Ама ти хабер си нямаш ни нито от социализъм, нито от комунизъм! Комунизъм НИКЪДЕ И НИКОГА не е имало!
Имаше го само в книгите и в училищните уроци. Трябваше да сме го построили до 2000г. Даже през 60-те са говорили за 1980г. Голям майтап........
))) идеи никакви , но оплювки много.
))) идеи никакви , но оплювки много. 

))) , подобна политика се води и в др страни от Южна Америка , които съвсем не са с такива залежи.
Е, да де, ама много е важно кой пише 1 статия, симпатизант ли е или обратното. Тази статия е ама мноу пристрастна.
Странно ми е критичното изречение за ''употреба на държавните ресурси за решаване на локални проблеми.'' Че за какво друго да се употребяват държавните ресурси? За концесии срещу тайна комисионна ли? Не е ли тва българският модел на политика?Разбирам, че идеята на Чавес за '' подкрепа в низините на обществото'' нема да срещне одобрение в този форум на потомствени аристократки и едри бизнесдами, де!
А в нашата политика нема идеи- ни десни, ни леви. Нема да дочета статията аз, тя е пропагандна, не е за политика, нито за икономика.
))) после хората са схванали , че всички са от едно тесто и им писва да дават гласа си за поредния обирджия. За мен гласуването трябва да е задължително и със ценз завършено основно образование ( възм да се чете и пише на български). Стига са идвали автобуси с турци.... които дори не знаят езика ни , а решават съдбините ни. Процентна граница 5 % за влизане в НС , край на лобитата. И разбира се за мен мажоритарна избирателна система е по-удачна , лично мнение. Но не каза нищо за социалната ни политика ???? За тока какво предлагаш ??? Само със съкращение на част от апарата ли мислиш да оправиш държавата ????
))) да гледаш или посещаваш темата. Отвори си тема ''Предимствата на неолиберализма '' и напиши нещо смислено повече от 2 реда нападки. Лек ден ;0
А това, че левият строй в бг не се е получил, не е доказателство, че десните идеи са автоматично по добри.http://snaiper-bg.net/2012/12/noam-chomski-kakvo-e-globalizatsiy … -pecheli-ot-neya/
А това, че левият строй в бг не се е получил, не е доказателство, че десните идеи са автоматично по добри.http://snaiper-bg.net/2012/12/noam-chomski-kakvo-e-globalizatsiy … -pecheli-ot-neya/
Препоръчани теми