Край морето ще играя, ще се пръскам с морска пяна, цяло негърче ще стана! - 51

• 21 118
  • 759
  •   1
Отговори
# 750
Добро утро и от мен!
За първи път яйца няма да боядисвам и козунаци няма да правя. След дългото излежаване, ставам и за почвам да си събирам багажите.
Весели празници на всички!

# 751
  • Не от София.
Добро утро !  bouquet

Фиф , ти баш на Разпети Петък ли се разработи ? Joy Joy Joy
Ми то е грехота днес да правиш нещо , сопри се малко ! hahaha

Ами,ей на!!Свидетели сте!!Исках да работя,но не трябвало!!  bowuu
Под масата пък ще мина!...И да значи отказване от земните благинки,то туй важи само за днес  Mr. Green Обещах на пубера..ако се прибере навреме,ще се бутнем отдолу..ако не-само с приказките ще си остана..сефте!  Crazy
Хепи,ти пък какви кори с яйца пишеш...днес не се боядисват!  Crossing Arms

Риъл,къде си хойкала снощи,моме??  Thinking И по-важния въпрос -с кой?  Thinking Thinking

Охи,нали щяхте след празниците да се разделяте?Какво стана?

П.П...бих пуснала нова тема с удоволствие,но не съм го правила досега...сори :/ Ще чакаме някой по-вещ.

# 752
Принцеса Фиона, след празниците искаше да кажем, но решението вече е взето. А и склони господинът и вчера казахме. Сега остава да чакам 18 май, да се освободи апартаментът, в който ще се местя. Ужас, искаше ми се веднага.

# 753
  • Не от София.
Добре,де...като няма къде да идеш,какви багажи ще събираш?  newsm78
Роднините как приеха новината?

# 754
Просто ще приготвя всичко да е готово и така, после да не губя време. Не ми е проблем да си остана вкъщи още няколко дни,  но просто ми е много тежко. Ще издържа, няма как.
А роднините... и те като мен бяха меко казано треснати. Между плановете за почивки и нова кола - ей така от нищото развод. Разбира се мама свеки не пропусна да се опита и в този момент да се намеси, но я отрязах.
Някой път ще разкажа повече, сега още ми е прясно. Не знам къде се намирам в буквалния смисъл.

# 755
  • Не от София.
Не знам къде се намирам в буквалния смисъл.

spoko

# 756
Колежката от пилона не може да не пита къде и с кой.  Laughing По кръчмите с приятелки. А сега пия фрапенце в къщи сама и после на плаж с останалите снощни елементи.  Grinning

ОхиHug

# 757
  • Не от София.
Колежката от пилона не може да не пита къде и с кой.  Laughing По кръчмите с приятелки. А сега пия фрапенце в къщи сама и после на плаж с останалите снощни елементи.  Grinning

Няма да се налага колежката от пилона да пита ако колежката от кръчмите се сеща сама да се отчита  Crossing Arms

# 758
  • Ispania
Охи, вземи се намери Crossing Arms. Зная 4е е трудно, но когато нямаш избор.
Днес про4етох вьв Фейсбука една фраза ,която много ми хареса...." Каквото и да става, живота продьлжава". Погледнато с 4ужди о4и, това е самата истина. Пьрвите седмици си на друг свят, не можеш нито да мислиш, нито да спиш, ядеш...или пьк обратното(само ядеш и спиш Mr. Green), но когато мине този период, после вси4ко изглежда по друг на4ин. Hug

# 759

Общи условия

Активация на акаунт