Жената Рак – 8

• 59 691
  • 744
  •   1
Отговори
# 270
И аз все искам сама сама,после се оплаквам,че никой не ми помага:)))

+1 Peace

# 271
И аз все искам сама сама,после се оплаквам,че никой не ми помага:)))

+1 Peace
+1  Embarassed

# 272
Много сте готини,момичета,едвам ви изчетох Grinning ... и виждам доста неща,които намирам и у себе си.  Мързела е старо мое призвание,но сега покрай малкия не остава време.Много лесно се засягам и обиждам,дори да не става въпрос пряко за мен,много съм емоционална,бързо се ядосвам. Много съм злопаметна / дори ще си призная без бой,че наскоро видях една моя учителка по литература от гимназията,която ми остави 4 за срока и не хванах стипендия,валеше хубав дъждец,беше пълно с локви, а аз бях с колата .... е не се стърпях,без да искам я опръсках цялата Mr. Green / Имам си и хубави черти де,много съм чувствителна,състрадателна,много ми е жал за бездомни животни,за изоставени дечица,за възрастни хора. Абе има от всичко у мен  Laughing ... !

# 273
Много си гадна  Laughing може ли така да направиш с жената Simple Smile

# 274
Съншайн, ние си имахме една злобна математичка- и аз бих я опръскала без да искам... поне няколко пъти  Mr. Green разбирам те!

# 275
Радвам се,че срещам разбиране,момичета! Peace Grinning

# 276
Май всички си имаме по едно такова съкровище  Twisted Evil  Whistling Whistling

Аз съм и голяма параноичка освен гореизброените прелести  Crazy И голяяяяма драма куин, направо сама си се дразня.

# 277
Момичета да ви се оплача. Много ми става мъчно от открито недобронамереното поведение към мен без да съм го предизвикала по някакъв начин. Много лично го приемам, първо минавам през състояние на тъга, след това се надъхвам, че не може някой да се отнася така към мен така незаслужено и започвам да се ядосвам и ставам отмъстителна. След това умишлено се заяждам и злепоставям човека, за да му го върна. Чувството ми за справедливост е много силно развито и се опитвам да съм обективна. Опитвам се на такива хора да им пожелая да са живи и здрави и да имат по- спокоен сън след случило се, но не мога лесно да преглътна незаслуженото лошо отношение  Cry.

# 278
# 279
Момичета да ви се оплача. Много ми става мъчно от открито недобронамереното поведение към мен без да съм го предизвикала по някакъв начин. Много лично го приемам, първо минавам през състояние на тъга, след това се надъхвам, че не може някой да се отнася така към мен така незаслужено и започвам да се ядосвам и ставам отмъстителна. След това умишлено се заяждам и злепоставям човека, за да му го върна. Чувството ми за справедливост е много силно развито и се опитвам да съм обективна. Опитвам се на такива хора да им пожелая да са живи и здрави и да имат по- спокоен сън след случило се, но не мога лесно да преглътна незаслуженото лошо отношение  Cry.

Много често се чувствам по същият начин. Peace

# 280
  • където мечтите се сбъдват
И аз съм ужасно чувствителна(мразя тази си черта)  Cry Така искам да не ми пука от нищо..

# 281
И аз също имам силно чувство за справедливост! Всичко трябва да е по-равно и еднакво за всички.

# 282
Аз пък съм кофти рак  Mr. Green Силно емоционална съм само спрямо мен и семейството ми- Към колегите си съм чук  Crazy

# 283
  • Варна
Мразя, че съм чувствителна, емоционална, ината...че прекалено много мисля за дребнави и не важни неща....мразя това, че лесно и силно се привързвам към хората, към които не трябва....че обичам силно.......че се предавам лесно.........че съм толкова наивна, стане ли въпрос най-вече за любов.... толкова объркана, толкова разсеяна.........самата себе си не мога да търпя..

# 284
  • София
Сагапо, аз съм същата. Но се научих, да се обичам, че съм такава. Simple Smile Прекалено много инертни, нечувствителни, необичливи, мразещи, разционални, прагматични и материални хора има на този свят. Хубаво е, че ние има и нас. Е, понасяме болка, разбира се. Но спомни си за розата на Малкия Принц - 'за да видиш пеперуди трябва да изтърпиш няколко гъсеници". Това е. Научи се да се обичаш. Заслужаваш го!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт