Гледане на новородено от всички :)

• 18 779
  • 260
  •   1
Отговори
# 90
Не я нападаме, просто и ний сме били там. Тя сега е още в еуфоричната фаза, по нататък нещата ще си дойдат на мястото, и ще стане ясно, че и друг може да нахрани детето Laughing
 Щом и е приятно, няма проблем. Просто човек се изтощава незабелязано от тая... приятност.

Що ли няма бутона like...ще ми е по-лесно Wink

# 91
Аз също не виждам какво лошо има в това да гледам детето си сама? Толкова години го чаках, че не искам, а и няма как да ми помага някой, така че напълно разбирам sugar baby Peace Нали затова дават майчинство - да си гледаме децата, когато бабите са били майки са имали своето време.

# 92
Iris04 , не визирам теб. Има доста остри и негативни изказвания към sugar baby от други в тази тема .....

По принцип не се меся в чужди спорове, но тук леко започна да минава границата на добрия тон.

Не защитавам принципа на "майката-героиня", защото ние нямаме баби, но, ако имахме, нямаше да откажа помощ. Обаче щом на sugar baby и на бебка им е добре, няма лошо.....

Последна редакция: вт, 02 апр 2013, 17:26 от Natali_

# 93
  Когато аз бях в тоз период една жена в градинката ми даде два безценни съвета - "Никога не бутай количка със спящо бебе, щом задреме - седни" и "Научи всички от семейството да го хранят".  По принцип за бебето няма проблем да лапа с лъжицата от всеки, просто майките понякога не се доверяват - страхуват се че ще го задавят, иска им се само те да го правят, защото е адски сладко как си отваря човката и т.н.Laughing

Грижите около бебето са физически труд, при това интензивен и доста изморителен. После като проходи, физическото натоварване става още по-голямо. Няма нищо лошо човек да делегира някои дейности на близките си, хем за тях е умилително, хем самият той не се изтощава. Само казвам.

# 94
 Shocked сега се зачетох в първата страница, да ви кажа направо се уплаших, как свекито 40дни на гости, какъв е този кошмар, трябва да повдигна въпроса пред ММ,  да не вземе мойта да си вземе отпуска 40дни, че какво ще я правя у нас толкова време. Иначе сме в 68кв, ще сме 4 човека, и той беше казал, че техните искали да идват, когато се роди детето насред лято, отделно той ще си взема отпуската тогава, но аз мислех, че ще ги изтърпя 2-3 дни, какви 40  #Crazy

# 95
  • Fort Worth, TX
Не виждам какво ще й стане на Виктория, ако майка й се позабавлява.
Нищо няма да й стане на Виктория.Защо не приемете, че има жени, които не искат да се забавляват и да оставят децата по баби и дядовци.Жената така е преценица, че е най-добре.Вие тука я сдъвкахте и изплюхте все едно е направила най-грешното нещо в живота си.

# 96
  • Fort Worth, TX
Цитат
И дава по ясна представа какво се случва с психиката
Явно не може да загреете, че някои имат доста здрава психика и не им трябва раздрусване както на повечето тук. ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 97
  • До морето :)
Ох, забавна тема. Аз също не съм оставяла моята щерка при баби ей така, винаги е било защото съм имала някаква работа (освен 1 път, но пак не беше, за да ходя някъде).
Иначе аз като родих, майка дойде за 2-3 дни, свеки след това за около седмица (но не е спала вкъщи). Просто и на двете работата им беше такава, че не позволяваше повече да останат (и по-добре).
Иначе вече получих предложение, когато родя второто дете, дъщеря ми да я дам за отглеждане при едната баба.  hahaha

# 98
Цитат
Явно не може да загреете, че някои имат доста здрава психика и не им трябва раздрусване както на повечето тук. ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Ти, Трещерица - най-добрата баба на века, не я ли познаваш?  Joy

Последна редакция: вт, 02 апр 2013, 18:06 от Лече-Буболече

# 99
  • София
Благодаря на всички, които ме подкрепиха и биха ме подкрепили в тази тема  Hug   bouquet

# 100
  • София
Аз пък си спомням, че първата година ми беше много по-лесна от втората.
Така че разбирам мамите, които се чувстват добре с бебетата си.
Колко иска душичката - да е нахранено и облечено, мяташ го в количката и заспива, а ти си обикаляш насам-натам.

# 101
Иначе вече получих предложение, когато родя второто дете, дъщеря ми да я дам за отглеждане при едната баба.  hahaha
Не си само ти, свекърите вече измислиха, че от догодина всяко лято ще я вземат за по 3 месеца поне  hahaha Joy то и аз същото си мислех, как да не си виждам детето по 3 месеца, че така им било на тях добре. Лошото е, че ММ ги подкрепя, но засега му е простено, аз му казах като се роди надали ще мисли така.

# 102
Цитат

Малката, преди да стана баба, логично съм била майка. Честита ти бременност.  bouquet

# 103
Цитат

Малката, преди да стана баба, логично съм била майка. Честита ти бременност.  bouquet

Мерси, Трещи! А ти на още много внуци да се радваш!   bouquet

# 104
  • София
Лече, честита ти бременност и от мен. Здраво и пухкаво бебе ти желая от все сърце Simple Smile

И пак да кажа, че никой не говори за 1-2 часа липса на майката или някоя друга нощ, за да се наспи. Ама 40 дни... не е ли прекалено? Аз и без бебе трудно бих издържала такова присъствие толкова време. А и говорим за новородено нали? За съвсем малък човек...

На мен моментите, в които съм по цял ден с дъщеря ми, мнооооого ми липсват Cry Вечер, минавайки покрай парка на път от работа, често поглеждам и се сещам за прекрасното лято, което изживяхме двете там. Тя - правейки първите крачки, играейки на пясъка, похапвайки от "вкусотиите" по земята - изобщо всеки един момент, в който съм й помогнала да възприеме света около себе си Simple Smile Уууу .. размечтах се. Искам бебе  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт