НВ-ВМХ - част 57

• 47 764
  • 733
  •   1
Отговори
# 630
олио от авокадо само в салата
супер е
и завиждам Embarassed

# 631
Какво ще кажете за това меню примерно за утре?

Заквасена сметана 20%, 200 g   
Кашкавал, 50 g   
Сирене, саламурено, 50 g   
Сурово яйце, 150 gr   
Краве масло Президент, 50 gr   
Краставица Обелена Сурова, 200 g   
Гъби - Пържени, 100 g      
Кисело Мляко 3.6%, 100 g   
майонеза, 50 гр

Калории 1772    В=23гр.   М=164гр.   Б=52гр.

А колко яйца могат да се ядат на ден? И въобще има ли ограничение? Нали все са ни учили че не трябва да се ядат много яйца всеки ден, че маста, маслото, сланината и всички други мазнотийки не са полезни.

Последна редакция: пн, 22 апр 2013, 19:40 от ^Angel^

# 632
  • Пловдив
Ами, според мен сметаната е добър вариант, защото все пак тя е с доста нисък процент и въглехидрати, и белтъчини. Сирената са с по-висок дял белтъчини, така че сметаната е по-добре от тази гледна точка newsm78

Авокадото е добър вариант също, поне според мен. Но вече му минава сезонът.

Жижи, защо просто не продължиш като досега?
Защото нямам кой знае какви резултати,затова се чудя какво точно да правя.Макар че ако трябва да съм точна забелязах спад в теглото точно като увеличих сметаната,но нали все си говорим,че не е добре да се прекалява с млечните и затова.В крайна сметка май наистина ще продължа както до сега.

# 633
Жижи, много е индивидуално за млечните. Peace Щом си забелязала някаква тенденция, се придържай към нея Wink

^Angel^, това наистина са много млечни за един ден. Ако всеки ден е същото, не знам дали ще имаш резултати Embarassed Т.е. зависи, индивидуално е, но наистина ми се струват много.

А защо яйцето е сурово? newsm78 Или това са 2-3 яйца?

И вместо толкова млечни, не може ли малко месо или риба?

За яйцата по принцип няма определени ограничения. Спокойно може по 2-3 яйца на ден или дори повече. Ти си прецени.

# 634
^Angel^, това наистина са много млечни за един ден. Ако всеки ден е същото, не знам дали ще имаш резултати Embarassed Т.е. зависи, индивидуално е, но наистина ми се струват много.

А защо яйцето е сурово? newsm78 Или това са 2-3 яйца?
Май наистина са много млечните, ама пусто много ги обичам Blush Яйцата са сурови, защото си ги приготвям бъркани, а няма бъркани яйца във фитнесспал  Laughing Мисля че имам едни пилешки сърца във фризера - освен тях да си приготвя за вечеря.

# 635
Здравейте момичета Simple Smile))) Днешният ми ден мина малко не точно както го бях планирала,но беше само с резрешените храни Simple Smile Тъй като станах много късно 11:30 нямах закуска само 5-6 ягоди на крак и след това направо едно горчиво кафе с малко мляко(научих се вече да го пия без захар и подсладители) Grinning Обяда и него го пропуснах тъй като отидох на работа и нямах време,но вечерята беше както се казва да си дойдем на думата Mr. Green За вечеря хапнах една пълнена чушка с телешка кайма,гъби и морковчета всичкото това сготвено само и единствено с масло,една шепа печени тиквички с копър и тук да си призная от една кофичка заквасена сметана 0.454кг. останаха само около 0.100гр. EmbarassedПоловината я изядох с тиквичките а другата половина я изядох около 20:00ч. с 5-6 бадема и  1 ч.л стърготини и ми държи ситост 5 часа след това.Та това беше за днес ,но мисля следващите 3-4 дена да не близвам сметана и да преместя бадемите и стърготините в шкаф,който по малко отварям,защото само ме изкушават като ги видя  ooooh!

За кантара чесно да ви кажа ту помръдва надолу ту пак си отива на мястото,но за дънките няма лъжа няма измама стоят ми по-широки незнам как става този номер . Rolling Eyes
За първи път съм толкова въодушевена от диета,ако това ядене може да се нарече така,че дори не искам и да си помислям да спирам,та дори и скоро да няма ефект

Да ви кажа последно и един съвет от мен,за тези които не могат да се наливат с вода,както аз преди не можех(имах чувството че се давя,като пия вода насила  sport027)сега си нарязвам лимон на къбчета натиквам го в шишето и така изпивам по 2,5л вода на ден и за още питам!!!Много добре ми действа така! newsm74

Хайде до скоро от мен,късмет на всички и не се отчайвайте,ако кантара все още не помръдва Simple Smile

# 636
привет-мривет набързо от стокхолмските покриви
нямам много време за писане, през телефона видях, че се увеличаваме, което много ме радва
добре дошли на новите и дано намерите това, което търсите
 Hug

Скрит текст:
както се оплаках, при нас всеки петък фирмата черпи закуска с едни страхотни хлебчета по 300 гр и кашкавал и масло
и после следобед шефът на отдела с разни сладкиши
е, от 10 човека отдел, мъжете са 8
2 са на около 20 и са клечки, засега
има един около 45, също клечка
останалите 5 са с коремчета - 2 скоро ще "родят", останалите имат още по 2-3-4 месеца
но пък тренират редовно във фитнеса в мазето
не мога да си го обясня този феномен, хем тук е пълно с инфо за режима
ама се яде яко и то все захар

хайде че окъснях
лек ви ден и до скоро

# 637
Добре заварили Hug Човек с кеф да пише  в тази тема Simple Smile Лека нощ от мен Heart Eyes

# 638
Cloudy^,преди години и аз пиех кафето подсладено-с 5 захарчета Shockedпонякога и бонбон слагах вътре,да се захаросам допълнително.
Сега не мога да си представя как съм пила такова нещо-то няма вкус на кафе.

W'A'S'P',като бях в Англия,забелязах нещо такова-трениране,активност голяма,но ,относно храненето ми се плашеше окото.Много въглехидрати,захар,пиене Simple Smile

Аз днес еднообразно Laughingяйца,салата,пържола,някакви ядки.
  bouquet

# 639
Добро утро!

Добре дошли на новите момичета   bouquet И аз съм от по-новите попълнения, но вече се радвам на макар и мънички резултати. Въпреки, че съм в цикъл, в неделя реших да се кача на кантара и той отчете -2 кг за 2-3 седмици. Аз имам много кг за сваляне и това е мъничка крачка, но съм много щастлива  Simple Smile
Храня се в общи линии режимно, отклоних се на три пъти с по около 30-40 гр печен слънчоглед и в неделя се поздравих за резултата с едно режимно кремче - разбита сметана+маскарпоне+черен шоколад+малини. Доста тежичко стана и реално това ми беше вечерята. Вчера си купих от Кауфланд страхотни свински гърди, нарязани, без кост с кожичката, изпекох ги във фурната заедно с няколко вратни пържоли ммммммм..... И аз доволна, и мъжа ми също Simple Smile Нещо последните дни не ми върви с пиенето на вода, защото все съм навън с децата и нуждата от WC по улиците ми е проблем.

# 640
  • София
Добро утро мадами  Hug

Умувам дали да не тръгна на фитнес, поне да ходя на пътечката по 1 час бързо ходене ... пак е нещо. Но пък тогава резултатите ми ще дойдат не от режима, а от ходенето, а аз искам да видя как ми действа режима ... както и да е, разсъждавам си на глас.

Виждам много резултати, което е прекрасно и стимулира много!
Благодаря момичета, че ги споделяте   bouquet

# 641
Успех на всички от мен! Hug И хубав ден!

# 642
Добро утро мадами  Hug

Умувам дали да не тръгна на фитнес, поне да ходя на пътечката по 1 час бързо ходене ... пак е нещо. Но пък тогава резултатите ми ще дойдат не от режима, а от ходенето, а аз искам да видя как ми действа режима ... както и да е, разсъждавам си на глас.

Виждам много резултати, което е прекрасно и стимулира много!
Благодаря момичета, че ги споделяте   bouquet

Ходя на фитнес от 4 месеца (всеки ден - редувам кардио със силови тренировки). Трябва да ти кажа , че резултатите са невероятни, особено съчетани с режима. А на хранителния режим съм от Септември 2012. Препоръчвам ти горещо да започнеш тренировки! Peace

# 643
Да, тренировките помагат със сигурност Peace Увеличават инсулиновата чувствителност. Имат и други ползи - настройват те по-оптимистично, чувстваш се по-добре физически, по-издръжлив си, повече самочувствие имаш Peace

Този начин на хранене често работи и без физическа активност. Но в такъв случай обикновено става въпрос за хора с изразено метаболитно увреждане и много наднормени килограми Wink Ако не е налице някакво метаболитно увреждане или ако е незначително и килограмите за сваляне не са много, също може да подейства и без физическа активност, но е въпрос на индивидуална конфигурация от фактори, така да се каже. Зависи и какъв е бил начинът на хранене преди това, и какво е положението на организма в момента (евентуални липси). Може да трябва да мине повече време (няма да спра да го повтарям, защото е истина). Физическата активност може да подпомогне процеса. Индивидуално е. Но със сигурност има полза от повече движение за общата кондиция и тонус на човека Peace

# 644
  • Бургас

mis_val, щом имаш проблеми с много храни, се придържай към тези, които можеш да консумираш, т.е. правилно постъпваш Peace Но по отношение на храненето важи правилото за консумиране на нисковъглехидратни храни, т.е. източник на въглехидрати да бъдат най-вече зеленчуците и в по-малка степен млечните храни. Ястията да се базират на източник на белтъчини (месо, риба, яйца, сирене), зеленчуци и мазнини (масло, зехтин, мас). Количествата най-общо казано са: порция месо/риба/яйца колкото дланта ти с пръстите и същото количество зеленчуци. Ако няма месо, риба или яйца, а предпочиташ да ядеш сирене или кашкавал, не знам колко трябва да е количеството Embarassed Пробвай различни варианти.

Надявам се скоро да можеш да включиш повече храни и състоянието ти да се подобри! Hug
Cioccolata    bouquet    Hug   
миналата седмица успешно включих домати и краставици,тиквички
то при мен е малко общо казано,че някои неща както ми действат добре,после не винаги е така,но то за мен е нормално сега,отвреме на време да давам по крачка назад
по-важното е че после винаги следват по 2 напред

Общи условия

Активация на акаунт