Всякакви въпроси относно съдомиялните - 11

• 57 259
  • 833
  •   1
Отговори
# 495
  • Sunshine state
Моля.  Hug Аз да се похваля,че току що се сдобих с 2 броя гел Финиш всичко в едно за 0.99лв всеки. Crazy
Бяха намалени с червен етикет поради наближаване на срока им на годност в нашия Кауфланд и понеже не смятам,че на препарата може да му стане нещо от това,не успях да им устоя,макар да имам препарат за месеци напред. Blush

# 496
 Shocked smile3501  Искам и азззззз 

# 497
Пак съм аз  Blush  Blush  Blush Дано не досаждам вече... Какво ще кажете за тази Eurolux . Ако се спрем на нея, ще ползваме отстъпка  newsm78
Аз съм с Еуролукс от март 2008г, нямам нито една забележка и нито един проблем никога, идеална е. Моята не е за вграждане, модел Интуишън. Имам и пералня Интуишън - няма грешка, бетон е.

# 498
Аз да кажа кои функции за нас се оказаха излишни:

1. Половин зареждане - нашата съдомиялна няма такава функция и малко ме беше яд, обаче сега виждам, че няма нужда, от сутринта до вечерта я напълвам догоре, а сме само 3-ма души в къщи. Идея си нямам 12 комплекта как се събират в нея, може би ако няма тенджери, тави и купи ще се съберат, ама предвид, че в нас се готви всеки ден, просто до края на деня винаги е пълна. Ако случайно сме били на гости или сме се хранили навън и не сме изцапали толкова съдове, че да я напълним, просто я пускам на следващия ден, като се съберат.
2. Отложен старт - имаме, но почти не го ползвам, пускам я нощем преди да си легнем, нощната тарифа е от 11 часа вечерта (зимата от 10), ние винаги си лягаме след 11.
3. Дисплей нямаме, според мен и той не е чак толкова нужен, предвид, че я пускам нощем, няма кой да го гледа този дисплей Laughing.

Като цяло съм съгласна с lina_gp, че по-малко екстри = по-малко проблеми, на същия принцип действахме при избор на пералня - един познат, който ремонтира перални ни каза да си вземем възможно най-обикновената, защото пералните с по-малко електроника по-рядко ходят на ремонт.

Напълно подкрепям мнението и след толкова години ползване не съм имала нужда от тези функции. Интересното е, че при избора на пералня и съдомиялна ни бяха казани същите думи и от нашия познат-техник и му се доверихме напълно.

# 499
Простете за глупавия въпрос,но все пак- вие като използвате таблетки за съдомиялна слагате ли гланц или не.

# 500
Аз не, защото не се налага.
Ако се използва обаче, нека да е биоразградим.

# 501
Простете за глупавия въпрос,но все пак- вие като използвате таблетки за съдомиялна слагате ли гланц или не.

Ако са all in 1 не слагам.

# 502
  • Sunshine state
Слагам задължително,дори да са всичко в 1. Гланцът и без туй ми върви по малко и няма как да го махна,ако сменя таблетките. Peace

# 503
Благодаря за бързите отговори,питам защото при мен се получават бели капки по вилиците и лъжиците все едно не са изплакнати добре и си мисля че таблетката не е достатъчна за да има хубав блясък.В магазините постоянно ме разубеждават,че не е необходимо да се слага гланц при използване на таблетки затова се допитах до вас.

# 504
  • Sunshine state
Това го обсъдихме 1-2 страници по-назад,че в магазина така казват,но реално друга е реалността.Ти си добави гланц,пък нека таблетките са си всичко в 1.Той се зарежда доста рядко,та не е кой знае какво. Peace

# 505
Ползвам таблетките на К-Класик, които само мият, без добавки разни и гланц на Клийн Максимо - много съм доволна от резултата. Дори много мръсни тави мия в 1/2 таблетка на дългия цикъл. (миялната ми е за 6 компл.)

# 506
Момичета,извинявам се че нахлувам направо с въпрос,но...Предстои ми избор на съдомиялна и Ви моля за предложения!Само ще кажа,че трябва да е за вграждане,45см и до 800лв.Ще съм Ви благодарна,ако ме ориентирате за това чудо.

# 507
  • На брега на реката
Момичета,извинявам се че нахлувам направо с въпрос,но...Предстои ми избор на съдомиялна и Ви моля за предложения!Само ще кажа,че трябва да е за вграждане,45см и до 800лв.Ще съм Ви благодарна,ако ме ориентирате за това чудо.
http://www.technopolis.bg/b2c/details/680540/P11110301~1/Sadomiy … ane-BEKO-DIS-5831
Имам я от няколко месеца и съм страшно доволна. Има си всичко и е на прилична цена. Ако имаш въпроси - давай, този форум е за това.

# 508
  • Русе
http://www.technopolis.bg/b2c/details/680540/P11110301~1/Sadomiy … ane-BEKO-DIS-5831
Имам я от няколко месеца и съм страшно доволна. Има си всичко и е на прилична цена. Ако имаш въпроси - давай, този форум е за това.

Подкрепям, имах по-стария модел на тази, супер е.

# 509
Благодаря ви!Бях набелязала този модел и още:
http://electron.bg/teka-453-e461bia-p-239938.html 
и тазиhttp://electron.bg/ariston-lst-328-aha-p-18430.html 
 http://www.leksgroup.com/l_bg/?s=5&i=13&c=20&pid=1201
Ще сравнявам и ще видим .Очаквам Вашите мнения:плюсове,минуси ит.н.

Последна редакция: пт, 14 юни 2013, 12:17 от tanya71

Общи условия

Активация на акаунт