НВ-ВМХ - част 57

• 47 752
  • 733
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Хм, това за захарта е много интересно  Rolling Eyes Благодаря!

Шоки, аз отново да те помоля, разкажи накратко твоята история, защото по-нагоре спомена някои неща и много ме заинтригува  Embarassed

Аз днес съм решила да карам само на вода. Втора седмица приключвам и нямам нито мм. или грам резултат  Cry
Вероятно черния шоколад, който ядох тая седмица ми спъна нещата ... вече съм изчистила и млечни и всичко, основно ям яйца и месо, с минимум салата и никакво мърдане засега  Close

# 601
И аз се присъединявам към молбата на Вивиан-Шоки да сподели повече историята си  bouquet

Вивиан,нещата ще станат.
На мерки как си?
 На мен кантарът ми мръдна някъде след първия месец,/ вече карам втори с този режим,не мога да го нахваля,напред-назад тръбя като Колумбка Laughing,/

Не се тормози само с вода цял ден,или поне вечерта си хапни нещо режимно-месото,яйчицата,салатката.

# 602
  • София
Йоанка, мила, не само на кг, а и на обиколки не съм мръднала, на нищо   Crossing Arms
Миналата седмица се премерих на обиколки, мислех, че имам по 1 см разлика, но е било нещо временно явно, защото днес съм си на изходна позиция, даже на някои места излиза  и малък +, което бих могла да го причисля към "не на същото място измерено" да речем.
Но нямам никакво усещане да съм се посмалила и в дрехите  baby_neutral по същия гнусен начин ми изкачат паласките от колана  Sick
Абе днеска ще се пречистя малко на водица и това е. Решила съм.
Децата са при баба си, мъжа ми е в командировка, та сега е момента да не ям  Crazy

# 603
Само не се отказвай,нещата ще тръгнат изведнъж WinkДвижи се повече,разходки,ако можеш-спортувай. Ще имаш успех Simple Smile А и ти си втора седмица,рано е още ,като че ли.
Да споделят момичетата ,че аз не съм толкова в час на режима /да не се изложа нещо Laughing/

# 604
  • София
О, не, не, никакво отказване, как ще се отказвам! Та аз ако се откажа за къде съм  Hug
Няма да имам никакъв контрол върху себе си ...

# 605
Вивиан да не те отчайвам, ама понеже и аз съм в малката категориа кг като теб аз ги мръднах чак след 6 месеца. Не е лесно да смъкваш от 52, 55кг надолу това го запомни Simple Smile Peace. Просто не се отказвай. В you tube има тонове упражнения от по 10 мин до час. харесай си нещо и действай. Време знамм че няма, но.....явно за нас по-слабите медузи трябват повече усилия Grinning Heart Eyes  bouquet.

# 606
  • София
Ейй, това се надявах да не ми го казвате  hahaha

Скрит текст:
Хич, ама хич не съм по спорта ... Имам кростренажор ... 10 мин. на него дали ще са достатъчно? Че само за толкова бих се прежалила ... Ненавиждам го с една дума ...  Embarassed
Или по-добре някакви други движения за 10 мин?

# 607
  • Варна
Минавам да ви видя и да се похваля, че си купих две кофи турско кисело мляко, което е фантастично! Като го изям обаче, ще мина на безмлечен режим, защото така свалям мас скоропостижно. Други вести нямам, освен половин излетял килограм. Адиос!

# 608
Вивиан, разказала съм повече от достатъчно Wink А и твоят случай едва ли е като моя.

Не знам каква е твоята "диетична" история до момента, но ако преди това си скачала от диета на диета и организмът ти е бил непрекъснато в някакъв недостиг, е нормално резултатите да почакат поне няколко седмици, а може и няколко месеца Peace Също така, ако в момента си с нормално тегло, но просто не се харесваш, трябва да бъдеш много стриктна и пак ще отнеме повечко време. Така че имай търпение. 2 седмици не са нищо.

# 609
  • София
Ами "диетичната" ми история е, че всяка пролет свалям каченото през зимата, което е винаги 3-4-5 кг. Преди съм сваляла много лесно, какъвто и режим да започнех - винаги резултатите ми бяха бързи. В смисъл, веднага се забелязваше действието му. Но от две години не е така. Миналата пролет отслабнах сравнително по-трудно от преди това, със Л-карнитин, спорт и драстично ограничаване на въгл. И то 2 кг успях само да сваля.

Не съм с наднормено тегло, в зелената зона съм, но не се харесвам, да. А и за мен, тези индекси не са показател, защото на препоръчваните от тях мерки, аз лично, изглеждам потресаващо, с огромни количества сланина и мазнина по себе си, каквато съм и в момента. 52 кг за мен са много и наистина имам доста излишъци.

Извинявам се за мрънкането ми, че не свалям. Явно лежа на стари лаври и си мисля, че още съм млада и зелена и каквото и да започна - резултати трябва да имам веднага, а то вече не е така за моите години. Laughing

Шоки, благодаря ти за отделеното време  Embarassed  Hug

# 610
Ами, не вярвам да не стане, но наистина трябва повече време Peace

# 611
момичета от утре смятам да минавам на хранителен режим на хранене с нисък прием да въглехидрати (основно да се храня с белтъчини) имам много кг за сваляне , започнах да си спортувам вкъщи , но от утре започвам и прием на основно белтъчини и плодове и зеленчуци  , че ми писнаха други диети , не искам да се съобразявам с правила , знам вече достатъчно и сама ще си изготвям режима на хранене и упражнения. надявам се да ме подкрепите и да ми дадете някакви насоки или съвети Simple Smile не съм изгубила надежда Simple Smile какво ли не съм преминала

# 612
Софито ,здравей.Значи се реши на този режим Simple Smile /във тренировките се засякохме/
Тук приема на мазнини е важен /но не се плаши от думата мазнини/,белтъчините не са водещи,но си ги има,да.

Вивиан

Скрит текст:
Спортувай. Днес 10,утре 12,до месец направи на тренажора времето около 20 мин.
Ела в темата за Тренировки в домашни условия. Ще засилиш отслабването ,а и ще изглеждаш още по-добре HugМерките ще падат бързо,може би кантара-не толкова /аз си стоя на 53 ,но дрехите ми стоят много различно/

# 613
Аз пък исвам да се оплача  Cry Тръшна ме зверски грип и по цял ден пия фервекси, чайове с мед и хапчета за гърло - всичко бъкано с въглехидрати, но няма начин, надявам се да се размина от АБ  Tired

# 614

ако не ти мине до 3тия ден, по-добре на доктор и с АБ  Peace

Общи условия

Активация на акаунт