Отговори
# 645
Simple Smile
тя иска на градината, харесва й, като излезем следобяд си играят с кварталните. но след тая скарлатина не искам да я пускам, че ММ го няма, да не се разболее. то и от градинки може, но все пак. а болно дете на друг не съм оставяла и не искам,
тя от септември откакто ходи  си е здравичка, не съм я спирала, едни сополки само и Т имаше и не ходи 2 седмици миналия месец. ако не бяха пускали сега болни деца да не върлува нвякаква зараза, имах желание да я пусна малко. у дома си рисуваме, учим букви, играем на какво ли не, правим театър, готвим, пазаруваме заедно.
играе с децата навън, да са здрави де. така че компенсирам малко.
ще го мисля моментно.
просто като съм  у дома ми е съвестно да си призная,
мислих лятото да я пусна няколко седмици, ама пък другото двайсе - сборните групи.... #Crazy та май няма да я пускам сега. живи здрави да сме, ще се справим.

# 646
Резултатът от прегледа днес- доки каза 2.5 см разкритие.  Shocked Сърцето ми слезе в петите. Коремните болки ( то по-скоро е като стягане, тъпа болка) продължават, вече ги оподобявам на слаби менструални..но още не са регулярни. Сега седя в къщи и съм в бойна готовност..Като знам, че с каката за няколко часа стана от 1 см на 10 см разкритие ( е с помоща на система окситоцин от 3 на 10 см) май няма да изтрая до понеделник както го бях планувала. Нито ми е паднала тапата, нито води са ми изтегли до момента. Чакаме. Доки ме пусна да си ходя като разбра, че живея наблизо.
Jos Hug, добре че татко ти може да ви помага при нужда  Hug и дано онези моменти тъжните да са все по-рядко и все по-малко  Hug Hug Hug Нашия док беше в разкошно настроение днес. Прие ме като стар приятел и окончателно и последното ми притеснение отпадна Grinning. Прочетох наново написаното от теб за болницата и доки Hug Hug Hug
Юни и юли и каката ще са сборни груби #Crazy

# 647
Жос, по-добре да си е при теб тогава, че верно с тези шарки луда работа.Ей сега съседката си дойде малко при майка си с бебето от Ирландия и се разболя от Варицела и сега не могат да си тръгнат, ч и таткото дойде и отй от там, не мое да летят докато не оздравее майката.Къде я намериха направо не знам .

Рениборо, не с епритеснявай, още мъничко стискай и скоро ще с епояви бебчето.
Аз пък ей сега приключих със записа на тонове , нямаше контракции, казаха, че няма д излиза днес.Не знам колко ми е разкритието ама доки не спомена нищо още за системи, ще го видим утре как ще е.ММ дойде ама можа да остане супер малко, че ме викнаха за тонове и аз за да не ги тормозя го изпратих , а ми ги записаха чак след час.Малко ме е яд ама това е.Той май май е притеснен, старае се да не го показва, ама не знам и аз.

# 648
рениборо, прочети и за дишането на нанина какво написах по-горе.
нали знаеш, че на док може да се обадиш по всяко време без притеснение, дори и по-дълго да звънишл, ако не чуе на момента, ще ти звънне след това, така че пак ще го набереш и ще се чуете,
ако има нещо и се притесниш- звънкай и на мен, и от родилната да е.
като лягаш на леглото - вземи си с теб телефон, после ще ти го махнат и дадат де.
хубавото е в МД сега, че и предродилна, и родилна и следродилна зала е една и съща и не те местят. само преобразуват леглото.
ако правиш разходки утре, може и да падне тапата, и усетиш ли стягане на корема, леки болки в кръста,може да идеш да те видят.
аз си мислих, че е от тежестта и разхи=одките болката, а отидох и родих  Hug
бързо излиза второто наистина Simple Smile

п.п. много се радвам, че нещата с ТМ  са се оправили. дано няма повече колебания макар да е трудно, важното е да сте заедно, то след падовете идват пикове, така се редуват нещата.

# 649
Jos, naninka Hug Hug Hug
Аз съм без промяна и мисля след малко да си лягам Simple Smile А дали ще посрещна зората вкъщи... божа работа Grinning

# 650
Добро утро, момичета Simple Smile Аз съм си нобудничка, ей сега правихме пак запис на тоновете, бебка си е в мен още.Нешо и се загубиха  амомент тоновете и бая се стреснах, ще чакам доки да ги види и да видим какво ще каже, очаква се тия дни да се роди ама кога нямаме идея.

# 651
офффф ако ми направят още един преглед за разкритие и ще #Crazy,много е неприятно.Доки каза, че вече съм с 3см разкритие и чакаме, а аз вече започвам да спичам и да се притеснявам какво следва.Спряха ми яднето и пиенето и сега ми каркори коремчето, ама ваното е всичко с бебка да е наред, това чакане много ме плаши

# 652
  • Бургас
Нанинче,  Hug за теб и бебка, ще се справите, не се тревожи, всичко ще е наред  Hug Предстои ти нещо прекрасно, посрещни новото човече спокойна и усмихната  Hug

Въпрос към ЛЛЛ

Дъщеря ми наддава с бесни темпове  Simple Smile Досега я кърмех на поискване. На 22 дни е, за 21 дни е качила 1 кг. Удачно ли е вече да се опитам да ѝ наложа поне донякъде някакъв режим? Като не ѝ дам да яде на момента, побеснява, пищи с цяло гърло и се опитва да засуче всичко, което мине пред лицето ѝ - ръкавичките си, ръката ми докато я галя и т.н. Огладнява за по малко от 2 часа и яде лакомо и бързо. Да продължа да се водя по нея ли или да се опитам да я храня през по-дълъг интервал?

# 653
Мон, старая се а съм спокойна, ама с тия тонове дето се загубиха сутринта малко се стреснах, ама като си я гушна и видя,че всичко е наред, ще се успокоя.Дано скоро да се роди Praynig Praynig Praynig

# 654
naninka   Hug Hug Hug
Мон, страхотно! Малката има завиден апетит. Laughing Каката първия месец почти не наддаде и аз имах точно обратните притеснения.  Hug
И аз да се отчета Mr. Green В къщи съм си, корема ми вече е спокоен след напрегната нощ Rolling Eyes Не мога да повярвам, че второто раждане ще е по бавно от първото Shocked
Сега почваме с мъжа ми тичане по задачи, днес му е почивния ден,и до работа мисля да ме откара. ММ трябва да ходи и до гробищата, че е 40 на баща му Confused

# 655
Нанина  Hug, защо и водата Shocked?

# 656
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Здравейте!
Нанинка, Рениборо,  Hug Стискам  палци  Praynig
Мон, Никола първите 3 месеца наддаваше с по 1,7/1,4/1,2 кг.
Лекарката ни изписа тогава калций и витамин Д, за да насмогва на растежа  Heart Eyes
А странното беше, че си го кърмех на 3 часа и освен това сам, на около месец, отказа нощното хранене - изкарваше от 22,00 до 7,00. При теб обаче е проблем - глад се не трае  Hug Ще чакам с инетрес да видя какво ще кажат от ЛЛЛ.
Аз тази сутрин пак давах урина - убийте ме, не вярвам на нищо вече. Вчера след обяд имах масово левкоцити, бактерии, захар, белтък, еп клетки  #Crazy тази сутрин само 10-15 левкоцити.
Край! Лекарката каза за всеки случай да си взема Урокомфорт.
Писна ми да пишкам в чаши, чакам си дреб и така!
От мен  Hug  bouquet

# 657
Здравейте,радвам се,че всички сте добре.Аз също,върнах се от консултация и имам чувството,че ще е последната.Щом и лекарката ми пожела леко раждане,с предната бременност пак така ме изпрати и след 3 дни родих.
Лек ден ви желая,отивам по задачки и то-късно пак ще проверя за бебчета.

# 658
Здравейте мами Simple Smile
В 11,23 се роди нашата малка Ния , 3, 160 кг. и 49 см Simple Smile Много е сладка
и малка и  розова Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Бързо стана горе долу, ама много си болеше та си исках упокойка.

# 659
  • Пловдив
Честито Нанинка! Жива и здрава да е Ния и много, много да ви радва  Simple Smile. Болката се забравя, щом гушнеш мъничето  Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт