Красиви хора

• 34 617
  • 844
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Бояна, недей заблуждава хората.
Всички знаят, че съм стара, грозна и дебела лелка. Неведнъж съм го казвала. Затова така воювам с глиганите - ми, не ми харесва отражението ми.
Рядко идвам тук, пропуснала съм тези разкрития, извинявай. Embarassed

kate_rina_1 Сериозно ли искаш истината от другите? Тяхната истина? Например, деня ми е крив, нещастна съм, някой ми е седнал върху опашката и ако не съм лицемер всичко и всички в света ще ми изглеждат глиганесто ужасани, но каква е твоята вина, за да те нападам са тази моя момента истина? Да не говорим, че ако не си на 16 можеш да прецениш добре ли си излязла на снимката, стои ли ти червилото, дебела ли си (сигурно имаш и кантар) и прочее. Аз не бих допуснала около мен, освен ако няма безкрайно ценни други качества, човек толкова невъзпитан, че да поднася моментните си състояния под формата на нужна откровеност или още по- лошо- истини.

# 586

Ако тая баба, която показваш, не се беше нагримирала и фризирала, дали щеше да е така ослепителна.

Щеше, ето ти я почти без грим и рошава. Просто е красива жената.

Е, ама това е красива жена.
Финно лице, аристократични скули, изящен нос.
Остаряла, но като катедрала, с грижа към себе си.
Обожавам такъв типаж.

# 587
Защо трябва да е нападение? Човек винаги може да си изкаже отрицателното мнение без да използва обиди. Аз лично, когато съм крива  избягвам да комунирам излишно с хората. Предпочитам да замълча, ако се съмнявам, че не мисля обективно на момента и че после може да съжалявам за грубите си думи.

# 588
  • София
kate_rina_1, ти ли са на аватара?

Бояна, заповядай!

# 589
Ето това за мен е уникално красива и нежна жена:

# 590
Не, не съм аз. Първите 2 за мен са по-скоро секси-красиви, отколко нежно-красиви  Peace

# 591
  • София
Защо трябва да е нападение? Човек винаги може да си изкаже отрицателното мнение без да използва обиди. Аз лично, когато съм крива  избягвам да комунирам излишно с хората. Предпочитам да замълча, ако се съмнявам, че не мисля обективно на момента и че после може да съжалявам за грубите си думи.
Защо ти е това отрицателно мнение? Убедена съм, че можеш и сама да прецениш кое как е във външния ти вид в даден момент. Останалото бих третирала като невъзпитание, а и обида към способността ми да преценявам подобни елементарни неща или да имам право на свои предпочитания, различни от тези на изказващия мнение. Ако едно бижу е потресаващо и аз не бих го носила то не означава, че и ти не бива да го носиш. Това, за което говориш са взаимоотношения тип съквартирантки в училище или университета, но ранните курсове. Просто не си представям по- големи хора как наистина не могат да преценят сами как изглеждат, та да им трябва искреното мнение за моментното състояние на всички около тях.

Имелда, много точно си ме разбрала.

# 592
А коя е тази жена?

# 593
  • София
Офф топик:
Прави ми уникално впечатление, че уникално повсеместно и от уникално много хора, уникално често започва да се използава уникално уникалната дума "уникално", било за уникално щяло или уникално нещяло и уникално издава уникален речников запас.

# 594
Я вижте това дете. Вз ми акъла, пък и талатливо

# 595
  • София
Първите 2 за мен са по-скоро секси-красиви, отколко нежно-красиви  Peace
Joy

# 596
Къде съм казала, че не мога да преценя сама или че ми трябва нечие мнение? Казах, че когато нещо е видно зле и някой реши да го коментира предпочитам да ми се каже истината, отколкото да ми се лицемерничи. Това не означава нито че държа някой да си изкаже мнението, нищо че ще го уважа.
    Пърия пример за който се сещам- снимка на снежно бяла девойка  намазана с 5 тона по-тъмен ФДТ с цвят на тухла. Очеизвидно е, че е смешно, но отдолу приятелките заредили комплименти  как й изпъкват очите така... Crazy АЗ или ще си замълча ( ако не ми е близка), или ще й кажа истина( ако ми е близка) Peace
$hantal off- не знам, в някаква страница за грим я видях и ми хареса

# 597
  • София
Къде съм казала, че не мога да преценя сама или че ми трябва нечие мнение? Казах, че когато нещо е видно зле и някой реши да го коментира предпочитам да ми се каже истината, отколкото да ми се лицемерничи. Това не означава нито че държа някой да си изкаже мнението, нищо че ще го уважа.
    Пърия пример за който се сещам- снимка на снежно бяла девойка  намазана с 5 тона по-тъмен ФДТ с цвят на тухла. Очеизвидно е, че е смешно, но отдолу приятелките заредили комплименти  как й изпъкват очите така... Crazy АЗ или ще си замълча ( ако не ми е близка), или ще й кажа истина( ако ми е близка) Peace
$hantal off- не знам, в някаква страница за грим я видях и ми хареса
Сигурна съм, че не мислиш това, което пишеш. Не вярвам да ти стане приятно ако под твоя снимка някой напише, че си ужасна грозотия, дори наистина да го мисли в момента по някаква причина. Просто много неуверени хора имат нужда да ги критикуват, за да могат след това да повярват и на комплиментите, защото те по начало не вярват на комплиментите, на положителното мнение на другите за тях.

А в момента има много девойки, които се мажат с тъмен ФДТ и предполагам, че това им харесва наистина, дори и в учебник за гримьори прочетох шокиращия съвет ако нямаш точно твоя тон пудра да сложиш един тон по- тъмна, макар по правило да се избира по- светла при липса на идентичен с твоя тон. Плюс това с думите си хората изразяват отношението си към теб като цяло, затова и непотърсените критики са си чисто лошо настроение, хората се чувстват ужасно добре като изкритикуват нещо, това е някаква странна сила, че щом коментираш критично нещо ти си нещо повече от него.

# 598
Изопачаваш ми думите. За N-ти път казвам, че просто не съм фен на нереалните комплименти. Нито ги правя, нито ме ласкаят. И не приемам всяко мнение, различно от моето, като лична обида или нападка. Човек винаги  може да си изкаже критиката по 2 начина- като съвет  и като обида.
Аз лично правя разликата и когато ме критикуват, и когато аз критикувам.  Peace

# 599
  • out of space
Изопачаваш ми думите. За N-ти път казвам, че просто не съм фен на нереалните комплименти. Нито ги правя, нито ме ласкаят. И не приемам всяко мнение, различно от моето, като лична обида или нападка. Човек винаги  може да си изкаже критиката по 2 начина- като съвет  и като обида.
Аз лично правя разликата и когато ме критикуват, и когато аз критикувам.  Peace

Това е ужасно грешен подход. Ще го разбереш, но по трудния начин, понякога може да е фатално за отношенията ти с човек, на когото действително държиш.
Хубаво е човек да притежава едно много полезно качество, което за радост се придобива при желание, а именно тактичност.

С най-добри чувства!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт