Отговори
# 630
Не знам за отпуските на таткото.Имат в работата един отдел със секретарки, които им вършат абсолютно всичко. Та мен не ме е питал за нищо, дал им е нужните документи и те вече са се оправили.Той почива някъде 10 дни, тръгна си на работа пак,но скоро ще има още 2-3 седмици отпуск , защото си е взел част и от годишната, имат много дни и обикновено не успява да ги използва. До септември ще има още една дълга, защото тогава заминава за Англия и ще го пуснат да бъде с нас повечко време. Та явно са се разбрали някак по-различно да ги взима.
На мен ми стана лошо, баща ми ми е взел някаква баничка(аз нали съм им фенка  Laughing), но мирише страшно на маргарин, а аз много мразя  Sick А и нещо не ми се яде. Вече 3 седмици след раждането почти не ми се яде, само вода пия. Но не виждам да свалям, даже все по-дебела изглеждам май  Rolling Eyes
Да похваля детето  Laughing Не можах много да спя, сутринта в 7 писна, та седя будна до 10 и нещо, но и пуснах малко класическа музика и за няма и 2 минути заспа  Laughing Да е жив и здрав Моцарт  hahaha Докато бях бременна и пусках, но тогава не се успокояваше, а се активизираше и риташе.Особено на Чайковски правеше едни пируети в мен. 
Мислех днес да излезем, но и да пекне слънце ми се вижда много ветровито  Rolling Eyes

# 631
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Здравейте пак!
jos, Hug със сигурност дълго време ще усещаш липсата  Sad , кураж.
Колкото до изследванията - хубавите са от стерилната урина, лошите от обикновената. Сега ще видим.
А за очичките - пробвай физиологичен разтвор или сребърна вода.
Лентички иначе си имам.
Бел, ти си знаеш най-добре, ама не мисля че е проблем да се разходите.  bouquet

# 632
Cigarette, благодаря.
капя ф.р-р по малко.
виждам, че минава и не капя капки.
Бел, не помня в кой квартал си, но аз на запад, чакам да утихне вятърко към 4-5 и да излезем, ако ли не - утре, поне го дават с 1-2м/с, сега е 5-6м/с вятър.
един ден не ми е проблем, де, ще изчакам.
Бел, и на пералня, сешоар заспиват. а белият гаусов шум ги успокоява. изтегли си от нет и виж.

# 633
  • Бургас
Привет  Hug
Връщаме се от консултация, Сияна е станала 4100гр, а аз все се притеснявам дали ѝ стига кърмата  Mr. Green Сега поне се успокоих.
За коликите ни изписаха Колийф, да ги редувам с някакви симетиконови капки /Еспумизан, Инфлакол, Лефакс и т.н./- общо 8 пъти на ден, 4пъти от едното и 4пъти от другото. Да видим. Дано помогнат, че не издържам вече  Mr. Green

Очите ги мия с физиологичен р-р и марля или напоено памуче. И носа чистя с физиологиен р-р и клечка за уши. Иначе, jos, аз имах големи патила с очите на сина ми, със запушени слъзни каналчета по-точно. Ако не мине скоро, по-добре слагай капки, отколкото да рискувате да се усложнят нещата  Peace
Jos, ти като го няма мъжът ти, сама ли се оправяш с децата, има ли кой да ти помага? ММ утре тръгва на работа пак, хем синът ми е голям и пак ми е мн трудно сама... Сияна, освен времето, в което спи, се напъва и скимти почти постоянно ... Една работа не мога спокойно да свърша... ooooh!

Cigarette, дано са ок изследванията и да не се тревожиш и за това  Hug

Нанинче, стискам ти палци всичко да е наред  Hug

Всички  Hug

Последна редакция: вт, 14 май 2013, 12:59 от Мон...

# 634
Ето ме и мен- да се отчета Simple Smile Вече съм в болницата с абокад, взеха ми разни секрети кръв за изследвани, записвахме тонове и бебка не се спря ама грам, шашна ги направо.После се гледахме на видеозон, доки каза, че не спира да се върти, наместила се е ама главата си върти, шавлива кто майка си Simple Smile Имах и преглед за увеличаване на разкритие, както каза доки мъчим се да го направим повече, малее как заболя Simple Smile ама каза, че утре сигурно бебка ше тръгне.Бях леко се сдухала в болницата, ама не е неприятно тук, много мила акушерка е на смята, гледам си ТВ цъкам си на лаптопа Simple Smile
Жос,на лекциите казаха и за очичките и за нослето, че може физологичен разтвор, те са ти казали другите де Simple Smile Hug Hug Hug
Мон, браво, расте си детето Simple Smile
Белле, не се притеснявай, ще си отслабнеш, ти не и качила хич.То ние нямаме много реална представа как изглеждаме. Много е пораснала Ида, на снимката е много сладка

Рениборо, още мъничко остана и ще гушкаш бебчо Hug
И аз си мисл, че и Смайли и Рейни вече имат бебоци.
Ани 2002 и тя птдавна не е писала тук, може във ФБ да са по-активни

# 635
  • Бургас
Браво, Нанинка, радвам се, че звучиш добре и всичко е наред  Hug Стискам ви палци с бебката  Hug

И аз щях да питам за Анни 2002, зарязаха ни всички с тоя тъп фейсбук  Crossing Arms И Буена и Боян щях да питам как са, и тя не идва вече насам  Thinking

Чакам новини от липсващите, които преносват и им пращам много  Hug

# 636
  • у дома
Привет мамета, чета ви аз,но нещо ми леко нервно и затова чак сега се разписвам. Ходя на тонове, всичко ок, но все си мисля че бебо   нещо се мъчи с това преносване  и ми криво. Доки каза, че четвъртък ме взима в болница и така.
Нанинка, стискам палци,всичко ще е наред.
Мон, добре сте наддали, супер.
Момичета, добре че давате такива полезни инфо и съвети, ще има да четем след някой друг ден.
На всички  Hug и  до скоро .

# 637
Отдавна не съм писала тук.Първо честито на родилите мами.Да са им живи и здрави бебчетата.На неродилите още- леко раждане.Нанинка - успех и утре да се похвалиш с едно сладко бебче.Да се отчета и аз.На 29 април,с планово секцио се роди сина ми. Йордан,4.100 кг.52 см.Много съм щастлива Simple Smile

# 638
Здравейте,момичета.Стискам палци на чакащите,дано всичко мине леко и скоро да гушкате бебоците.И на мен вече ми се ражда-откакто съм в 9-я месец дните минават ужасно бавно.
За болничния за таткото-на мъжът ми предния път му искаха само бележка от родилното,ползва си 15 календарни дни и то не от изписването,а от самото раждане,но по закон четох,че се полагат от деня на изписването.

# 639
Благодаря за подкрепата, момичета Simple Smile АЗ си седя малко гладна че не ми дават мн мн да ям за всеки случай, предупредиха ме ,че може да тръгне беба през нощта още и имало много напъване с нормлното раждане  и да не взема да повръщам.Тук чувам сега някоя малка душичка как плаче в съседната стая, ми то толкова тихичко и мъркащо Heart EyesМале направо не мога да повяравам, че сме тук вече на прага.Малко съм стресната, ама ще се справим, само да са ни живи и здрави дечицата.
Идва един анестезиолог и да си призная хич не го харесах, някакъв супер надъхан зарибяваше сестрите и ме убеждава за упойка.Казах , че за сега смятам да опитам без и като почнат контракиите да преценя, защото все пак не знам колко боли.А той- ооо много боли да знаеш, по добре с упойка, че после не мога да ти я сложа и трябва да те приспивам за  да те шия #Crazy Питах си после моя доки, той каза, че като почнат нещата ще си преценя и от сега няма защо да го мисля, толкова си го харесвам така ме успокоява този човек.
Мимивали, да ти е жив и здрав  малкият сладур, много добри мерки  Hug

# 640
  • Лудогорието
Леле, nanina_87 , ми то дошло времето  Hug
Желая ти едно безпроблемно, бързо и не толкова болезнено раждане с прекрасен финален резултат!   bouquet
Ние сме си все още 2 в 1. Като си гледам лентичката-остават 8 дни до термин... Май наистина ще си го дочака бебока  Heart Eyes От време на време имам контракции, но нищо сериозно. Понякога имам чувството, че ей сега ще изпадне някак си, но тц, нищо не се случва  Simple Smile Мен никой не ме кара да ходя на запис на тонове... Следя си дали се движи активно и така.
Бъдещия батко ми прави компания у дома, нали е с гнойна ангина.  Rolling Eyes Вече е по-добре, не вдига температура, но се изприщи от АБ. Ходим по разходки заедно, и така.
mimivali чудесни мерки на малък Йордан. Да ви е жив и здрав  Hug

# 641
нанина, стискам палци, всичко ще е наред, припомни си дишането, като напъваш да не забравиш да си затвориш очите точно на напъните, и да напъваш като за тоалетна, с тази част на тялото само , а не с глава, ръце и тн, насочвай напъните там, дишай през устата повърхностно като стане 7-8см разкритието да не пречи диафрагмата на матката, а и ти да имаш сили за после за напъните. и тн, леко раждане.

маймунка, мохито, стиснати палчета и на вас.

мимвали, честито бебче, радвам се че се разписа тук.

новини има ли от фб за бебчета?

Мон, сами сме да, като бях на зъболекар оня ден извиках баща ми за два часа при децата. свеки работи на смени, ама никога не ми е помагала с бебо, колкото и да е изявявала желание на думи. малката за пръв път й я оставихме една вечер като бях в родилното, другите дни си беше у дома, баща ми беше при нея.
справям се и не ми пречи, ще се оправите.ние още от 14 ч излязохме, че така или иначе малката не спи следобяд от 2-3 седмици, един път спа откакто бях в родилното, иначе става към 7-7.30 сама, ляга в 21-21.30. явно й стига съня, че през деня е фурия  Joy  може като иде на детска пак да си върне следобедния сън, не знам.
очичките мисля са добре, сутринта се беше събрало леко гурелче в ъгъла на едното очо, през деня няма, та се надявам да няма проблеми. и аз в началото с ф.р-р миех, сега пак почнах.

# 642
Жос,ще гледам да не го объркам дишането.Ама да видим кога ще стигнем до него.Сега чакам ММ да дойде, казах му да си остане вкъщи, че няма да се сърдя или да мрънкам, че не  дошъл, ама той си знае неговото и иска да дойде.Май май е притеснен милия ама не го показва.Аз исках само да му спестя разкарването, да може и той да си почине малко.А бая се бях спекла, ама друго си е в клиниката, нищо общо с другите болници и за сега добре го приемам.Татко ти, Жос, ти е голяма помощ, звучи ми като страхотен човек Hug Hug Hug Hug Hug
Аз чакам още един запис май май към 8-9 вечерта каза акушерката (тази е голма сладурана и май май е по-малка и от мен и от някъде се познаваме ама не можем да сетим ) и ще видим има ли контракции, те виждат ли се на аписа, че а мн мн не мога да преценя кое кога ме стяга

# 643
след 7-8 см със сигурност ще ги усетиш.
да, баща ми да е жив и здрав, много ми помага, живее в квартала. то и свекитата са тук де, ама...
но той дето и да беше, нямаше да ме остави.
а и все пак на онова време близнаци е гледал Simple Smile
той има приятна аура и бебоците се кротват в ръцете му  Whistling
свекито ми се обади днес, че утре била втора смяна и можела да вземе до обяд Мили, все пак и те са баби. ако малката иска разнообразие, иначе си играе с тях, та ще направя разходка сигурно дотам сутринта да я оставя до 11ч.
тъкмо може да порисувам да си довърша една картина. ще видим. да не ви занимавам с фемили истории.

за мамите с бебоци - като къпете да не забравите между пръстчетата на крачетата да не забравите да махате мъхчетата.

# 644
Жос, друго си е твоя татко, а и съм сигурна, че за него това е голяма радост и малко или много и утеха.И на него не му е лесно сега Hug Hug Тъкмо и ти малко време за себе си да имаш утре.Тя Мили няма ли да пускаш на ясли, градина.Тя нали си ходи попринцип или сега предпочиташ да не е сред децата?

Общи условия

Активация на акаунт