  • в сърцата на децата <3
Прясно мляко Лазарова - съвсем прясно по етикет, но вътре в опаковката - Sick вкиснато!

# 138
Повече никога няма дори и да вкуся каквото и да било от Домлян. Киселото мляко е наблъскано с несметни количества калциев двухлорид. Предизвика ми ужасно разстройство, с много силни болки. Не знам ако го беше яло малко дете и не може да каже какво му е, как ще се чувстват родителите му? Щом има в млякото защо да няма в сиренето, кашкавала?

А щом има толкова двухлорид неописан, естествено на опаковката, защо да няма и растителни мазнини? Въобще не бих се учудила!

# 139
  • Бургас
Повече никога няма дори и да вкуся каквото и да било от Домлян. Киселото мляко е наблъскано с несметни количества калциев двухлорид. .......
А как разбра за наличието на калциев двухлорид? newsm78
Доколкото съм запозната това е добавка, осигуряваща по-голяма твърдост на сирената. За първи път чувам за влагането и в кисело мляко.

# 140
Повече никога няма дори и да вкуся каквото и да било от Домлян. Киселото мляко е наблъскано с несметни количества калциев двухлорид. .......
А как разбра за наличието на калциев двухлорид? newsm78
Доколкото съм запозната това е добавка, осигуряваща по-голяма твърдост на сирената. За първи път чувам за влагането и в кисело мляко.

Жестокото разхлабване на стомаха. Освен в сирене, го слагат и в млека, и в кашкавали. Можеш да провериш, има продукти, на които честно е описано. Peace

# 141
Лошо, никога не ми е првило впечатление наличието на калциев двъхлорид... Thinking Сетих се какво беше онова сирене по БДС, което изчезва във вода. На Бор - Чвор. Но пък кравето им масло е хубаво.

# 142
А за млечни продукти Мероне имате ли мнение? Аз май съм доволна, поне на вкус са добри, но честно казано Добрев досега най много са ми харесали. Не отричам, че и обстановката там ми допада. Скоро пробвах и друга млекарница до нас, но само мляко съм си вземала до сега.

# 143
С отвращение добавям тук пластмасови плочки със странното име кори за лазаня Divella от Billa.Вари ги-печи ги-все изглеждат и имат вкус(ако успееш да ги преглътнеш,то е полусдъвкани) на пластмаса.Бяха единствените в магазина и не ми се обикаляше,но категорично никога повече не бих взела такъв боклук,ако ще и без пари да е Sick Sick Sick

# 144
  • Sofia
А за млечни продукти Мероне имате ли мнение? Аз май съм доволна, поне на вкус са добри, но честно казано Добрев досега най много са ми харесали. Не отричам, че и обстановката там ми допада. Скоро пробвах и друга млекарница до нас, но само мляко съм си вземала до сега.

Доста ги развалиха Мероне в последно време. Купувахме козе кашкавал преди. но в един момент стана прекалено солен. Минахме на краве, той пък стана доста мазен. Последно купихме краве и беше с мухъл вътре и оттогава не сме купували.

# 145
Кисело мляко Мизия Милк (само как звучи милк до българското Мизия Crazy) - не ми хареса изобщо. Констистенция - крем, като сгъстено с нещо си прясно мляко.

# 146
Здравейте, днес пазарувахме от Карфур. За първи път реших да опитам нещо произведено за тяхната верига, а именно бисквити сандвич Carrefour discount. Останах меко казано потресена и още ми става лошо като се сетя за мириса и вкуса им. Миришат на нещо средно между кучешка храна  Sick(всеки е подушвал като е обикалял магазините) и на място където са отглеждани мишки. След консумацията им те присвива стомаха и дълго време ти е кисело в устата. Абсолютен боклук, който в момента е на промоция в брошурата им.  Ако и другите продукти на  марката Carrefour са като тези бисквити, не знам как ще им върви търговията с тяхната марка.

# 147
Здравейте, днес пазарувахме от Карфур. За първи път реших да опитам нещо произведено за тяхната верига, а именно бисквити сандвич Carrefour discount. Останах меко казано потресена и още ми става лошо като се сетя за мириса и вкуса им. Миришат на нещо средно между кучешка храна  Sick(всеки е подушвал като е обикалял магазините) и на място където са отглеждани мишки. След консумацията им те присвива стомаха и дълго време ти е кисело в устата. Абсолютен боклук, който в момента е на промоция в брошурата им.  Ако и другите продукти на  марката Carrefour са като тези бисквити, не знам как ще им върви търговията с тяхната марка.
Е, ти па що го яде този сандвич, щом мирише лошо?! Другите им продукти са хубави, бисквитите, кренвиршите и детските пюрета от плодове  Wink

# 148
От много години не бях купувала българско масло, но поради лоши стечения взех масло на Верея - отвратително е! Нещото е маргарин с мирис на гранясала мазнина. ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 149
Торти Кабиле, не знам точно в кои вериги се продават, купих я от квартално магазинче.. СУХА, КОРАВА, И НАБЛЪСКАНА С МАРГАРИН..по противен ''десерт'' не бяхме опитвали! Със срок на годност 45 дни..направете си сметката. Предполагам и другите им продукти са толкова ''качествени''.  Sick #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт