Отговори
# 75
Честита дъщеричка ,Бел!Жива и здрава да ви е!

# 76
Бел честита дъщеричка.Да ти е жива и здрава малката Ида.  bouquet

# 77
честита радост, дъщеричка, Belle  Hug
бързо възстановяване  Hug

# 78
Честита да ви е малката кифличка Бел! Да расте здраво и щастливо дете и да носи само радости и смях на мама и татко!  Simple Smile  bouquet  Simple Smile

# 79
  • Лудогорието
Ей, човек да не влезе няколко дни и бебетата заваляли!  Grinning
Покрай рождения ден на момчето ми не ми оставаше време да вляза.
Честити бебчета на всички родили се майчета    bouquet  Hug Да са ви живи и здрави и много да ви радват!
При мен няма кой знае какво-кръвно-в норма, килограми-без коментар  Crazy , киселини-няма, болки в кръста-налице, подуване на глезените-ммм дааа  Mr. Green
Хайде не остана!

# 80
Честити бебенца!!! newsm30 newsm30 newsm30  bigdance2  bigdance2

# 81
  • София

Честито на мама Белле! Да й е жива и здрава малката и много да радва нея и таткото   bouquet

# 82
Здравейте момичета, да докладвам и аз  Mr. Green Алекс е 2,200 кг много се надявам скоро да ни кажат дата за изписване, защото и изследванията са му добри няма притенения Слава Богу  Praynig храни се дорбе. И един въпрос към
ЛЛЛ имам проблем с кърмата много е малко цедя се на 3 часа. Сутрин след нощната пауза от 6 часа имам по 20 мл от двете гърди а после цял ден по 10 на 3ч. Дали това че детето не е при мен се отразява толкова или просто няма и да имам кърма. Пия Лактогонен чай ханя добре със зърнени и млечни храни и ядки незнам какво още мога да направя. Очаквам скоро да си го взема и това че нямам кърма много ме притеснява защото моето малко момченце ще има нужда отг нея.

# 83
  • София
Честита малка принцеса на мам Беле. Да им е много здрава малката Ида и много да ги радва.

Силви много добри новини за малкия Алекс  Hug Hug. Колко трябва да стане за да ви изписват вече?

# 84
Ами казаха ми че оза тях не е от значение колко над 2 кг е а от това бебето да е здраво и понеже сме на креватче отскоро искат да го следят още как се държи как се храни /увеличават му кол храна постоянно за да видят как се справя с преработката и качването на гр /  и как поддържа телесната си температура а и ги държат до термин а моя беше на 1,05

# 85
ЕТО ГО И МОЯТ МАЛЪК СИН !

# 86
  • София
Syllvi  това е най-хубавото  и мило нещо за последните няколко дни , което съм видяла Hug Hug Hug, на мен ми идва да го нагушкам , а си представям на теб какво ти е. Пожелавам ти от все сърце скоро тези моменти да не са в болничните отделения , а в къщи. Сега като го гледам на снимка , не изглежда да е толкова мъничък  Laughing

# 87
Силви, ще наддава бебо, щом го следят, по-добре така. гушкай го, говори му, това е страхотна емоционална подкрепа за бебо. а пък усещането кожа в кожа с мама, няма по-ценно сега  Hug

от опит - не прави нощна пауза. изцеждай се в 1 и после в 3 или 4, или 5 да поспиш все пак.
тогава лактацията се стимулира много.
кажи да ти донесат
Скрит текст:
сурови бадеми
да гризеш. пий много вода и яж по
Скрит текст:
1 кисело мляко
на ден, да не е обезмаслено. и спокойствие!

# 88
Честито на мама Бел, да й е жива и здрава дъщеричката и много да ги радва!

Рени77, благодаря ти за този сайт, много е интересен  Hug

Силви, браво за хубавите новини, много хубаво момче имаш, да ти е жив и здрав и само хубави моменти да имате с него.  Hug

Аз от утре влизам в болницата, да се храним с моите момченца, надявам се всичко да е наред, да наддават бързо и да ни изписват да се гледаме и гушкаме вкъщи!

# 89
Силви,много е благо твоето бебе.Simple Smile Пожелавам ти всичко да се нормализира с кърмата!Ще лягам с усмивка след като видях снимката на малкия бебок.

Честито и на Бел! Да са живи и здрави!

Успех и на теб Дидолиния, дано скоро и вие се приберете вкъщи!

Лека нощ!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт