Всякакви въпроси относно съдомиялните - 11

• 57 625
  • 833
  •   1
Отговори
# 210
Джемма, в блок сме да, притеснявам се да не пратя миризмите в комшиите, не ми се ще. При мен също минава така тръбата, но имам 10 см като борд отгоре и не се вижда изобщо  Peace
И аз слагам моите филтри така, само дето са 3 при мен.
Във вторник си чакам техника, не смея да я пускам още  Confused

# 211
  • Балчик
raja_nikol, каква ти беше миялната? Какво стана с теча, оправи ли се?

# 212
raja_nikol, каква ти беше миялната? Какво стана с теча, оправи ли се?

Електролукс е моята, не, във вторник чак ще идва майстор  Cry
Толкова съм свикнала с нея, чак сега оценявам, колко време ми спестява Confused
Дано я оправят бързо  Praynig

# 213
  • Балчик
Стискам палци, много е неприятно да ти се развали нещо, особено миялната.

# 214
Моята съдомиялна изми, но вътре е мокра, някои от съдовете също. Задната й стена е цялата в капки. Ще взема гланц да пробвам с него, но така както са мокри не мога да ги прибера по шкафовете newsm78
Мих на стандартната програма. Оказа се, че тя е 2 часа и 40 мин., не е ли много това?

# 215
Аз ползвам 99 % автоматичната програма, най- доволна съм от нея, около час и половина е.
Икономичната е повече от 2 часа, нещо не я разбирам аз нея, не я ползвам.
При ежедневната ми остават мокри също някои съдове

# 216
Моята съдомиялна изми, но вътре е мокра, някои от съдовете също. Задната й стена е цялата в капки. Ще взема гланц да пробвам с него, но така както са мокри не мога да ги прибера по шкафовете newsm78
Мих на стандартната програма. Оказа се, че тя е 2 часа и 40 мин., не е ли много това?

Кога я отвори?

Не е много 2 часа и 40 мин. за ежедневна, според мен.

# 217
  • Sunshine state
За мен това е много.Най-дългата програма на нашата е 170 мин.-някакъв еко цикъл,който аз не ползвам.Ежедневната ни е 30мин.,а стандартната-140.

# 218
...Ежедневната ни е 30мин...

30 мин. не са ли кратките - за слабозамърсени, чаши и подобни?

Ползвам същата марка като white duck. Имам и едночасова, тя пак става, но не мие така добре като ежедневната. При нея сякаш не че мие повече, просто го кисне повече време, затова се удължава времето. Може и да не е така, но не усетих промяна в сметките за тока/водата след като минахме на нея.
Сравнявам с още една миялна, която ползвам при родителите ми, друга марка е, но пак минутите са сходни.

# 219
  • Балчик
Аз пък не мога да разбера какво ви бърка продължителността на програмите. Бърза работа ли имате? Аз пускам миялната вечер и все ми е тая час ли, цяла нощ ли ще мие. Какво ми пука. Разходът на ток и вода си е почти един и същ за всички машини клас А. С 2 лева +- няма да обеднея или забогатея. Честно не разбирам какъв ви е проблема с времето. Аз винаги мия или на 2 часа и 5 минути или на час и 35 минути.
30 минутното плацикане не го признавам- нито сами добре изсушени съдовете, нито добре измити тенджери и тави.

# 220
  • Sunshine state
Да,30-мунутната е бърза,отделно има и една лека точно за чаши и чинии,която е 75 минути.Ползвам предимно 30-минутната не от ищах да спестя пари,а време,понеже имам навика да пускам съдомиялната сутрин,а не вечер/стоим до късно,събират се още чаши,малката пие мляко през нощта и т.н./ и искам да е приключила преди да отида на работа.За това тази ми е и най-любимата.През седмицата почти не готвя и нямам силно замърсени съдове,та да ми трябва интензивно измиване.Събота и неделя като готвя,тогава ползвам 3в1 програмата. Peace

# 221
  • Балчик
Аз пък обичам всички да са легнали и аз последно да допълня всички чаши и да я пусна.на сутринта всичко е чисто и подредено преди да ида на работа.
Хора разни. Simple Smile

# 222
Аз пък обичам всички да са легнали и аз последно да допълня всички чаши и да я пусна.на сутринта всичко е чисто и подредено преди да ида на работа.
Хора разни. Simple Smile
И аз съм така Peace И въобще не я мисля колко харчи и колко време мие. Само туй оставаше, вместо да се радваме на децата, да се занимаваме с разход, ток, вода и какви ли не тъпи битовизми.

# 223
  • Sunshine state
Аз започвам работа към обяд и сутрин ми остава време за тия неща.Вечер само слагам в мивката,защото не ми се занимава с нищо друго. Simple Smile

# 224
Хора разни. Simple Smile

Ммм да, точно в десятката:) И аз така. Мия зъбите, пускам миялната и си лягам. Мъжо я отваря сутрин преди да тръгне за работа, а аз като стана я разтоварвам.

Общи условия

Активация на акаунт