Стара Загора 73 -

• 114 772
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Мики все тия са му телефоните, ама ако те психира, че ви има нещо и зааааааааадължииително трябва да отидете еди къде си и да направите еди какво си, по-добре си намери друг лекар Peace

Направо си намери друг.    Много търсен е......и чак за 06.03 има часове.....защото е само той в града!

Да звъннах и аз . Телефона е същия, и на мен ми каза чак на 6-ти. Обаче ме пред опреди още по телефона че щял да иска да го види на рентген... Това пък защо не знам, ама не ми се иска да го облъчвам без нужда...
честно казано не знам!  Леля ми ми каза за д-р Пиперов в "Иван Рилски" та се чудя, там има часове...
Може би ще го заведа там, а пък ако не съм доволна по всяко време мога да ида и при Дърмонов нали работи на частно та дано не направя грешка! Стискайте палци, Wink и отново благодаря! Hug

На колко мес е бебето? На ехограф се вижда до 6-ия мес..след това само с рентген.

Другия мн. спряган е Васев, но не знам сдобил ли се е изобщо с ехограф...(аз лично съм ходила и при двамата, от Васев съм с негативно мнение като отношение към пациентите).

# 601
Здарвейте!
Ако може предложете ми детски кардиолог.
Откривам само имената на д-р Динева и д-р Крумова.
Благодаря.

В СЗ няма.
Веднъж месечно в педиатрия идва д-р Маринов, който е от детска кардиология-София; звънни му за час на: 0887 800804  Peace

Благодаря ...

# 602
Мики все тия са му телефоните, ама ако те психира, че ви има нещо и зааааааааадължииително трябва да отидете еди къде си и да направите еди какво си, по-добре си намери друг лекар Peace

Направо си намери друг.    Много търсен е......и чак за 06.03 има часове.....защото е само той в града!

Да звъннах и аз . Телефона е същия, и на мен ми каза чак на 6-ти. Обаче ме пред опреди още по телефона че щял да иска да го види на рентген... Това пък защо не знам, ама не ми се иска да го облъчвам без нужда...
честно казано не знам!  Леля ми ми каза за д-р Пиперов в "Иван Рилски" та се чудя, там има часове...
Може би ще го заведа там, а пък ако не съм доволна по всяко време мога да ида и при Дърмонов нали работи на частно та дано не направя грешка! Стискайте палци, Wink и отново благодаря! Hug

Също така ако държиш прегледа да е по ЗК само с рентген е прегледа. Ехографа се плаща. Днес говорихме със Суис клиникъл и по друг повод и от там потвърдиха, че това е единственият детски ортопед в региона. Има пациенти и от други градове а преглежда само 2 днъ в седмицата. И на нас с каката се наложи единият преглед да е с рентген, но беше вече на 1 год.

# 603
Така момичета!
току що се прибираме от прегледа. Заведох го при д-р Пиперов в "Иван Рилски" Много внимателен обяснява и в общи линии съм доволна.
Тони - явно не е съвсем така защото нас ни прегледа на ехограф, даже и снимки на тазобедрените стави ни даде. Не съм платила една стотинка нито пък съм искала конкретно да го гледа на ехограф. Явно си зависи от лекаря и болницата.
Дори по повод това което беше написала MTV че до 6-ия месец може да се види на ехограф (сутринта преди да тръгнем го прочетох но нямах време да отговоря). А малкия е на 9 м. Та го попитах като е по голям ще се види ли на ехограф. Отговора беше че да до шестия е най добре да се види, защото след това при узряването на костта запречва и не може да се огледат ставите добре.. Но е индивидуално при всеки. Каза ще видим дали ще стане и ако не ще трябва на рентген. Прецени че се вижда достатъчно за да ни спести рентгена. и каза че няма никакъв проблем с ставите и тн. Да не ви отегчавам с подробности пиша го за информация.
Усмихнат ден на всички! Hug

Последна редакция: пт, 28 фев 2014, 15:52 от мики-маос

# 604
Супер, много се радвам за вас

# 605
  • Стара Загора
В Стара Загора ИМА детски кардиолог, подчертавам - ИМА...
Това е д-р Динева, която някой по-назад е цитирал...
Д-р Димитричка Динева е Специалист детска кардиология и детска ревматология...
Със сигурност е пенсионер, до преди няколко години беше завеждащ Второ детско отделение в МБАЛ "Киркович"... На една от моите дъщери следи, преди години, шум на сърцето, който детето за щастие израсна... Ето ви координатите...

Адрес: Стара Загора, ул. Свети Опец Паисий № 87, вх. А, ет. 5, ап. 47,
Телефон: 042 622 927, Мобилен: 0888 260 042.

Другият цитиран лекар по-назад в темата, не знам дали има специалност детска кардиология...

Апропо, не ми е ясно, защо някой лекар ще твърди, че в Стара Загора НЯМА детски кардиолог...!!! Д-р Динева не е като да не е известна на лекарското съсловие в града... Твърдящ това лекар вероятно има някаква изгода от така създаваната ситуация, ама каква ли...? Не вярвам твърдението за липса на кардиолог да е от незнание...

# 606
Момичета да знаете някъде да изкупуват колички втора употреба.
Преди няколко години към "Чайка" имаше едно магазинче където продаваха детски колички втора употреба, мисля че и можеше и да си я продадеш там... Но дали още работи изобщо не ми е известно. Че не ми се занимава да я пускам в продавалника, че си е разправия. а количката и не е първа хубост вече.

# 607
В Железник имаше преди магазин, където можеш да я оставиш да ти я продадат.
И на центъра, зад Експресбанк / до Принса/, по едни стълби се слиза надолу, мисля че там също имаше подобен магазин /оказион/.
Тая инф ми е от преди 4-5 год, незнам към момента дали съществуват. Някой с по-"прясно"  бебе да каже.  Simple Smile

В нета открих Оказион Патиланци, но не ми дава да сложи линк.
И това е другия

https://www.facebook.com/pages/%D0%94%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0 … 5/229803257084464

Последна редакция: чт, 06 мар 2014, 17:57 от Dareland

# 608
  • В къщурката на хълма на феите
Патиланци-те се намира ул. Кольо Ганчев - като тръгнеш от Алана надолу по уличката там има магазин за цветя и фризьорски салон .. минавала съм от там, но повече виждам играчки и разни други спомагателни средства, обаче за колички не знам, най-добре да се пита на място Peace

# 609
Патиланци-те се намира ул. Кольо Ганчев - като тръгнеш от Алана надолу по уличката там има магазин за цветя и фризьорски салон ..

Онзи ден минах оттам, забелязах, че мястото се отдава под наем, явно са го закрили този аукцион. Аз знам, че има аукцион в City центъра, който е срещу Електродома. (влиза се от източния вход)

# 610
Знаете ли къде може да се хапне суши?

# 611
  • Стара Загора
И мен това ме интересува  Mr. Green

# 612

Мернах онзи ден такова меню в кит. ресторант "Язия" (на Х.Д.Асенов, до Билла), но не съм консумирала..

# 613
  • Бургас
За суши - скоро гледах реклама на ресторанта на Парк хотел Загорка. В петък правят суши. Не съм пробвала.

# 614
За суши - скоро гледах реклама на ресторанта на Парк хотел Загорка. В петък правят суши. Не съм пробвала.

Мн. кофти мнения чувам за кухнята и обслужването, за стандартни неща..а за нестандартни, като суши-то, не смея да мисля  Sick (всъщност положително мнение не съм срещала  Thinking)

Общи условия

Активация на акаунт