Априлски страсти + креватно спортуване = 9 месечно шкембо-подуване - тема 131

• 23 408
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
Зузи, О тестовете от последните 3 дена бяха двучертичкови. Тази вечер -  категорично отрицателен, без следа от втора черта. Според мен О. е била вчера или във вторник.
Секретът е слаб и слузест, с розово, не е като при цикъл. Предполагам, че е това, което описваш и ти, просто досега не ми се е случвало.

# 691
да, точно такова е Mr. Green И аз се бях шашнала, дори се обадих тогава на док, а той каза, че няма абсолютно нищо притеснително. Според мен няма за какво да се тревожиш. Hug

# 692
Благодаря ти Hug  Hug Не е приятно, но се трае и не е много болезнено. Сега поне ще спя спокойно.

# 693
  • Германия
Добър вечер
Лин, успокой се, и при мен се е случвало, и докитата са ми казвали, че това се получава при овулация. А мен си ме боли няколко дни преди и след О, което си е нормално.
Тоничка, има поне още няколко дни до О, при мен. Днес направих първия за този Ц  О-тест, съвсем лека втора черта. Ама и нямам надежда да го хванем яйчо, защото ММ няма да е уйкенда тук.

# 694
  • shumen
Добър вечер!
Сигме,браво на малката Лия.Само колко добре наддава.
Пони и Сладката леко раждане,когато и да е.
Ние днеска се разходихме добре с малкия в това хубаво време.

# 695
  • В къщурката на хълма на феите
Пате, Маги аз редовно ви чета, но и редовно не ми остава време да пиша, щото като седна да творя постове и ще ми отнеме сигурно един час, а пък времето за сън ми е много кът и гледам да не го губя, че после през деня едвааа изкарвам, но се надявам скоро да имам повече време като Ема разбере, че има крака и почне да ги ползва в паяка Mr. Green

# 696
Веселушко, радвам се за хубавите новини от прегледа! Само такива да носиш! Hug
Линофрина , дано сте хванали яйцето.  Praynig С това течение не мога да ти помогна, не съм имала никога до сега, но е свързано с О!
Чоко, изтрий лошите милси и ще чакаме новини от следващия преглед! Hug
Зуз, измисли ли новата формула за темата? Mr. Green
Айде толкоз от мен и лека на всички! Hug

# 697

Зуз, измисли ли новата формула за темата? Mr. Green

разбира се Mr. Green

Баба Меца да показва на Ема как се язди паяк и да скача при нас, че липсва ужасно.  Confused Целувки на малката кайсия  Mr. Green

аз ви казвам лека нощ  newsm46 и отивам да преброя някоя друга овца..надявам се а не стигам до милион 1countingsheep  Joy

# 698
Сладури, да се отчета най-после.  Всичко ни е наред, големи сме 16 мм.   Heart Eyes  Пак чухме сърчице, този път не плаках.   Crazy  Края на другата седмица пак ще ида, ей така, да си начеша крастата, че док ще заминава за седмица и да не се разминем.  Такива работи.  Смилянско бобче си имаме!   Flutter
Гушки на всички и лека нощ, уморена съм много.   Hug  sleepuu

# 699
  • NE
Мише Браво на бобче! Стискам палчета и за другия преглед. fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Меци Ах тази Ема Heart Eyes Надявам се скоро да намериш повече време и за себе си. Hug
Лин Ахааам било е О. smile3521
Чоко   fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Кашмирче Как си днес? Hug

# 700
Добро утрооо!!!

# 701
  • Gone with the wind
Мишки,  Heart Eyes
Представяш ли си как тези 16мм след някой друг месец ще са 45см и 3 кила  Mr. Green

# 702
Кучо, дай Боже!!!   Praynig  Отивам да пия кафе с две бузанки на по 10 месеца!   Heart Eyes  Хубав ден на всички!   Hug

# 703
  • Северозапада
Mишонче, кога легна, кога стана  Shocked Днес - смилянско бобче, а догодина такова като на снимката  Heart Eyes
Хубав smile3558

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 704
Добро утро момичета Hug
Миши,ехаа много голямо бобчето Hug
Пони, Praynig
Пожелавам ви успешен ден,аз отивам да се трудя,днес имам ужасна мускулна треска ooooh!ама така е като мързелувам цяла зима сега ще охкам малко Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт