За АГ-тата - да, и на мен преди 2 години ми дадоха списък с конци и разните му там. В провинцията сме. Не ми излезе кой знае колко. Не съм плащала за раждане, не съм избирала екип. Купихме кошарка сгъваема за 110лв, матраче за още 25, количка за 250, столчетата за хранене и за кола ни ги подариха, активна гимнастика и стерилизатор за шишета взех от приятелка и после върнах. Шишета за по 1,50 на Камера, залъгалка на Калпол за 2лв (за баткото се хвърлях с Чико, разбий са!). Не че не можех да си ги позволя онези другите, ама реших, че е все тая. Някак съм се извисила над доста неща с годините. И освен, че съм се извисила, и баткото ми се извиси и си извиси и разходите, дето наистина са несъпоставими с тези на бебешорите
. Ей сега ни чака бал и кандидат-студентски кампании и всичко излиза в хилядарки....
Чакай само да го приемат да учи /пожелавам ти го от сърце/ и догодина по това време ще те питам пак
ама какво да навлизам в подробности, който не го е изпитал, той няма да разбере, майките с бебешоците си мислят, че техните разходи са най-най-..., а ако знаят какво ги чака....